♡◌ ◍ ◯ ⊙ ◌✐ 𝙍𝙚𝙫𝙞𝙚𝙬.📍After You Dessert Cafe𝕃𝕠𝕔𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟: #breadaholic_wanchai𝕋𝕪𝕡𝕖: #breadaholic_dessert #breadaholic_cafe .❅ 𝐒𝐡𝐢𝐛𝐮𝐲𝐚 𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 原味蜜糖吐司 ($108)❅ 𝐌𝐚𝐧𝐠𝐨 𝐒𝐭𝐢𝐜𝐤𝐲 𝐑𝐢𝐜𝐞 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 芒果糯米飯吐司($128)❅ 𝐓𝐡𝐚𝐢 𝐓𝐞𝐚 𝐊𝐚𝐤𝐢𝐠𝐨𝐫𝐢 泰式奶茶刨冰($138)❅ 𝐌𝐚𝐧𝐠𝐨 𝐒𝐭𝐢𝐜𝐤𝐲 𝐑𝐢𝐜𝐞 𝐊𝐚𝐤𝐢𝐠𝐨𝐫𝐢 芒果糯米飯刨冰($148).//This dessert cafe has always been popular since its entrance to Hong kong, and still seeing a long line outside the new Wan Chai branch!! Their shaved ice is really soft and smooth, delicious and good-looking with the various topp

◌ ◍ ◯ ⊙ ◌
✐ 𝙍𝙚𝙫𝙞𝙚𝙬
📍After You Dessert Cafe
This dessert cafe has always been popular since its entrance to Hong kong, and still seeing a long line outside the new Wan Chai branch!! Their shaved ice is really soft and smooth, delicious and good-looking with the various toppings and fluffy milk foamヾ(*´∀︎`*)ノ Highly recommend the 𝐓𝐡𝐚𝐢 𝐓𝐞𝐚 𝐊𝐚𝐤𝐢𝐠𝐨𝐫𝐢 which was super rich but not overly sweet!! 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 is definitely another MVP - grilled crisply at its crust and fluffy inside, the portion is huge and good for sharing. Kakigoro is slightly expensive but still a try (⸝⸝⸝•_ •⸝⸝⸝)
從泰國進駐香港後一直人氣高居不下的刨冰店, 由銅鑼灣店搬到灣仔新分店仍然是很多人排隊呢~ 不得不說他們的刨冰真的很軟綿, 加上奶蓋忌廉和多種配料, 好看又好吃ヾ(*´∀︎`*)ノ泰式奶茶味濃郁香醇不會過甜, 超級推介!! 吐司絕對是另一個MVP - 外型可愛又治癒, 烤到外脆內軟, 口感蓬鬆, 而且份量很大幾個人share都可以, CP值很高(覺得刨冰有點偏貴( ⸝⸝⸝•_•⸝⸝⸝ )
◌ ◍ ◯ ⊙ ◌
原味蜜糖吐司
原味蜜糖吐司
芒果糯米飯刨冰
❝人氣刨冰After You🍧芒果糯米飯 · 泰式奶茶✨但真係好食⁉️🙋🏻‍♀️❞🥭🍚𝐌𝐚𝐧𝐠𝐨 𝐒𝐭𝐢𝐜𝐤𝐲 𝐑𝐢𝐜𝐞 𝐊𝐚𝐤𝐢𝐠𝐨𝐫𝐢 (4/5)呢款唔錯! 刨冰軟綿綿充滿芒果香 中間仲有煙靭軟糯帶椰香既糯米飯🍚同鮮甜芒果粒🥭面頭有層奶蓋cream帶鹹香🤤另外都有一細杯芒果醬同椰汁🥥按自己喜好加落去~😋🍂☕️𝐓𝐡𝐚𝐢 𝐓𝐞𝐚 𝐊𝐚𝐤𝐢𝐠𝐨𝐫𝐢 (3/5)泰奶味夠香濃😚偏甜但泰奶就係咁~同樣有奶蓋面 額外都有一細杯泰奶醬 中間有多士粒同仙草啫喱 不過❗️多士粒既存在好奇怪…比冰奶水浸到濕晒 口感好核突🤮食到問晒號…🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️個冰本身ok 但多士粒扣晒分….我叫正常size其實都偏細🫢我係曼谷食 價錢係香港既3份1 呢個價錢係曼谷物價咁低既地方黎講唔算平🤔一試都ok 但如果喺香港食… 我就真係唔會+唔建議啦🤦🏻‍♀️😳꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂📍After You Dessert Café HK灣仔皇后大道東200號利東街G24-25號舖🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…#joys_曼谷 #joys_灣仔 🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧

