餐廳: 阿一海景飯店
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
餐廳: 阿一海景飯店
資訊:

2022-05-07 823 瀏覽
啊一鮑魚,其實都唔使點推鎖,今日試吓佢個中午套餐,燒腩仔、有點心、有魚翅、當然唔小得佢嘅鮑魚、最後仲有個迷你荷葉抄飯⋯燒腩仔好香又脆口、點心都唔錯,夠料又大件,返而個翅就有D失望,煮得唔夠特出,影響咗啊一個品牌⋯鮑魚雖然細細粒,但好夠味,荷葉飯都唔錯⋯
鮑魚雖然細細粒,但好夠味,荷葉飯都唔錯⋯
🔸三式美點:蟹子燒賣、香煎蘿蔔糕、雞絲春卷我打打下先發現個日無食過蘿蔔糕😂🤡燒賣、春卷都係普通酒樓水平,春卷都幾油下🥲🔸西班牙黑豚肉叉燒叉燒都ok,不過可以再燒香啲。🔸韮皇瑤柱火鴨絲羹芡汁太傑🙈🔸千島汁蝦多士炸多士油左啲,配沙律醬食,個人覺得如果配甜酸醬食會好啲,無咁油🤔🔸鮑汁海參扣天白花菇伴唐生菜呢個最好食,海參同花菇都炆得幾入味😋🔸迷你荷葉飯呢個一上枱就咁督左兩個窿,肉酸咗啲,而且隻蝦唔知咩事,唔係梅又唔係爽口,質地好奇怪🥴🔸香滑芝麻糊、陳皮紅豆沙紅豆沙🆗陳皮味幾香😗🔸一哥鮑魚酥額外加$68就試下,鮑魚煮到太淋,下面個酥底淋既喂😢整體來講,午餐食物質素都係一間好普通嘅酒樓,可能夜晚嘅小菜會好少少?🤔仲有可能多人book左lunch set,食物整好晒咁,一坐低就冚冚聲上菜,節奏勁快😂會聽到侍應話「海參上得上得」🙂作為人稱明星飯店的餐廳,雖然呢個lunch set價錢係幾平,無咩期望,但都唔係咁求其,個質素真係嘛嘛🙈難怪失去左米之蓮一星🙈📍#阿一海景飯店 (#尖沙咀美食)尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場29樓➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去飲飲食食😎吃是真愛❤️ @eatist
🔸三式美點:蟹子燒賣、香煎蘿蔔糕、雞絲春卷

🔸西班牙黑豚肉叉燒
叉燒都ok,不過可以再燒香啲。

🔸韮皇瑤柱火鴨絲羹
芡汁太傑🙈

🔸千島汁蝦多士

🔸鮑汁海參扣天白花菇伴唐生菜
呢個最好食,海參同花菇都炆得幾入味😋

🔸迷你荷葉飯

🔸香滑芝麻糊、陳皮紅豆沙
紅豆沙🆗陳皮味幾香😗

🔸一哥鮑魚酥
額外加$68就試下,鮑魚煮到太淋,下面個酥底淋既喂😢

📍#阿一海景飯店 (#尖沙咀美食)
尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場29樓

➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去飲飲食食😎
吃是真愛❤️ @eatistruelove.hk 🌟

🔖 #吃是真愛_尖沙咀
🔖 HK Restaurant Week Lunch Menu $198 +10%
2022-04-24 600 瀏覽
最好食係個炒飯同薯仔,其他都差了很多!龍蝦沙律有殼,帶子OK。乳豬海蜇- 面脆,但味道比一般酒樓差。牛尾失望,因有雪味。桃膠糖水-淡味黃豆糕- 豆很硬服務員態度ok
最好食係個炒飯同薯仔,其他都差了很多!
龍蝦沙律有殼,帶子OK。
乳豬海蜇- 面脆,但味道比一般酒樓差。
牛尾失望,因有雪味。
桃膠糖水-淡味
黃豆糕- 豆很硬
服務員態度ok

