1天前 0 瀏覽
呢間主打港日泰美食放題,星期五六日及公衆假期12:00 - 15:00,食足3個鐘,價錢都只係$229,性價比都幾高🤑另外每檯每位+$148有升級版嘅極品海鮮拼及海膽帶子,見佢個拼盤有魚子醬,淨係個魚子醬自己買用呢個價錢都買唔到,而且仲有大大隻軟腍又Q彈嘅鮑魚、長腳蟹、海蝦、海螺及青口,非常豐富,食材都好新鮮,另外個海膽帶子都好正,帶子爽彈鮮甜,海膽綿密新鮮👍📱QR Code港日泰放題落單當然有一般嘅刺身、軍艦、手握、壽司、天婦羅、燒物、炸物等……最特別仲有泰式料理及泰式粉麵飯添😋🐠刺身刺身我哋差不多叫齊哂佢哋有嘅款式,全部都幾新鮮• 馬刀貝鮮爽• 赤貝爽甜香• 白玉貝煙韌有口感• 珍寶赤蝦大隻鮮甜• 角螺爽彈• 八爪魚Q彈唔黐牙• 油甘魚腍滑鮮甜• 醬油吞拿魚好有煙燻味並帶鹹香• 三文魚肥美鮮甜 🍣壽司及手卷叫咗幾款都覺得唔錯• 一口海膽壽司:海膽新鮮綿密,一啖一口,飯嘅份量又唔多• 鵝肝帶子壽司:鵝肝細細粒唔會好膩配埋帶子食好夾• 軟殼蟹手卷:新鮮炸起軟殼蟹超正• 海膽甘蝦三文籽手卷:豐富又鮮味嘅配搭🍤炸物• 芝麻炸雞翼:肉質嫩滑juicy • 脆皮炸香蕉:外皮煙韌香脆,裏面味道似

📱QR Code港日泰放題落單

🐠刺身
刺身我哋差不多叫齊哂佢哋有嘅款式,全部都幾新鮮
• 馬刀貝鮮爽
• 醬油吞拿魚好有煙燻味並帶鹹香
• 三文魚肥美鮮甜

🍣壽司及手卷
叫咗幾款都覺得唔錯
• 一口海膽壽司:海膽新鮮綿密,一啖一口,飯嘅份量又唔多
• 鵝肝帶子壽司:鵝肝細細粒唔會好膩配埋帶子食好夾
• 軟殼蟹手卷:新鮮炸起軟殼蟹超正
• 海膽甘蝦三文籽手卷:豐富又鮮味嘅配搭

🍤炸物
• 芝麻炸雞翼:肉質嫩滑juicy
• 脆皮炸香蕉:外皮煙韌香脆,裏面味道似香蕉糕
• 脆炸榴槤波波:內裡流心熱辣,榴槤餡好正
炸物全部都熱辣辣新鮮現炸

🥢泰式食品
泰式食品都有好多款,有好多都想試,因為太飽而試唔到嘅有蝦餅、魚餅、辣椒炒蜆、麻辣小龍蝦、鹵水豬手、辣酒煮花螺、冬陰功蝦湯及炒金邊粉等
而我哋試咗嘅有👇
• 燒菠蘿
• 燒生蠔
• 燒元貝
• 青木瓜沙律

其中最鍾意嘅有兩款
• 泰式炒椰菜苗:炒得非常惹味,椰菜苗嫩腍冇渣
• 甘葉香蒜炒墨魚鬚:又係炒得非常惹味,香葉味非常濃郁,魷魚鬚爽彈唔黐牙,鍾意食魷魚鬚嘅朋友一定要叫😋