泰式奶茶刨冰

🍂☕️𝐓𝐡𝐚𝐢 𝐓𝐞𝐚 𝐊𝐚𝐤𝐢𝐠𝐨𝐫𝐢 (3/5)

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍After You Dessert Café HK
灣仔皇后大道東200號利東街G24-25號舖

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_曼谷 #joys_灣仔

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_甜品 #joys_泰國菜 #joys_icecream
  • 泰式奶茶刨冰
甜品舖個名叫做after you,但係食佢嘅冰我就唔 ’after you’讓俾你啦🤭一入到嚟見到餐廳係用白色做主調,再用淺木色作點綴🤍環境舒服, 啲位好闊落服務質素好好!好快就將甜品送到去你張枱🍽️ 今次叫咗泰式奶茶刨冰🤎 ($138)冰上面個奶蓋口感綿滑,好似真係喺泰國🇹🇭飲緊一杯泰式奶茶如果你想享受更濃味, 仲有一杯細既泰式奶茶你俾你冧落去🍼個冰係兩個人嘅份量,但係覺得個奶茶刨冰可以大份啲,咁樣就會更加抵食整體嚟講,好啱大家喺灣仔食完晚餐就可以過去同朋友食甜品啦
服務質素好好!好快就將甜品送到去你張枱🍽️

今次叫咗
泰式奶茶刨冰🤎 ($138)
冰上面個奶蓋口感綿滑,好似真係喺泰國🇹🇭飲緊一杯泰式奶茶
如果你想享受更濃味, 仲有一杯細既泰式奶茶你俾你冧落去🍼
整體嚟講,好啱大家喺灣仔食完晚餐就可以過去同朋友食甜品

2024-05-12
2024-04-20 125 瀏覽
午餐後打算試刨冰,去到被告知2:30pm先有得食,最後叫咗芒果糯米飯刨冰(BB版-$99)鹹鹹甜甜咁啲冰係刨得幼細,但係口感比較實,同埋糯米飯俾啲刨冰雪硬之後比較難壓鬆分開,芒果分量大概有3-4粒個人比較鍾意食日式Shari Shari 個間,冰比較鬆d,同埋味道比較易入口,價錢亦都抵d埋單唔需要比+1 *冷氣好凍… 有熱水同冰茶,聽講泰式奶茶更好味😋,下次再試啦⋯⋯提供

埋單唔需要比+1

提供
BB  版芒果糯米飯刨冰
$49.5 (下午茶)
BB  版芒果糯米飯刨冰
2024-04-15 113 瀏覽
一早已經聽過這一間來自泰國的人氣甜品店「After You DessertCafe」 。但一直以來都非常多人排隊,難得這晚經過灣仔利東街見到只有寥寥數人排隊,馬上去排試試。人氣的刨冰有泰式奶茶、芒果糯米飯和美祿等熱賣口味。芒果糯米飯刨冰 (迷你) $99芒果味刨冰底,刨冰入邊有椰汁糯米飯,刨冰上有忌廉奶醬, 配上芒果椰奶醬。芒果味濃郁,椰汁糯米飯香糯。黑糖焙茶珍珠刨冰 (標準) $138焙茶刨冰內面有珍珠和啫喱,上面鋪上忌廉奶蓋和脆米,配上糖漿。焙茶味濃郁,珍珠和啫喱有少少偏甜。朱古力士多啤梨班戟 $88三塊熱辣辣的班戟配上朱古力醬及少許士多啤梨粒味道唔錯,但價錢有少少偏貴。抹茶鮮奶 $45味道偏淡,反而是忌廉非常好食。總括來說,味道是唔錯的,刨冰比較出色,其他抹茶鮮奶及班戟比較普通。但如果要排隊很久的話,應該就唔會排隊食。