2022-04-22 606 瀏覽
這晚到阿一海景飯店吃晚餐,吃的是套餐。先評食物:香芒藍龍蝦沙律:芒果有點酸,失望!幸好藍龍蝦肉粒質感爽彈,芝麻醬和沙律菜永遠是絕配。鮮雞螺頭燉花膠條:這個大力推介,湯很鮮甜。天白花菇扣鮑魚伴唐生菜:花菇厚身,生菜爽脆,鮑魚煮得很軟,可惜味道沒太大驚喜,怪不得不同級數的鮑魚價錢相差那麼遠。招牌焗釀蟹蓋:蟹蓋內除了蟹肉,還有一些其他材料,合起來味道一般,吃不到蟹肉的鮮甜。紅酒燴牛尾:牛尾煮得很軟,醬汁偏甜。金菇豚肉卷:豚肉有點柴,可能還是用牛肉做這菜比較合適,醬汁同樣偏甜。大富大貴炒飯:這炒飯好吃,炒得香,不油膩,飯內有蟹肉、蝦粒等,材料豐富。精美甜點:桂花糕比較甜,曲奇不夠脆。總的來說,食物水準只屬一般。再說環境:環境是這飯店的最大賣點,我們坐的桌子可飽覽270度的維港美景,入座時是黃昏,離座時是晚上,黃昏美景到璀璨夜景都盡收眼底,還可邊進食邊欣賞幻彩詠香江。最後講服務:服務其實是很不錯的,由入座至離座,侍應都很有禮貌,還不時主動上前為我們添茶。唯一美中不足的就是,侍應送上牛尾和豚肉卷時,我們說會分享食物,本以為他會給我們碟子,但卻沒有,要向另一位侍應提出,才給我們碟子。
這晚到阿一海景飯店吃晚餐,吃的是套餐。
先評食物:
鮮雞螺頭燉花膠條:這個大力推介,湯很鮮甜。
紅酒燴牛尾:牛尾煮得很軟,醬汁偏甜。
精美甜點:桂花糕比較甜,曲奇不夠脆。
總的來說,食物水準只屬一般。

因為想去慶祝生日,想揀間海景餐廳但係嚟到發現呢度嘅海景麻麻都係露天海景餐廳爽啲。因為唔想諗揀咩食物,所以揀咗個$688+10%lunch set,海蜇加一舊燒肉⭐️⭐️海蜇勁重麻油味,燒肉正常龍蝦頭牛油果黑松露燒帶子沙律⭐️龍蝦正常,燒帶子幾香,本人不食松露同埋牛油果所以唔覺得好食魚翅⭐️勁腥南非鮑魚冬菇生菜⭐️鮑魚太淋無趙頭,仲有啲鹹連鮑魚都令我失望紅酒燴牛尾⭐️⭐️牛尾仔淋 舊薯仔成個套餐最佳叉燒蛋白炒飯⭐️⭐️⭐️街坊酒樓質素 正正常常最後係甜品⭐️⭐️⭐️两塊腰果餅仔 椰汁紅豆糕桃膠雪耳碗糖水無味的⋯連糖水都吾掂⋯總結 伏 冇下次比呢個價錢呢啲質素..我食樓下間酒樓唔好?同埋如果真係想睇海景係k11隨便一間餐廳 個海景都靚過呢到
因為想去慶祝生日,想揀間海景餐廳
但係嚟到發現呢度嘅海景麻麻
都係露天海景餐廳爽啲。

