2019-06-08 1952 瀏覽
一入到餐廳招牌寫住「新鮮才是王道」,所有食品都係落單後即切,務求保持食物新鮮!開張一週年推出左牛魔王任食放題當然要試一試,一次可以食哂牛所有部位!兩個人食佢比左一份牛雜盤同埋小牛木盤,有部份可以任食嘅!鐘意食牛嘅朋友一定要黎試下!小牛木盤🐂.包含左牛嘅12個部位,牛舌,吊龍,牛丸,黃喉等等,每部份質感同味道都唔同,個人最喜歡嘅係牛丸同牛舌!牛丸係100%手打,爽口彈牙!牛頸脊❤️.呢個部份脂肪分佈平均,而且肉味濃郁,食落唔會覺得肥膩,入口即溶嘅感覺,仲Encore 左兩次Tim☺️雪花牛面肉😛.牛面肉相比牛頸脊厚身,食落更有層次,不過呢個就無任食,如果想任食呢款就要額外加收費!⭐️推薦食品⭐️牛頸脊,雪花牛面肉,牛丸

小牛木盤🐂

牛頸脊❤️

雪花牛面肉😛

⭐️推薦食品⭐️
牛頸脊,雪花牛面肉,牛丸

2018-10-16
2019-05-05 1045 瀏覽
因為是朋友介紹所以事前沒做太多資料搜集,只知道是火鍋。而事實是該位朋友原來都是第一次來,所以大家都迷迷糊糊的 一行樓梯上來連門口都搞錯了 一邊是小菜,另一邊才是火鍋呢店員開初告訴我們食用時間兩小時,朋友希望時間可以久一點,然後店員就建議我們任食,可以食四小時,可能因為平日客人不多吧,最後我們選了任食,除了自助醬料還可以任飲指定飲品,包括罐裝啤酒看過 MENU 才知道原來這裡牛是唯一的肉類,喜歡食牛的人都有福了,任食會先來個牛拼盤,幾乎每個部位都有,我們要依著牆上的圖畫才知道正在吃哪個部位,而且大部份都有註明時間,很貼心其中個人覺得蠻詭異的就是有部位需要涮 5 分鐘,一直都以為所有牛肉都只要涮一會就可以食坦白說有些地方都是差不多味道,其中比較欣賞的是叫作「脖仁」的部位,應該就是頸肉,口感很爽另外「腿肉」牛味比較重這個牛拼盤只會出現一次,並不可以再點,但店員哥哥人很好,為我們 ENCORE 了脖仁!但是這不代表食牛的環節經已完結,因為還是有其他種類的牛是任食的,例如牛肩、牛柳粒、牛丸等另外因為沒有豬或雞肉,我們都點了一些蔬菜平衡一下,整晚都食牛有點單一呢,蔬菜類包括菇類、響鈴、豆腐都可以點
一行樓梯上來連門口都搞錯了
一邊是小菜,另一邊才是火鍋