人氣的刨冰有泰式奶茶、芒果糯米飯和美祿等熱賣口味。

芒果糯米飯刨冰 (迷你) $99

黑糖焙茶珍珠刨冰 (標準) $138

朱古力士多啤梨班戟 $88
三塊熱辣辣的班戟配上朱古力醬及少許士多啤梨粒
味道唔錯,但價錢有少少偏貴。

抹茶鮮奶 $45
味道偏淡,反而是忌廉非常好食。

• 芒果糯米飯刨冰
2024-04-14 74 瀏覽
本身位於銅鑼灣嘅ᴀғᴛᴇʀ ʏᴏᴜ 搬去咗灣仔之後 地方又大又寬敞 裝修都好靚😍今次去食返佢哋最出名嗰個芒果糯米飯刨冰 同埋試咗個ʜᴋ ᴇxᴄʟᴜsɪᴠᴇ嘅鹹蛋黃吐司 再加咗杯香茅博士茶 作為下午茶一流😋ᴍᴀɴɢᴏ sᴛɪᴄᴋʏ ʀɪᴄᴇ ᴋᴀᴋɪɢᴏʀɪ $148芒果糯米飯刨冰保持一貫水準 芒果刨冰好香芒果味 係軟綿綿嗰種完全唔水 食到一半入邊仲有一粒粒嘅芒果粒粒同埋糯米飯 口感好豐富 鎮店之寶果然名不虛傳🤙🏻sᴀʟᴛᴇᴅ ᴇɢɢ ᴛᴏᴀsᴛ $128鹹蛋黃吐司亦都係有驚喜 上面啲鹹蛋黃好足料 加埋兩球雲呢拿雪糕 味道絕配 同埋佢嘅鹹蛋黃汁倒咗落個吐司之後慢慢滲入去吐司嘅內層 令到食到最後嗰啖都有鹹蛋黃嘅味道 依家諗返起都舔舔脷🤪ʀᴏᴏɪʙᴏs ʟᴇᴍᴏɴɢʀᴀss $15跟刨冰加咗$15嗌個香茅博士茶 一嚟到唔單止個茶壺 連隻茶杯都係熱嘅 呢款茶出奇地香 本身唔係好受得啲茶嘅苦澀味 但係佢完全唔苦 仲有少少甜甜地 叫咗兩個邪惡嘅甜品最啱攞嚟消滯😂