🚶‍♀️自助區方面
🥗前菜:有八款,日式前菜當然唔少得,仲有凍瀨尿蝦及泰式粉絲沙律添😆

🍻飲品:有好多不同種類嘅飲料,包括有茶飲、汽水、果汁連啤酒都有,啤酒仲有我哋最愛嘅青島及Hoegaarden,不過唔飲凍飲都有綠茶包可沖泡

🍰甜品:有成16款,包括有楊枝甘露、布甸、豆腐花、檸檬撻等

🍦雪糕雪條:有好多不同味道嘅韓式果汁雪條,仲有coco berry嘅特色味道雪糕,好似有玄米茶及豆腐,食過超正,玄米茶及豆腐味都幾濃,而且仲唔係好甜添👍

熱食有水準,而且無論炸物定炒物都係熱辣辣,即叫即煮,至於海鮮刺身類都非常新鮮,無漏單,上菜都幾快👍

環境開揚闊落,坐得舒服,午市放題有3個鐘, 時間充裕👍

行行下街想放肆食個放題,撞正黃金時間啲連鎖集團冇book定就實冇位架啦咁岩搵到呢間大隱於市嘅放題就決定比個機會佢呢到嘅選擇都非常之多,同傳統放題唔一樣,唔係淨係得幾樣野食係主角 倒如三文魚😂😂 佢全部野都做到中上水準好穩定同埋啲野食熟辣辣,即叫即做抵讚,一定要嗌個湯同炒菜!!升級版極品海鮮拼盤:最貴同令我人最期待嘅食材就緊係魚子醬啦。有兩面,可以一面就咁食,另一面同其他刺身夾住黎食其餘項目包括鮑魚、螺、長腳蟹同埋凍蝦 全部都非常鮮甜 特別係個長腳蟹海膽帶子:好足料,粒帶子厚身之餘中間都夾住唔少海膽刺身拼盤:有三文魚、希靈魚、油甘魚、馬刀背、赤背、螺…基本上咩都嗌左啲黎試,都正常發揮有放題嘅水準。個人最推薦赤蝦,啖啖肉好頂癮泰式野:燒扇貝比較出色,其他就正正常常。勝在熱辣辣唔會黎到已經凍晒服務態度好 環境清幽 想靜靜地食嘅大家可以一試
咁岩搵到呢間大隱於市嘅放題就決定比個機會佢

升級版極品海鮮拼盤:

海膽帶子:

好足料,粒帶子厚身之餘中間都夾住唔少海膽

刺身拼盤:

泰式野:

燒扇貝比較出色,其他就正正常常。勝在熱辣辣唔會黎到已經凍晒

服務態度好 環境清幽 想靜靜地食嘅大家可以一試
瀛豐放題,係銅鑼灣京都廣場,就係地鐵站對面,價錢驚人地吸引既日+泰菜式,想食豪啲,升級左食海膽帶子同埋超級海鮮拼盤😮‍💨未食先興奮,環境都幾舒服,可以先拎和風小食沙律泰式粉絲同手撕雞,好好味既前菜🫶🏻海鮮時間✨海鮮拼盤好誇張,有凍蟹腳、鮑魚、青口、螺同蝦,超鮮既存在💟好似食緊自助餐咁,仲有魚子醬😍加埋刺身,海膽帶子係勁正,帶子好鮮,加埋海膽鮮味爆炸🥹超級刺身組合上枱都嚇親,好靚,全部都好鮮,特別既係三文魚超肥美,係三文魚腩級😋呑拿魚煙過極品,生蝦勁正,松葉蟹杯有蟹膏蟹肉配啲飯,加埋魚子醬又香又好味😘泰日熟食選擇好多,焗元貝同燒生蠔必食,又鮮又好味☺️炒菜勁好味,炒通菜、椰菜苗,魚湯都好味👍🏻炸羊腩幾特別,串燒整體唔錯,天婦羅okay,蝦好滑👏🏻壽司驚喜,海膽花之戀正,強推火炙芝士魚生船🚤超濃芝士魚生油脂高質😗放題黎講,依間海鮮無得輸🥳刺身同其他都超高質,熟食都真係好正,放題性價比之選🤩