海蜇加一舊燒肉⭐️⭐️
海蜇勁重麻油味,燒肉正常

龍蝦頭牛油果黑松露燒帶子沙律⭐️
龍蝦正常,燒帶子幾香,
本人不食松露同埋牛油果
所以唔覺得好食

魚翅⭐️
勁腥

南非鮑魚冬菇生菜⭐️
鮑魚太淋無趙頭,仲有啲鹹
連鮑魚都令我失望

桃膠雪耳
糖水無味的⋯
糖水都吾掂⋯

總結 伏 冇下次
比呢個價錢呢啲質素..
我食樓下間酒樓唔好?
同埋如果真係想睇海景
係k11隨便一間餐廳 個海景都靚過呢到
2022-02-13 420 瀏覽
因為提早慶祝生日想揀個海景餐廳,但係嚟到發覺呢個個海景吾係話好靚如果真係想睇海景 建議搵翻啲露天既,一坐底店員就俾咗幾個餐牌我,有點心紙,有lunchset 因為吾想諗叫乜食物 所以揀咗個最Basic既 $688set 另外加一。一開始上咗海蜇拼一舊燒肉,海蜇好重麻油味 個人唔係好喜歡燒肉正常。龍蝦頭牛油果黑松露帶子沙律因為我自己係唔食牛油果同埋松露所以我淨係食帶子龍蝦沙律 普通。魚翅,好腥。南非鮑魚冬菇生菜罐頭鮑仲好食,冇諗過鮑魚都令我失望紅酒汁煮牛尾個牛尾煮得好淋 但係食到呢度已經完全唔想再食任何野,只有旁邊舊薯仔入到口叉燒蛋白炒飯正常,食唔落,唔想浪費,打包最後係甜品椰汁紅豆糕 兩塊餅仔 一碗桃膠雪耳糖水甜品都好普通,中下總結 688+10%一位 服務態度好 店員經常幫加茶但食物方面 比呢個價錢我寧願去K11是但搵間露天海景餐廳食無下次 以上純粹個人食後感 勿插
因為提早慶祝生日
想揀個海景餐廳,
但係嚟到發覺呢個個海景吾係話好靚
如果真係想睇海景 建議搵翻啲露天既,
一坐底店員就俾咗幾個餐牌我,
有點心紙,有lunchset
因為吾想諗叫乜食物
所以揀咗個最Basic既 $688set 另外加一。

一開始上咗海蜇拼一舊燒肉,
海蜇好重麻油味 個人唔係好喜歡
燒肉正常。

龍蝦頭牛油果黑松露帶子沙律
因為我自己係唔食牛油果同埋松露
所以我淨係食帶子龍蝦沙律 普通。

魚翅,好腥。

南非鮑魚冬菇生菜
罐頭鮑仲好食,冇諗過鮑魚都令我失望

紅酒汁煮牛尾

叉燒蛋白炒飯
正常,食唔落,唔想浪費,打包

最後係甜品

無下次

以上純粹個人食後感 勿插
生日
2021-09-06 2408 瀏覽
餐廳名叫海景飯店,雖然坐唔同位都會望到景色,但近窗邊嘅位置會更加好建議訂位時可以講定想坐窗邊位夜晚有唔同嘅套餐,我地簡左「精選鮑魚套餐」白滷水法國鵝肝拼五香素鵝~係凍食嘅,味道幾特別翡翠百花釀花膠~花膠偏細隻蟹肉燴生翅~正正常常🤣蟹肉唔算突出主角鮑魚配波蘭鵝掌拌唐生菜~芝士焗龍蝦~唔夠彈牙大富大貴炒飯~食完上面嘅其實都飽了,算係一個足料嘅炒飯官燕蛋白杏仁茶~杏仁味好重當日期間限定套餐有8折Total $3718.9 2位但食物味道同環境都未算好特別試一次就好了
建議訂位時可以講定想坐窗邊位

夜晚有唔同嘅套餐,我地簡左「精選鮑魚套餐」

白滷水法國鵝肝拼五香素鵝~
係凍食嘅,味道幾特別

翡翠百花釀花膠~
花膠偏細隻

蟹肉燴生翅~
正正常常🤣蟹肉唔算突出

主角

鮑魚配波蘭鵝掌拌唐生菜~

芝士焗龍蝦~
唔夠彈牙

大富大貴炒飯~
食完上面嘅其實都飽了,算係一個足料嘅炒飯

官燕蛋白杏仁茶~
杏仁味好重

當日期間限定套餐有8折
Total $3718.9 2位

但食物味道同環境都未算好特別

試一次就好了
2021-08-20 2270 瀏覽
而家疫情未能出外旅遊,但係Asia miles積分就到期,所以咪試吓換一餐飯滿足自己嘅食慾餐廳環境優雅舒適,而服務態度非常良好,縱然我哋諸多要求,服務員態度非常好,滿臉笑容😊,令我不能不卑足100分這個套餐頭盤係芒果龍蝦肉沙律,有啲Fusion 菜感覺,芒果鮮甜,龍蝦肉可口,開胃菜,不失水準花膠湯熱騰騰,入口暖心,冬天飲更一流果然名不虛傳,冬菇炆得好腍,有咬口,飽魚更加入味,質感非常好👍🏻,值得一讚釀蟹蓋味道偏淡,剛好對冲番上一道濃味嘅鮑魚,有層次感之後大家掛住食,都忘記影相,紅酒燴牛尾、金菇豚肉卷和大富大貴炒飯都食得腍腍脷這餐飯食得非常開心🥳
花膠湯熱騰騰,入口暖心,冬天飲更一流