sᴀʟᴛᴇᴅ ᴇɢɢ ᴛᴏᴀsᴛ $128

ʀᴏᴏɪʙᴏs ʟᴇᴍᴏɴɢʀᴀss $15
鹹蛋黃吐司
鹹蛋黃吐司
2024-04-01 106 瀏覽
✨芒果糯米飯刨冰🍧✨購自: After You Dessert Cafe Hong Kong(灣仔)價錢:$99 (Baby size)推薦度:7.5/10-芒果牛奶冰上面係1層厚厚嘅椰奶醬 口感幼滑😋 灑上炒綠豆 食落有脆口 旁邊有芒果醬同椰奶醬可以淋上刨冰🥥 芒果醬酸酸甜甜 而椰奶醬較重奶味🥛兩者味道幾夾 入面有椰奶醬糯米飯 食落幾煙靭‼️配合埋香甜嘅芒果粒🥭 口感層次豐富✅🤍✨雙色刨冰🍧✨價錢:$90 (Baby size)推薦度:7.5/10-呢個刨冰可以試到兩隻味‼️一邊係好立克粉 另一邊係美祿粉 牛奶冰底奶味好濃郁 之餘口感綿密 入口即溶 唔會起冰粒 軟滑嘅忌廉醬再淋上美祿醬 味道香甜😋中間一層有美祿朱古力同麥提莎 食落脆卜卜 仲有幾舊牛奶醬多士粒 不過唔太食得出奶味⁉️-✨黑糖焙茶珍珠刨冰🍧✨價錢:$99 (Baby size)推薦度:7.5/10-焙茶牛奶冰淋上鹹香嘅奶蓋 味道濃香醇厚 加入埋黃豆粉同脆米 食落更脆口 焙茶牛奶冰茶味濃郁回甘🍵 味道唔太甜 淋上黑糖蜜之後就更好食🤤 入面有粒粒焦糖啫喱同焙茶珍珠 食落幾煙靭😛
✨芒果糯米飯刨冰🍧✨
價錢:$99 (Baby size)
🤍
✨雙色刨冰🍧✨
價錢:$90 (Baby size)
✨黑糖焙茶珍珠刨冰🍧✨
價錢:$99 (Baby size)
雙色刨冰
黑糖焙茶珍珠刨冰
金莎朱古力吐司
雙色刨冰
黑糖焙茶珍珠刨冰
芒果糯米飯刨冰
🇹🇭捲席ɪɢ泰國開到香港🍨ᴀғᴛᴇʀ ʏᴏᴜ 甜品刨冰 ᴄᴀғᴇ 🍞🤎✨賣點: 之前人氣一直高企 一直都因為長龍而耽誤朝聖近期人流好似正常番😂相信去食過泰國主店嘅朋友仔都知佢地嘅刨冰同ᴛᴏᴀsᴛ質素幾高 好有泰國特色✧*。香港店嘅水準差唔多 鍾意刨冰嘅朋友仔可以試吓~雖然ᴊᴜɴᴊᴜɴ都係覺得主店吸引啲:ᴘ 🪑環境 : 簡潔木系為主入鄉隨俗 空間有限座位唔算多😂有對面座 膀頭貼膀頭座😋食物 ❶芒果糯米飯刨冰 $148 (original size) (𝟾/𝟷𝟶)個人認為係呢間ᴄᴀғᴇ最具代表性之一♡₊⁺刨冰綿滑不在話下 表層淋有鹹甜嘅奶蓋中間有香甜芒果粒🥭 另配有好有芒果香嘅芒果醬(必需落!)核心仲有煙韌嘅糯米飯 飯粒唔算好黐味道同外形都呈現到泰國特色🇹🇭❷抹茶吐司 $118 (𝟽/𝟷𝟶)又試下呢款好多甜品店都有嘅抹茶吐司抹茶醬或雪糕相對上唔算特別同偏甜反而吐司索左啲牛油 食落好香口✧*。烘焗乾度適中香脆建議朋友仔可以叫啲有特色啲嘅口味 更值得一試😆

✨賣點:
之前人氣一直高企 一直都因為長龍而耽誤朝聖
近期人流好似正常番😂
香港店嘅水準差唔多
鍾意刨冰嘅朋友仔可以試吓~
雖然ᴊᴜɴᴊᴜɴ都係覺得主店吸引啲:ᴘ

😋食物
個人認為係呢間ᴄᴀғᴇ最具代表性之一♡₊⁺
刨冰綿滑不在話下 表層淋有鹹甜嘅奶蓋
中間有香甜芒果粒🥭
另配有好有芒果香嘅芒果醬(必需落!)
核心仲有煙韌嘅糯米飯 飯粒唔算好黐
味道同外形都呈現到泰國特色🇹🇭

❷抹茶吐司 $118 (𝟽/𝟷𝟶)
又試下呢款好多甜品店都有嘅抹茶吐司
抹茶醬或雪糕相對上唔算特別同偏甜
反而吐司索左啲牛油 食落好香口✧*。
烘焗乾度適中香脆
建議朋友仔可以叫啲有特色啲嘅口味 更值得一試😆