刺身

松葉蟹杯
烤扇貝
焗生蠔
火炙芝士魚生船
食過咁多間放題 依家算係食過最好食嘅其中一間😍 不論係刺身 炸物 定係中式小炒都同樣好好食🤤 我地仲加錢升級放題套餐 有極品海鮮拼盤 同埋任食海膽帶子 非常吸引🤩🍀極品海鮮拼盤海鮮拼盤超級吸引 有魚子醬 鮑魚 長腳蟹腳 青口 凍蝦同埋螺😋 魚子醬嘅鮮味 再加上魚卵爆開時帶有少少嘅鹹味 味道層次感豐富😝 鮑魚 凍蝦 螺好新鮮 鮮甜又彈牙😆 另外再叫左吾同刺身 種類超級多 全部都好新鮮好好食😚 🍀中式小炒好有驚喜 中式小炒全部都好有鑊氣 當中大蝦最出色 上枱嘅時候已經聞到好香嘅鑊氣小炒香味 咬落口同預期一樣超級入味 好食到忍吾住叫左第二份🤣 蒜蓉燒蠔同埋蒜蓉燒帶子都好入味😋🍀炸物天婦羅 鹹蛋黃薯條 芝士年糕 每一款炸物都新鮮熱辣辣炸起 絕不馬虎 好好食🤤

🍀極品海鮮拼盤

🍀中式小炒

🍀炸物
6天前 0 瀏覽
「瀛豐」日式放題料理專門店餐廳位於銅鑼灣駱克道有超過30款港、日、泰美食放題今次我哋揀咗任飲任食升級版升級海鮮竟然可以任食超正🤩⭐️海膽帶子餐廳用咗原粒帶子中間係滿滿嘅海膽食落去非常鮮甜😆兩樣配合得好好⭐️海鮮拼盤分別有鮮蝦、長腳蟹、鮑魚、螺肉、青口及魚子醬特別推介長腳蟹鮮甜而且啖啖肉😋魚子醬唔係咁多地方有得食正呀💕⭐️刺身拼盤有螺片、鮑魚片、八爪魚、三文魚、希靈魚、油甘魚、吞拿魚、大蝦成盤份量非常多👍🏻每件都係厚切特別推介三文魚及油甘魚魚油香味十足十分鮮甜好味😁⭐️壽司各款壽司應有盡有特別介紹和牛火炙壽司和牛油脂分泌均勻加埋壽司飯好夾😙龍蝦膏甜蝦壽司龍蝦膏鮮味十足配甜蝦恰到好處海膽醬火炙三文魚壽司海膽喺餐廳嘅主打🤘🏻加埋火炙三文魚食起嚟夠特別⭐️燒物燒帆立貝、燒蠔、燒各類串燒、菠蘿、三文魚頭、燒秋刀魚等等特別推介燒蠔廚師加咗乾蒜蔥花一齊燒令蠔味更香濃另外燒菠蘿鮮甜多汁😋正呀⭐️飲品及燉湯餐廳有幾十款飲品汽水任揀另外推介燉湯今日係龍眼蟲草花湯用料十足😍非常好味甜品及雪糕試咗玄米茶雪糕夠特別🥳另外有自家製嘅甜品每件都細細份過下口癮一流👍🏻
「瀛豐」日式放題料理專門店

中間係滿滿嘅海膽
食落去非常鮮甜😆
兩樣配合得好好

⭐️海鮮拼盤
分別有鮮蝦、長腳蟹、鮑魚、螺肉、青口及魚子醬
特別推介長腳蟹

海膽喺餐廳嘅主打🤘🏻
加埋火炙三文魚
食起嚟夠特別

⭐️燒物
燒帆立貝、燒蠔、燒各類串燒、菠蘿、三文魚頭、燒秋刀魚等等
特別推介燒蠔

每件都細細份
過下口癮一流👍🏻

2024-05-13
2024-05-26 0 瀏覽
極品海鮮拼:豐富多樣的海鮮拼盤,賣相夠晒啱打卡!超級澎湃,有鮑魚長腳蟹魚子醬!全部都係精品完全沒有解凍未完成的問題!全部感覺都冇腥味好新鮮!North Gold Caviar (Baerii)魚子醬放題成盒有得食都真係未試過!海膽帶子一個人食晒六隻完全冇難度,超好食啲帶子好新鮮同埋鮮甜!海膽回甘,好延身!黑松露三文魚壽司: 三文魚肉質鮮嫩,配以濃郁香醇的黑松露,是味蕾的饗宴。黑松露油甘魚壽司/腐皮壽司/八爪魚壽司/一口海膽壽司啲飯冇死實實係即叫即手握嘅壽司!大蝦天婦羅/茄子天婦羅/日本薯仔天婦羅/溫室南瓜天婦羅/皇帝蟹棒天婦羅:熱油炸製,外酥內嫩,香脆可口,都係即叫即制好有心機!泰式pad Thai、無骨豬手、豬頸肉多樣的特色料理,放題最開心就係樣樣都可以食啲!估唔到泰國嘢都有甜品方面都幾多選擇尤其是Tiramisu超級好食😋簡直係可以獨立開舖

長腳蟹魚子醬!全部都係精品完全沒有解凍未完成的問題!
全部感覺都冇腥味好新鮮!
North Gold Caviar (Baerii)
魚子醬放題成盒有得食都真係未試過!