釀蟹蓋味道偏淡,剛好對冲番上一道濃味嘅鮑魚,有層次感

這餐飯食得非常開心🥳
2021-08-05 2015 瀏覽
今日特登嚟食個閒暇午餐,其實原本試隔離間餐廳,但呢一間餐廳有人企喺reception,最後入咗呢間。套餐份量好多,一定夠食有餘,野食質素整體唔錯,最鍾意食叉燒同埋鮑魚撻,窗外環境一流,性價比唔錯
2021-07-17 4556 瀏覽
叫了兩個888餐有七折的套餐,只可以話食海景同服務啦優點-服務周到-海景算吾錯,等埋8點睇埋幻彩耀香江就更值得改善-鮑魚寫清楚系吾系乾鮑-冷氣超凍。黑松露香煎帶子!(4分)-帶子煎到表面香,有帶子味道,黑松露系細細塊但都幾香,系整個餐最好的一道菜。蜜汁叉燒拼五香素鵝(3分)-叉燒基本上塊肉應該吾系梅頭,比較鞋,表面亦無叉燒應該有的焦燶同蜜汁味。 五香素鵝系幾有五香味,內面有幾塊冬菇,都吾錯。竹笙雞絲遼參羹(2分)-基本上無特別,尤其是湯底。鮑魚天白姑陪唐生菜(1分)-來阿一當然想試佢點整乾鮑啦,但食完覺得吾似,最後問了waitress原來吾系,真系超失望,我寧願你比隻細隻D乾鮑好過比隻吾知系罐頭定冰鮮鮑魚我食囉。天白姑亦沒有菇香和平時賣的天白菇應該有白色花紋系表面囉。紅酒會牛尾(2分)-個汁味道比較奇怪,牛尾亦無牛味。金姑豚肉卷(2分)-豚肉系煎得幾香,但金菇好勒。法國鵝肝葡汁蟹蓋飯(3分)-其中一件鵝肝表面太燶啦,真系有燶味,內面就只有大概6成熟。蟹蓋飯焗得有點過火,邊已經乾。鮮果西米露-椰汁吾夠無香味,鮮果亦食吾出系乜生果。甜點(2分)-桂花糕幾香但核桃酥就比普通餅店仲差。
叫了兩個888餐有七折的套餐,只可以話食海景同服務啦

優點
-服務周到
-海景算吾錯,等埋8點睇埋幻彩耀香江就更值得

改善
-鮑魚寫清楚系吾系乾鮑
-冷氣超凍。

黑松露香煎帶子!(4分)

蜜汁叉燒拼五香素鵝(3分)
五香素鵝系幾有五香味,內面有幾塊冬菇,都吾錯。

竹笙雞絲遼參羹(2分)
-基本上無特別,尤其是湯底。

鮑魚天白姑陪唐生菜(1分)
天白姑亦沒有菇香和平時賣的天白菇應該有白色花紋系表面囉。

紅酒會牛尾(2分)
-個汁味道比較奇怪,牛尾亦無牛味。

金姑豚肉卷(2分)
-豚肉系煎得幾香,但金菇好勒。

法國鵝肝葡汁蟹蓋飯(3分)
蟹蓋飯焗得有點過火,邊已經乾。

鮮果西米露
-椰汁吾夠無香味,鮮果亦食吾出系乜生果。

甜點(2分)
-桂花糕幾香但核桃酥就比普通餅店仲差。

帶子剛剛好
好瘦和鞋得的叉燒
鵝肝有點太生
鵝乾表面太燶帶苦
1909 瀏覽
2021-07-17
2021-06-15 2725 瀏覽
老老實實,來食得梗係因為來食鮑魚啦,點心好一般,但勝在個景搭夠,唯一最強係疫情下的午市優惠。燒賣算係不過不失,雖然肉質都算新鮮,但咬落同一般酒樓食既無咩大分別,無驚喜囉但個蝦餃就真係全部新鮮蝦肉,絕對係值得一食,而且皮薄餡靚重點來啦鮑魚穌係今次來的目的,真心一直都係保持水準,用筷子夾起好似比較難,今次人少少就用手食,甘先可以一口食到個穌連埋中間粒金華火腿加上鮑魚但呢碟煙肉蟹條就即時比下去。大家可以一試佢地的午市套餐