之前都係曼谷食同銅鑼灣食🌞自從幾年冇去泰國同銅記鋪執左後就好耐冇食🥲呢次食係早排 岩岩撞正試業時食🤣芒果糯米飯刨冰🥭🍚咁耐冇食緊係食番個原汁原味signature dish💛有原版同baby size🧡我同朋友因為已經食左晚飯🤰🏼所以點左個baby size黎到都唔細份 岩哂細食既我地依舊咁好味 上面Pat cream係咸香幼蓋🤍芒果刨冰十分綿 入口即溶🧊配上芒果醬同椰汁 可以自己倒落去🫗中間仲有糯米飯 好煙韌🍚多種口感mix埋一齊 好開心好滿足呀牛角窩夫🧇呢個係原味 係試業期間免費為客人送上好好味 暖笠笠♨️甜甜地 面頭係有種楓糖香脆脆地中間係qq的🌀就算冇任何cream 都一樣咁好食好想encore件🤤
之前都係曼谷食同銅鑼灣食🌞

中間係qq的🌀
就算冇任何cream 都一樣咁好食
好想encore件🤤
2024-02-29 74 瀏覽
After You係由泰國開過黎香港,而港島呢間係香港既第一分店,之前一直都排長龍,今次一於試下係味真係咁好食😌泰式奶茶刨冰🧋🍧 $138睇外表就係平平無奇既刨冰,但食落原來內有乾坤😳首先外面既泰奶刨冰唔算好甜而且奶茶味香濃,一改以往對泰奶甜到嘔既印象😋再黎係刨冰入面有涼粉同埋多士粒粒,就咁食又得,撈埋外面既刨冰食又係另一個層次🤤芒果糯米飯刨冰🥭🍧 $148呢個芒井糯米飯刨冰比泰奶刨冰更有驚喜🤩因為我真係冇諗過可以車個芒果糯米飯入去個刨冰度😂入面有芒果有糯米飯仲有啲芒果醬,甜甜地帶有少少微酸,酸酸甜甜好開胃,就算一個人食晒成個刨冰都唔會覺得飽到滯👍🏻餐廳資料:After You Dessert Café (灣仔)灣仔皇后大道東200號利東街G24-25號舖

泰式奶茶刨冰🧋🍧 $138

芒果糯米飯刨冰🥭🍧 $148

• 泰式奶茶刨冰
  • 芒果糯米飯刨冰
這次是第二次光顧這家泰國過江龍 - After you了,第一次光顧的是在銅鑼灣,這次已搬到了灣仔利東街,店舖分開兩層,座位數目還是差不多。黑糖焙茶珍珠刨冰(小份)刨冰雖然淋上黑糖汁,但焙茶味相當濃郁,帶點茶的苦澀味,平衡了那甜味。刨冰裡頭有珍珠和椰果,口感更加煙韌。朱古力吐司配士多啤梨這款吐司也是很多客人必點的甜品,酥脆的吐司搭配甜甜的朱古力和士多啤梨,是經典完美的組合,旁邊的奶油又不會很甜,加上冰涼的雪糕,一冷一熱的搭配,在口中冰火交融,滋味不可言喻。After You Dessert Café (灣仔)📍灣仔皇后大道東200號利東街G24-25號舖

黑糖焙茶珍珠刨冰(小份)

朱古力吐司配士多啤梨

After You Dessert Café (灣仔)
📍灣仔皇后大道東200號利東街G24-25號舖
2024-02-15 58 瀏覽
After you dessert cafe 嘅刨冰一直都好出名,嗰日咁啱行到去囍帖街想同朋友坐低食甜品,於是就嗌咗兩個刨冰🤤Thai Tea Kakigori 細份泰茶刨冰嗌咗細份,份量比起大份少咗一倍有多,感覺加多$40嗌大份會更加抵食!刨冰充滿咗濃郁嘅泰茶味道加上濃郁嘅奶蓋,味道非常夾👅食到底仲會有仙草粒同埋多士,多士感覺唔係話太夾呢個刨冰,不過咁嘅配搭都幾特別⭐️Mango Sticky Rice Kakigori 大份芒果糯米飯刨冰一直都係after you嘅人氣刨冰,所以就叫咗大份,份量十足,同朋友三個人一齊食,都唔會覺得一人一啖就冇晒💕芒果牛奶冰再加上煉奶層,完美將平時食嘅芒果糯米飯嘅味道復刻咗落刨冰度🍴🧊食到底層有芒果粒、糯米飯同埋炒綠豆,為依個刨冰寫上一個完美嘅體驗🥭🥭曼谷假期茶食完兩個刨冰最啱就飲返一杯熱茶,派咗一壺曼谷假期,裏面有檸檬草、斑斕等等嘅泰式香料,味道柔和,飲咗一啖真係有少少似喺曼谷度休閒地飲緊茶嘅感覺😝