黑松露三文魚壽司:
三文魚肉質鮮嫩,配以濃郁香醇的黑松露,是味蕾的饗宴。

黑松露油甘魚壽司/腐皮壽司/八爪魚壽司/一口海膽壽司
啲飯冇死實實係即叫即手握嘅壽司

熱油炸製,外酥內嫩,香脆可口,都係即叫即制好有心機!

泰式pad Thai、無骨豬手、豬頸肉

甜品方面都幾多選擇

尤其是Tiramisu超級好食😋簡直係可以獨立開舖
2024-05-26 0 瀏覽
瀛豐放題位於京都廣場~銅鑼灣站C出口一出對面就係啦聽朋友講過佢哋嘅帶子海膽好出色,一坐低就即刻落咗單先升級咗凍海鮮拼盤,呢個拼盤係任食㗎❤️個人覺得淨係魚子醬已值回票價,呢個海鮮拼盤有大蝦、長腳蟹腳、鮑魚、青口、螺肉,同埋最重要嘅魚子醬!!我都係第一次食放題有魚子醬😍😍有咁靚嘅魚子醬梗係要加落去海膽帶子度啦~海膽金黃色睇落非常新鮮,帶子好有肉地,加埋魚子醬,成個感覺好luxurious !魚子醬嘅鹹味在口內爆開~加埋海膽肥美,未試過咁豪華嘅感覺😝佢哋嘅燉湯係蟲草花燉雞,對於成日飲湯水嘅我嚟講,梗係知道對女士好好啦,不過飲一碗就夠啦,仲要留肚食其他嘢佢哋嘅極品海鮮拼盤係極之豐富,繼續有珍寶赤蝦、油甘魚、希靈魚等等,仲有超級肥美嘅三文魚腩!海膽親子+蟹肉沙律花之戀:一口花之戀比較細粒,所以可以食多幾款,個人比較鍾意海膽親子花之戀~火炙左口魚邊:左口魚同埋右口魚都係我嘅favourite,一向係日本餐廳嘅必食,油份豐富亦都好肥美原條穴子壽司:配上鰻魚汁,味道都幾惹味大蝦、溫室南瓜、皇帝蟹棒天婦羅:天婦羅嘅粉漿好薄,新鮮炸出嚟,配埋天婦羅醬汁都幾好~泰式燒元貝+燒生蠔:一上枱已經聞到蒜香味,特別
瀛豐放題位於京都廣場~銅鑼灣站C出口一出對面就係啦

聽朋友講過佢哋嘅帶子海膽好出色,一坐低就即刻落咗單先

我都係第一次食放題有魚子醬😍😍

魚子醬嘅鹹味在口內爆開~加埋海膽肥美,未試過咁豪華嘅感覺😝

原條穴子壽司:配上鰻魚汁,味道都幾惹味

泰式燒元貝+燒生蠔:一上枱已經聞到蒜香味,特別要讚吓隻元貝,就算蒸熟咗都仲係好口,可想而知本身有幾大隻呢~味道鮮甜爽口

冬陰功湯:橙紅色嘅湯底好吸引,幾惹味,湯底用蝦頭煲出嚟,所以海鮮味好重,加埋彈牙嘅蝦~推介!