品,包括罐裝啤酒

自助醬料

牛拼盤

另外「腿肉」牛味比較重

脖仁

另外因為沒有豬或雞肉,我們都點了一些蔬菜平衡一下,整晚都食牛有點單一呢,蔬菜類包括菇類、響鈴、豆腐都可以點,loop幾次牛跟菜後其實都飽了

基本上我們都是被店員帶動的,因為我們確實不太清楚還有甚麼可以點
店員有耐心解釋,服務都不錯
2019-04-24
牛拼盤
脖仁
2019-04-24 633 瀏覽
為了食好味牛肉火鍋,行兩層樓梯到饕牛記,都值得。牛肉拼盤唔記得影相,到記得時,已經食得七七八八😅。不同部位的牛的確好味,同坊間所謂肥牛不同,牛味濃郁。唯一有影相的是後補的牛舌,可以見到非常新鮮肥美。呢度仲有小炒,招牌的芥蘭炒黃牛肉,牛味同樣出色肉質亦嫩滑,是會再安哥的菜色之一。
為了食好味牛肉火鍋,行兩層樓梯到饕牛記,都值得。
牛肉拼盤唔記得影相,到記得時,已經食得七七八八😅。
2019-04-05 733 瀏覽
平時打邊爐 都係揀食肥牛今日朋友就話想試下唔同既牛肉部位於是就黎呢度啦地方唔算太大 但人流亦都唔多當日星期日7:30 都係得4枱客一坐低 店員就俾左menu我地但睇返食評 同埋 就埋單約9點到有客人到 店員會有另一張menu表示有放題揀真係另我百思不解 唔通9點後先有放題?點都好 講返食物 兩個人食叫左細牛拼 細牛係無牛舌個牛丸幾好食 好有牛肉味牛骨髓煮極都有陣騷味由於唔係好識分啲牛既部位我只能講 符合佢menu所簡介既牛味重既地方真係重牛味既爽既地方真係爽既整體牛肉都淋既湯底叫左牛腩牛骨湯入面好多舊牛腩 但個湯其實好淡味金錢肚原來係熟食 個汁好濃味 牛肚好爽最後幾啲牛汁倒埋落個鍋到🙈波菜籃好抵食 $32都算大籃蓮藕同粉絲原本諗坐叫粉絲索湯 但個湯好淡食完之後 總係有啲失落雖然話專食牛 但打邊爐無乜其他配料成餐都好寡 食完牛又好漏
平時打邊爐 都係揀食肥牛

雖然話專食牛 但打邊爐無乜其他配料
成餐都好寡 食完牛又好漏
2019-03-31
2019-04-02 599 瀏覽
上星期約左朋友去食潮汕全牛火鍋的[饕牛記]涮牛肉🤤已經聽過國內食潮汕牛火鍋好好味,所以想試左好耐😜而家香港都可以食到😋餐廳外觀及裝修先到自助醬料區自家調製醬料配料要左個傳統牛骨湯底$58湯底有粟米,蘿白,牛骨味道清甜,涮牛肉可以食到牛本身既味道一行6人叫左一個全牛拼盤(大)$1228牛拼盤一上枱就好似成隻牛擺左上枱咁,好壯觀😍咁特別當然係相機食先啦😂📸呢到啲牛肉上碟係擺喺隻牛牛造型的大木盤上木盤上分開好多格代表牛肉來自於不同部位,而且還有內臟(牛骨髓,牛柏葉,牛黃喉)涮牛肉食的時候要跟返餐廳附設的「涮牛時間表」去涮以達至最佳的口感,完全可以滿足到各食客的需求剛開始時真係有跟足時間表黎淥牛肉,由於大家都太饑餓既關係,等唔切逐塊牛淥黎食,之後開始放一堆牛落去淥🙈但一入口就分辦到食緊牛牛既邊一個部位我最鐘意既部位亦都係追加部份:1. 牛舌,口感好爽不會韌👍🏻👍🏻👍🏻2. 脖仁,即牛頸脊,肉質有彈性,牛味濃👍🏻👍🏻3. 肥胼,即牛腩位置,好多肥膏及油脂分佈平均,入口軟淋👍🏻4. 降箱一口牛柳粒,平時唔食牛柳粒因為通常都好韌,呢隻牛柳粒我食左好多😍因為質地唔韌,爽口,正👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻5. 牛肉
上星期約左朋友去食潮汕全牛火鍋的[饕牛記]涮牛肉🤤

餐廳外觀及裝修

先到自助醬料區自家調製醬料配料

要左個傳統牛骨湯底$58
湯底有粟米,蘿白,牛骨
味道清甜,涮牛肉可以食到牛本身既味道

一行6人叫左一個全牛拼盤(大)$1228
牛拼盤一上枱就好似成隻牛擺左上枱咁,好壯觀😍
全牛拼盤-大

咁特別當然係相機食先啦😂📸
呢到啲牛肉上碟係擺喺隻牛牛造型的大木盤上

但一入口就分辦到食緊牛牛既邊一個部位

我最鐘意既部位亦都係追加部份:
1. 牛舌,口感好爽不會韌👍🏻👍🏻👍🏻

2. 脖仁,即牛頸脊,肉質有彈性,牛味濃👍🏻👍🏻

5. 牛肉/牛筋丸,呢個真係推介,我本身好鐘意食丸類,一食呢個真係即刻要encore,牛肉丸肉質爽口彈牙,重牛味,而且好juicy👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