但個蝦餃就真係全部新鮮蝦肉,絕對係值得一食,而且皮薄餡靚

重點來啦

但呢碟煙肉蟹條就即時比下去。

大家可以一試佢地的午市套餐

2021-05-02 2856 瀏覽
四月底嘅一個星期四晚上,又去試吓Restaurant Week豐富的晚餐,今次試吓位於 iSquare 29樓嘅中餐「阿一海景」之前曾經來過呢度午餐,食物都有水準,今次食晚飯,整體以呢個價錢,可以講係合理消費😄因為今次安排坐喺中間位置,未能欣賞外面嘅靚境,但亦替餐廳開心,可以講入坐率接近全🈵️香芒牛油果龍蝦沙律🥗👍🏻👍🏻👍🏻好正,龍蝦肉好爽,牛油果芒果新鮮😋鮮雞燉螺頭,湯都算足料嘅釀焗鮮蟹蓋,蟹肉係夠嘅,不過洋蔥多咗啲😅原隻鮑魚扣天白花菇伴唐山菜😋紅酒燴牛尾,牛尾炆得唔算太腍,味道係好嘅😋大富大貴炒飯,個飯炒得夠乾身,味道亦好👍🏻👍🏻👍🏻香滑芝麻糊,有芝麻香味,不過食落係只有甜味😅精美甜點,合桃酥好好食😋😋

香芒牛油果龍蝦沙律🥗👍🏻👍🏻👍🏻
好正,龍蝦肉好爽,牛油果芒果新鮮😋

鮮雞燉螺頭,湯都算足料嘅

釀焗鮮蟹蓋,蟹肉係夠嘅,不過洋蔥多咗啲😅

原隻鮑魚扣天白花菇伴唐山菜😋

紅酒燴牛尾,牛尾炆得唔算太腍,味道係好嘅😋

大富大貴炒飯,個飯炒得夠乾身,味道亦好👍🏻👍🏻👍🏻

香滑芝麻糊,有芝麻香味,不過食落係只有甜味😅

精美甜點,合桃酥好好食😋😋

2021-04-29
  • 大富大貴炒飯
We love the causeway bay富臨阿一This is their TST restaurant!Cwb one is 3 star Michelin vs tst is 1 starThis is really really good value of $$!All dishes resemble the cwb one and all very very yummy. The only difference is abalone quality, which is kind of expected (2k hkd vs <500 hkd menu for restaurant week).The 8 dishes menu is really surprisingly good! You can feel chefs spent a lot of effort into each fish. If you want to try cwb one but can’t make up your mind, try this one!The view here i
We love the causeway bay富臨阿一
This is their TST restaurant!

The view here is really great as well. You have 270 degree Victoria harbor view if you are lucky.
2021-03-21
2021-03-20 2396 瀏覽
疫情嚴峻都沒心情寫食評但點都要俾自己記得,下次再下次不要來,碰啱餐廳周無人爭係有原因的,好耐無嚟都有少少期望,可惜啲食物味道遠遠不及這個價錢,茶位連加一近三百蚊一位,雖則物價通脹,食餐好些少都要三五百蚊,但都要俾心機做好啲,不應被人感覺到粗製濫做,前面的幾款點心好一般,係隻鮑魚算大隻,口感煙煙un un,魚湯燉海參,食吾出魚湯嘅鮮味,甜品陳皮紅豆沙,無陳皮味無甜味,致於服務就更不堪,一般高級食府應該有的服務全部沒提供,整體來說,這餐飯衹值30分,還是算把啦!!
,口感煙煙un un,魚湯燉海參,食吾出魚湯嘅鮮味
甜品陳皮紅豆沙
,無陳皮味無甜味,