原本都唔打算放題食「飛天炒通菜」,但見到隔離食都係忍唔住,鮮嫩嘅通菜炒得好爽,小小建議,如果可以揀辣椒嘅辣度就更好啦🤣

2024-05-24 0 瀏覽
真係好耐無食過放題!銅鑼灣日泰放題2小時,晚市價做緊$259+1,呢個價位真心抵!淨係食刺身壽司都回晒本😍😍依家+$148仲有海鮮拼盤同海膽帶子🥹🥹海鮮拼盤勁吸引!竟然有魚子醬😍我都係第一次食,甜甜哋一啲都唔腥!👍🏻👍🏻鮑魚好爽口😋😋海膽好新鮮,好重味!😋😋帶子好鮮甜又大舊!超正!encore咗兩碟😂😂個刺身又係勁鮮甜,特別推介牡丹蝦,大隻鮮甜,食幾隻都回晒本😍😍三文魚腩厚切!除咗生嘢,仲有泰式嘢食👍🏻👍🏻喜歡食泰國嘢嘅朋友就最啱啦!我覺得泰式生蝦同泰式鳳爪都好好食👍🏻👍🏻出面飲品同雪糕都係任飲任食😋😋飽到捧住個肚走呀!

依家+$148仲有海鮮拼盤同海膽帶子🥹🥹

出面飲品同雪糕都係任飲任食😋😋飽到捧住個肚走呀!
2024-05-23 0 瀏覽
上網見幾多好評的泰日放題,今次食平日晚市$259/位值得加$148升級,有海膽帶子及海鮮刺身盤,有魚子醬、鮑魚、青口,蟹腳等,加埋刺身盤份量已好充足,細食嘅朋友已經飽咁一半,實在物有所值💰✨海鮮盤同刺身船勁大份而且新鮮,毫不欺場👍👍海膽帶子大大粒,厚身又鮮甜😋款式選擇多,除左日式既壽司刺身、串燒,餐廳嘅泰式熱食質素都唔錯,特別要嗌辣椒膏炒蜆、泰式肉碎包、美極大蝦,一次滿足多個願望,岩哂鍾意食日本嘢又想食下熱食嘅朋友👍特別欣賞有湯送,係蟲草花,食生冷野前暖暖胃整體黎講都唔錯、有下次👍👍
上網見幾多好評的泰日放題,今次食平日晚市$259/位

海鮮盤同刺身船勁大份而且新鮮,毫不欺場👍👍

海膽帶子大大粒,厚身又鮮甜😋

特別欣賞有湯送,係蟲草花,食生冷野前暖暖胃

整體黎講都唔錯、有下次👍👍
2024-05-20 0 瀏覽
今日放咗工同一班朋友相約銅鑼灣食放題,呢間放題超有特色,除咗日本菜仲係fusion泰國菜,餐廳雖然做放題,但環境都非常闊落,好多卡位而家少少錢仲可以升級放題凍海鮮拼盤任食,拼盤入面都好多款式,有長腳蟹,鮑魚,螺,凍蝦,仲有就就係超矜貴既魚子醬,而且仲有海膽帶子任食,海膽濃稠感十足,帶子非常大粒,厚肉,爽口鮮甜,頂級刺身level刺身都有好多選擇,分別有三文魚,油甘魚,珍寶赤蝦,希靈魚,八爪魚🐙,鮑片,馬刀貝,赤背,北海道螺,刺身都好新鮮,三文魚腩非常肥美,油脂感爆,油甘魚魚肉白皙有彈性,脂肪含量適中,口感清淡略帶甘甜熟食方面,有泰式料理選擇,冬蔭公,沙律鳳爪,串燒,炒菜金邊,炒蜆,炭燒豬頸肉,其他仲有壽司,日式燒物,天婦羅🍤等等出面自助式,有好多汽水同無糖飲料,仲有啤酒黑啤,仲有自助甜品櫃同雪糕櫃,甜品最驚喜係有榴槤糯米糍,鍾意食榴槤嘅朋友絕對唔可以錯過

2024-05-18 0 瀏覽
海膽臭嘅,魚子醬難食,泰式食物吾泰式,個生菜包甜嘅,碟飛天通菜生既食完好後悔黎,哂錢,出餐又慢,伏!。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