我地仲叫左皇帝菜,西洋菜,土豆粉
土豆粉食入口好似有啲酸味,待應哥哥好好人即親身試食,話本身隻粉既味道係咁,不過知我地覺得呢隻味道好奇怪所以即刻叫廚房炒左個米粉,估唔到個炒米粉好好味😍充滿家鄉味道
原來佢小炒咁好味,下次試下晚飯小炒先
全牛拼盤-大
  • 牛肉牛筋丸
  • 降箱一口牛柳粒
2019-03-31 205 瀏覽
難得爸爸媽媽谷約到,即興出去食餐飯!打邊爐冇人話唔鐘意,一於去啦!㨂左呢間「饕牛記」,首先㨂左牛骨清湯鍋,淥起牛肉都食到牛嘅本身鮮味。再叫埋以下食品:🐄全牛拼盤(大)呢碟牛真係得意,劃分晒牛肉每個部位不特止,仲會建意你淥幾多分鐘,務求將牛肉嘅每部分都整到最好味!我個人覺得最好味係🐄肥胼同,👅牛舌+牛柳粒👍🏻🐮肥胼:肉質口感好肥與肉分佈合適,淥佢8秒食真係剛剛好!🐮牛舌:切得夠薄,用10秒淥食到爽脆、滑!🐮牛柳粒:我自行放上個喱到淥,放到咁上下(肉眼睇)就食囉!有咬口又夠肉汁,正正正😋因爲好味我地食完仲另追加多碟肥胼、牛柳粒、牛肉丸!員工服務態度👍🏻good good!事源我地叫左個潮汕粿條,但大部分人都覺得咬完有啲酸酸嘅味道,員工話本身個味係咁,但我地接受唔到,佢好好咁換左碟炒米粉比找地補償!當我地唔太清楚食左邊款牛丸同牛肉時,員工都好有耐性咁解答同走入廚房問清楚!值得一讚!
難得爸爸媽媽谷約到,即興出去食餐飯!

打邊爐冇人話唔鐘意,一於去啦!

🐄全牛拼盤(大)
我個人覺得最好味係🐄肥胼同,👅牛舌+牛柳粒👍🏻
🐮肥胼:肉質口感好肥與肉分佈合適,淥佢8秒食真係剛剛好!
🐮牛舌:切得夠薄,用10秒淥食到爽脆、滑!

因爲好味我地食完仲另追加多碟肥胼、牛柳粒、牛肉丸!

員工服務態度👍🏻good good!
2019-03-27
2019-03-29 144 瀏覽
一直都聽好多身邊嘅朋友講饕牛記嘅火鍋好新鮮好正,今次難得可以約到一班牛魔王朋友一齊嚟品嚐一下,真係好開心🥳呢度同普遍嘅火鍋店多一樣,有個自助醬料區,等大家自由配搭心水嘅醬汁。大家一坐低,二話不說即刻點左一個大牛拼盤,鍾意佢有齊晒唔同嘅牛肉部位,可以食到自己鍾意嘅部份再散叫!原來牛肉唔同嘅部份都有唔同嘅名稱,而且有啲名都好特別,話明係食牛肉火鍋嘅專門店,所以佢哋好貼心咁樣整咗一個涮牛肉既時間表俾大家做參考!真係睇1秒就變專家😹有圖有真相,啲牛肉真係非常新鮮!大牛拼盤有牛舌、牛柳粒、牛丸、牛柏葉、牛展、牛骨髓、仲有好多我未曾接觸過嘅部份!全部都牛肉味濃,有啲淋滑,有啲彈牙,有啲爽決口,口感層次豐富!大家都食不停口!食肉一定要配搭蔬菜,所以揀咗皇帝菜同埋西洋菜,雖然份量比較細但係勝在新鮮!湯底方面我哋揀咗牛骨清湯,貪佢可以試清楚牛肉嘅鮮味, 湯底本身有牛骨、白蘿蔔同埋粟米,所以就咁飲都幾鮮甜!食完個大牛拼盤之後,我哋都發現以下三款係比較牛肉味道濃啲,所以encore左,分別係脖仁、極品脖仁、肥胼。個人更偏愛有咬口既肥胼!順便再追加埋牛丸同埋一口牛柳粒😹最後再嚟左一個鑊氣十足嘅炒米粉裏面有豬肉

順便再追加埋牛丸同埋一口牛柳粒😹

最後再嚟左一個鑊氣十足嘅炒米粉裏面有豬肉絲、雞蛋、蝦米,食落口陣陣咸香,好似有啲鹹魚蓉咁, 非常惹味!