Thai Tea Kakigori 細份

Mango Sticky Rice Kakigori 大份

曼谷假期茶
2024-02-07 65 瀏覽
最近心情唔好,朋友建議去食甜品可以開心一下在他送我回家路途中,行下行下就黎左啲到在滿佈食客既傾計聲之中我就靜靜咁坐埋一邊等佢幫我Order ,order完等左一段長時間終於有得食🔆Chocolate Lava 朱古力蛋糕,類似心太軟,入口朱古力脆面,再加上濃厚又流心style 既內涵,配埋凍冰士水既雲呢拿雪糕真係天衣無縫!好好味!好夾!🔆Baby Two Tone Kakigori沙冰啲冰入口超級棉滑,凍冰冰既口感但又無冰既感覺,上面有個好軟滑既cream , 配埋好立克同美祿既味道,好好味,內層仲收埋左啲麥提沙,真係令人變反小朋友咁,so sweet !
最近心情唔好,朋友建議去食甜品
可以開心一下
在他送我回家路途中,行下行下就黎左啲到

在滿佈食客既傾計聲之中
我就靜靜咁坐埋一邊
等佢幫我Order ,order完等左一段長時間
終於有得食

🔆Chocolate Lava

🔆Baby Two Tone Kakigori

🍧🍞After You Dessert Café 黑糖焙茶珍珠刨冰(Baby) $99———————————————————————刨冰最頂層嘅忌廉醬灑滿脆米粒粒同黃豆粉🌾中間有粒粒焦糖啫喱同焙茶珍珠 煙韌Q彈 好好咬👅!.個人幾鍾意呢款焙茶牛奶冰🤎口感綿密 喺口中融化嘅冰 瞬間變回焙茶牛奶✨而唔係坊間嗰種淋醬刨冰 食到中間味道會變淡😥如果螞蟻人覺得唔夠甜 仲可以淋埋黑糖蜜添~🍬.另外叫咗個芒果糯米飯吐司 $128 (冇畫😌)吐司做到外脆內軟 有拉扯感 重牛油香🍞真心好食!芒果又甜又厚肉 仲有椰漿飯🥥還原度高!.評分💫:味道:4/5環境:3/5價錢:2.5/5.地址🚩:灣仔皇后大道東200號利東街G24-25號舖九龍城啟德協調道2號AIRSIDE G樓G005號舖
🍧🍞

價錢:2.5/5
地址🚩:
九龍城啟德協調道2號AIRSIDE G樓G005號舖
2024-02-05 69 瀏覽
呢個冰 哇 驚喜了🤪🤭🤎比我一直食開覺得好食嘅冰好似仲好食🙉個口感勁綿密 唔係食空氣個種口感 食落有啲食雪糕但又唔至於咁實嘅texture(好難形容🤣) 最癲嘅係佢由頭食到尾每一部份都有濃濃嘅泰奶🥹嫌唔夠濃味 佢仲extra比多一細兜泰奶你冧落去☺️ 另外!不得不提 最上面個奶蓋好好好好好食😚佢比茶飲店嘅奶蓋輕身 (口感偏cream~) 首先個味道有少少鹹與甜交融已經減少膩感 好正🤣加上佢同泰奶個味道好matchhhhyyy 令成個冰加分🥰好食呢😋以為咁就完!錯哂😂食到底其實暗藏住仙草同碎件吐司🤭我自己個人幾中意個仙草 佢口感同出面有啲唔同 比較q彈🐒食到最下面開始濟濟地食返個被奶茶包圍嘅仙草即刻fresh返😆同伴就比吐司驚艷到🤣吐司因為係最底下嘅原因 索哂所有奶茶 加上吐司本身應該有浸過煉奶(?)🤓成件事超juicy🤪唔怕肥嘅食完真係可以食多幾舊衝擊味蕾🙊.