2086 瀏覽
2021-03-20
2021-03-20 1901 瀏覽
生日當然要吃些好料獎賞自己,因而今天便與閨密姊妹到中菜館享用鮑魚,姊妹隨即就從網上尋得此間高質餐廳,便立即攜同我到這裏一同享用晚餐。阿一海景飯店是《米芝蓮》二星名店,位處於尖沙咀的國際廣場29樓,餐廳的特點優勢是可從高處眺望整片維港景色,盡收眼簾的美景配搭佳餚美食,感覺享受放鬆。店門入口右邊設有酒吧空間,直望則是大廳位置,整體面積寬廣闊大,並皆沿用古色古香的中式風格。精選鮑魚套餐當天我們揀選了精選鮑魚套餐,整份套餐包括甜品共有八款菜餚,而當中的鮑魚菜式有提供五種不同頭數選項供顧客選擇,我們便選擇了原價 $1888 的34頭鮑,由於餐廳正在推廣期間限定的八折優惠,即可品嚐到眾多款的菜式。白滷水法國鵝肝 拼 五香素鵝法國鵝肝口感細緻綿密,滑膩即化,豐美多汁,味道有著滷水汁的適量鹹香。素鵝顧名思義是使用素菜製成,師傅把腐皮掃上以五香粉、麻油、生抽、糖、薑片煮好的醬汁,再進行蒸煮和煎製,並配搭上蔬菜作內餡,咀嚼時香脆酥爽,清新不膩。翡翠百花釀花膠花膠外觀肥美大塊,師傅特意再加入蝦肉釀製作內餡,咀嚼時軟滑清香,膠質豐富,爽口鮮味。旁邊伴碟的兩條芥蘭蔬菜,口感清甜爽脆,鮮嫩入味。肉蟹會生翅生翅的芡
精選鮑魚套餐
白滷水法國鵝肝 拼 五香素鵝
翡翠百花釀花膠
肉蟹會生翅
生翅的芡是使用傳統的芡汁製法,口感濃稠黏口,鮮香滑溜。配料蟹肉、翅份量均充足眾多,香甜鮮美的蟹肉和柔嫩腴滑的魚翅,兩者相配的結合使整道菜餚鮮味十足。
鮑魚配波蘭鵝掌伴唐生菜
套餐選配中揀選了 34 頭日本皇冠吉品鮑,34頭的意思是指一斤中有34隻鮑魚,而數字越小,則表示鮑魚越大只。鮑魚飽滿圓潤,製得有少許溏心效果,沾上鮮香濃稠的鮑汁,味道濃郁鮮甜,爽身煙韌。波蘭鵝掌黏軟味濃,膠質豐富。唐生菜新鮮翠綠,爽脆解膩。
芝士焗龍蝦
焗龍蝦是每人半邊的,其外觀大件飽滿,頂層鋪滿芝士,食用時龍蝦肉可輕易與蝦殼分離,頗為方便。肉質爽口彈牙,蝦味濃郁,香甜鮮嫩,配搭濃厚的芝士同食更提升層次,而且兩者口味相配,亦不會互相蓋過彼此味道。
大富大貴炒飯
炒飯色澤金黃,口感甚有鑊氣,粒粒分明,爽口煙韌,而且油分不多,製得乾身,飯粒亦盡吸芡汁,味道香濃入味。而用料分別有蟹肉、雞蛋、蝦肉、生蝦子、熟蝦子,可見相當豐富,並為口感增加爽脆清甜,鮮味十足。
官燕蛋白杏仁茶
此道甜品色澤雪白,使用上蛋白、燕窩、杏仁製作,並放入冰糖調味即可。蛋白和燕窩味道清淡,加入後令杏仁茶更綿密滑溜,而杏仁味道則濃郁出眾,整體口感濃郁黏稠,更有着解膩養顏的各種功效。
精美甜點
精美甜點有兩款,分別有各三件的桂花糕和腰果曲奇餅。桂花糕是中國的特色傳統小吃,其外觀四方晶瑩,內餡的桂花乾、杞子皆清晰可見,食用口感水嫩幼滑,清香不膩,桂花味道出眾。曲奇餅頂部加入了腰果點綴,入口鬆化酥香,清脆濃郁。

總結而言,餐廳裝潢以中式風格為主題,環境寬闊舒適,而且位置靠近維港,進食同時可以欣賞美景,甚是享受放鬆。菜餚方面真材實料,製作入味用心,是與家人朋友們吃中菜的好地方。