最後六個人埋單約$2200,飽到個個捧住個肚走

2019-03-27
近期非常熱門嘅潮汕火鍋終於喺香港都食到,店舖嘅環境非常舒服,而且火鍋都跟足傳統潮汕形式🔥個人覺得非常合適公司或者一大班朋友聚會,小編特別介紹幾樣非常值得一試嘅菜式✨傳統牛骨清湯鍋($58)清湯鍋冇味精味,牛味非常之香,用黎煮牛一流,令到牛嘅味道更加出,而且湯底唔會太鹹太濃郁,小編一路食都一路飲佢個湯底😂小編極度推薦呢個清湯鍋,特別係想食牛但又怕太油膩嘅朋友仔饕牛記牛嘅種類非常之多,基本上係全身嘅部位都食到,店舖周圍都貼滿左牛唔同部位嘅名堂,如果食嫌咗傳統牛肉嘅可嚟呢度試吓啲新款式,佢有款牛肉拼盤可以叫,適合一啲想試晒咁多個部位嘅顧客,佢亦有提供每個部位需要涮的時間,據聞真正嘅潮式火鍋係將全部牛一次過倒晒落去個鍋度煮,之後夾返上嚟,用嚟食依種潮式火鍋嘅道具亦有提供,小編覺得幾新奇😂嫩肉 ($48)特別介紹下佢嘅嫩肉,口感接近平時食開野牛,牛味亦都係咁多種牛入邊最重,啲牛吸晒充滿牛香味的湯底,咬落去啲湯底出晒嚟,非常之吸引,而且牛嘅脂肪分布平均,唔會有太油膩嘅感覺,價錢亦合適,如果有興趣嘅可以試吓👅味道:8/10 🧘🏻‍♂舒適度:8/10💸性價比:7/10👀回頭率:6.5/10
傳統牛骨清湯鍋($58)

嫩肉 ($48)

👅味道:8/10
🧘🏻‍♂舒適度:8/10
💸性價比:7/10
👀回頭率:6.5/10
2019-02-26 182 瀏覽
凍凍地嘅天氣又係時候出動打邊爐,今次食呢間一睇個名就知係食牛,牛魔王又出動喇。餐廳係旺中對面,十分方便。牛骨湯 清甜牛骨湯,落咗好多蘿蔔,芫荽配牛骨蘿蔔係絕配可以提鮮,所以我地仲去自助吧落咗芫荽落個湯,更好味極品脖仁 牛味比普通版更夠重,同埋size唔同,細少少同肥少少吊龍伴 牛味相對冇咁重,但就比較有口感五花趾牛味唔係重點,反而係佢一片片簿片,再加埋個牛既紋理,入口超爽口。雖然唔係啖啖肉,所以都有好多人特別鍾意食呢個部位。牛骨髓 食火鍋我最鍾意叫既配料,呢個就無分話好唔好味,最緊要係要新鮮。呢到就做到佢既責任,係新鮮既,係會帶點爽唔會得一個淋字。牛黃喉呢個又係要新鮮,咁就會好爽口。呢到既可以啦,不過就嫌佢有d肥膏痴住價錢呢度唔算貴,唔會賴係精緻,好細碟,而分量合理。另外一提自助吧,任夾醬油配料,唔夠可以隨時任拎,醬油配料夠新鮮,芫荽蔥粒都唔會乾哂,濕立立黑蚊蚊。

牛骨湯

吊龍伴
牛味相對冇咁重,但就比較有口感

五花趾

牛骨髓

牛黃喉

2019-02-18
今日行過旺中附近搵野食,無意中黎左呢間店打邊爐,門口貼住接受visa/支付寶,可惜最後係收現金/邁生活,呢一點大家要特別留意返。2個人黎食叫唔到太多野,食左個小拼盤,每一個部位都有煮的時間參考返,我就跟左幾次就無理會了。食完個拼盤我自己最鐘意係「三花趾」。而湯底已有白蘿蔔,粟米。雖然蘿蔔&粟米都唔甜但好多水同林,唔會太乾太老同有渣。食物總括黎講不過不失,環境衛生一般,地上都有少少唔太乾淨,舖頭亦唔大,要去試可先語枱。

今日行過旺中附近搵野食,
無意中黎左呢間店打邊爐,
門口貼住接受visa/支付寶,
可惜最後係收現金/邁生活,
呢一點大家要特別留意返。

2個人黎食叫唔到太多野,
食左個小拼盤,
每一個部位都有煮的時間參考返,
我就跟左幾次就無理會了。
食完個拼盤我自己最鐘意係「三花趾」。

• 三花趾
2019-02-22 152 瀏覽
之前就已經聽過呢間食牛肉火鍋還有課題選擇的火鍋店。本身想去試,但因為一路都沒有火鍋還有放題選擇的火鍋店。本身想去試,但因為一路都沒有飯腳想瘋狂食牛,所以沒有機會。不過,今次和前世情人一起吃,他會讓我吃個夠本。店內的裝修非常廣東,本來就是吃廣東火鍋,潮汕牛肉,還有海報展示牛不同的位置以及每個部位應該焯多少時間的教學。處理好調味點後,我們點了牛骨清湯湯底。裏面有一些蔬菜例如粟米、白蘿蔔等,清甜好喝。牛肉方面就有牛雜,脖仁,匙皮和牛胸爽。牛肉切得薄,只要淥幾秒就可以吃了。脖仁和匙皮牛味較重,匙皮更是lean cut,非常適合健身人士享用;脖仁肉質則較嫩。牛雜份量頗多,蜂巢牛肚更是吸盡湯汁精華,推介推介。牛肉新吃法!把黃豆包在牛肉片內,沾特制醬油,是 超 好 吃 !牛胸爽真的超爽口,一點也不會膩。竹苼也是另一推介,最後才食用可以把肉味濃郁的湯也吸得完全。

牛肉方面就有牛雜,脖仁,匙皮和牛胸爽。
牛肉切得薄,只要淥幾秒就可以吃了。

牛雜份量頗多,蜂巢牛肚更是吸盡湯汁精華,推介推介。

牛胸爽真的超爽口,一點也不會膩。

竹苼也是另一推介,最後才食用可以把肉味濃郁的湯也吸得完全。
2019-02-12 226 瀏覽
潮汕牛肉火鍋的熱潮開始漫延到香港,比起其他火鍋店,最吸引的應該是即席表演切牛肉,非常欣賞師傅可以分得清楚不同部位的牛肉!本來是為了潮汕火鍋而來,最後敵不過這豐富的套餐,一次過吃鹿兒島A4牛頸脊、澳洲M5和牛面肉、美國牛小排、本地五花趾及吊龍。除了套餐,單點亦有很多選擇,價錢亦很合理。牛肉最吸引的當然是鹿兒島牛頸脊,牛味濃郁;五花趾較爽口;和牛面肉就很軟滑,部分牛肉可以未完全解凍,要等待一會兒才能分開一片片放下鍋中。雖然是火鍋店,但隨餐附有的牛肉炒飯及芥蘭炒牛肉頗有水準,一人份量非常充足,炒飯粒粒爽口帶牛香,最後吃不完亦有帶回家中作翌日午餐。另外不得不讚隨餐付有的牛𦟌湯清甜而蔘味重。呢個餐真係食完飽到上心口!—————————HKD 388 /位—————————

另外不得不讚隨餐付有的牛𦟌湯清甜而蔘味重。

呢個餐真係食完飽到上心口!
—————————
HKD 388 /位
—————————
2019-02-09 1684 瀏覽
為食花太郎 Fafafoodblog #fafafoodblog旺角 #fafafoodblog火鍋<饕牛既朋友一定要食 >🐂潮汕牛火鍋 其實喺大陸不嬲都有, 有時番大陸都會食下 成班朋友牛肉打邊爐係十分開心 但有時喺香港唔得閒上大陸揾食就冇得試🙁 而近呢一兩年喺 hk終於興呢種食法 其中一間我覺得十分唔錯就係呢間 饕牛記 饕即係好鍾意食甘解 😍menu上面一睇就知 全部野都係牛黎 有哂唔同部位既牛食 配以不同特色湯底 🐮唔同部位滿足唔同味道 口感 打邊爐 正👍🏻🍴傳統牛骨湯底 58 蚊🐂🔥一上枱牛味好香 有蘿蔔 粟米等 🌽 湯底好夠牛味之餘又帶 d甜香 打邊爐食牛肉正 😃🍴土豆粉 28 蚊🍜個外表有 d似烏冬甘 😃 用黎打邊爐用質彈牙 有 d爽口既感覺 唔錯🍴全牛拼盤 428 蚊🐂小全牛拼盤 入面會有哂牛既唔同部位 每一個部位 都會喺 menu上面寫好要淥幾多秒1. 10秒牛舌 好爽滑牛味香2. 頸後位 8 秒脖仁 口感煙靭 牛肉味濃🐂3. 頸下位 8 秒匙仁 多牛油 牛肉軟熟4. 再下面 10 秒 匙柄 似胸肌位 口感煙靭肉味濃😃5. 8 秒三花趾 牛前腳 口
<饕牛既朋友一定要食 >🐂

7. 8 秒 肥胼 肚腩位 肥膏多 口感軟熟😊
8. 10 秒吊龍 背脊位 口感煙靭 肉味濃 肌肉多
9. 12 秒 吊龍拌 吊龍下面 口感煙靭彈牙 肉味濃👍🏻
10. 10 秒嫩肉 近 patpat位 最煙靭係佢肉味濃
11. 腿肉🐂 整成牛丸 牛肉 juicy牛味彈牙 正 !
12. 30 秒至5分鐘胸口撈 近心口位 口感爽口 肉質彈牙 牛油多😙
13. 內臟有 爽熟既牛骨髓 爽口既牛柏葉 同爽彈既牛黃喉😃

#潮汕火鍋 #打邊爐 #牛肉

Score 平均分 <7.5/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#饕牛記
旺角西洋菜街138 號福苑2 樓
~~~~~~~~~~~~
#fafafoodblog #為食花太郎 #fafafoodblog旺角
=====================

🙂温馨提示🙂
Fb like左 page都睇唔到<通知>
若果大家想睇到多d唔同既美食
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
除左like 請做多一個步驟
[like] 左 👉🏻<追蹤中/Following> 👉🏻<搶先看/See First>
多謝大家支持!🤓🤓

歡迎喺唔同平台觀賞fafafoodblog
Openrice 🍚: 花太郎

任何美食😋歡迎inbox 我 , 等我食完開心share!🤓
2019-02-09
2019-02-05 244 瀏覽
呢間餐廳位於香港鬧市旺角,首先一上到去要行兩層樓梯,坐低之後就即刻叫個招牌牛肉拼盤,一嚟到睇個樣已經好靚就急不及待烚吓烚吓嚟食,牛肉每個部位脂肪分布得幾平均,同國內某潮汕牛肉專門店絕對有得比較,值得一試。呢間野顧名思義就梗係食牛嘅每一個部位老實講香港如果要好似呢間餐廳咁樣食牛嘅方法其實都好少,但係呢間餐廳可以俾到鍾意食牛嘅人另一種享受,基本上每個部位都一應俱全,而且我果次去店員仲會教埋你牛肉拼盤上面嘅牛每個部位應該淥幾多秒,仲要係一個價錢任食,真係值得一試。

• 吊龍伴
  • 嫩肉
2019-02-03 152 瀏覽
Now, there’re many restaurants that import their beef from overseas, but how about having a local beef hot pot?Here, their setting is reminiscent of a vintage Hong Kong museum, with a window separating you and the butcher. It’s other walls are similarly decorated with various paintings.The menu has a ton of different cuts of beef, some I’ve never even heard of, let alone knew existed. Ultimately, we chose the Cow Bone soup, local beef platter and a plate of vegetables, which was more than enough

Ultimately, we chose the Cow Bone soup, local beef platter and a plate of vegetables, which was more than enough for the two of us.

Most significantly, the beef platter had 14 different types of beef cuts, every one of them different in texture and taste than the other. As seen in the menu, you can also cook them for a different amount of time. I enjoyed the chuck region the most as the meat had a good texture in the mouth and absorbed the soup well.
2019-01-21