2024-05-18
2024-05-18 0 瀏覽
早兩日趁佛誕假期前同為食仔去左呢間係銅鑼灣既日式放題食飯,食完仲落左bar飲野,好圓滿既一日🥰首先先講環境,我坐兩個人有卡位坐,都坐得幾鬆動,張枱都夠大張,放晒食物上枱打完卡都仲夠位。呢間放題野食選擇算係好豐富,除左外面有飲品櫃、小食冷盤、甜品等等,一坐低職員就上 #刺身盤 ,我地加左 #海鮮拼盤 ,一人有一盒 #魚子醬 😳😳好好奇呢間放題店點解可以做到呢個價咁抵,我最愛 #赤蝦 ,啖啖肉之餘,仲要有勁多 #蝦膏 ,我一個人食左10隻😂😂魚子醬少少咸鮮味,淺嚐幾正既壽司我地叫左 #花之戀 、 #鰻魚壽司 、 #海膽親子花之戀 ,全部都係細細件,唔會食幾舊就飽熟食我地叫左 #炭燒豬頸肉 、 #燒菠蘿 、 #鹽燒雞腎串 、 #鹹蛋黃炒薯條 、 #鰻魚炒飯 、 #泰式炒椰菜苗 、 #泰式燒元貝 等等,其中鹹蛋黃炒薯條係超正,鹹蛋黃夠多,掛晒上薯條,熱辣辣,跟埋茄汁一齊食,差d想encore多一碟,燒菠蘿好甜,食飽解下膩幾唔錯👍🏻整體上野快,無漏單,我見其他枱客人成日問野,d職員都有問必答,服務好好

豪華港日泰美食放題!有180款美食任食,啤酒汽水茶飲料任飲,超爽!我仲加購升級即享豪華版任飲任食🤩🤩🤩✨晚市放題 $259/位有180款港泰日美食任食我哋即刻叫咗一大盤刺身,有三文魚劍魚吞拿魚大蝦、希靈魚、象拔蚌等,冰鎮上枱,好新鮮😍 仲有乾冰效果,仙氣十足,打卡一流!仲壽司、手卷、軍艦、天婦羅炸物等本yo同場encore咗火炙左口魚變壽司、火炙鮮蝦壽司✌🏻泰式生蝦、燒生蠔、燒扇貝,都係必食之選,相當新鮮惹味!炸雞翼、雞軟骨即叫即炸,熱焫焫脆卜卜😚 亦不錯!食完日泰美食,點少得港式美食🤣 同場加點炒蜆、炒通菜、燉湯,都有驚喜、很美味!自助區都好精彩,有不少雪糕雪條甜點,飲品有茶、有汽水,仲有啤酒任飲,少有呀❣️另外追加✨海鮮拼盤 $388/盤✨海膽帶子 $28/件✨只需+$148升級即可任食!海鮮拼盤相當豪華,有魚籽、鮑魚、海蝦、青口、長腳蟹等,新鮮吸引又好igable📸 仲有海膽帶子,好鮮甜!

✨晚市放題 $259/位
有180款港泰日美食任食

壽司、手卷、軍艦、天婦羅炸物等

本yo同場encore咗火炙左口魚變壽司、火炙鮮蝦壽司✌🏻

泰式生蝦、燒生蠔、燒扇貝,都係必食之選,相當新鮮惹味!

炸雞翼、雞軟骨即叫即炸,熱焫焫脆卜卜😚 亦不錯!

另外追加
✨海鮮拼盤 $388/盤

✨海膽帶子 $28/件
✨只需+$148升級即可任食!

2024-05-16 47 瀏覽
踏入5月,當然要和至愛的媽咪慶祝母親節,同她食好野。媽咪喜歡食刺身,我就選了位於銅鑼灣的「瀛豐」食放題,「瀛豐」的刺身總類非常多且新鮮,可以毫無顧忌放肆地食。QR code 落單後,上菜非常快,而且坐位舒適,不會擠迫。服務員招待殷勤,收碟的速度也很快。豪華的海鮮拼盤盛宴,好睇又好食,見到已令人垂涎三尺。一味重磅的海膽帶子創意十足,還有珍貴的魚子醬,真能食到歸本。燉湯真材實料,有勁多蟲草花、瘦肉和龍眼肉,滋陰養顏。炸物的炸粉很薄,脆卜卜,新鮮熱辣。榴槤波波百吃不厭。前菜、飲品、雪糕、雪條、甜品,應有盡有,夠晒滿足。
踏入5月,當然要和至愛的媽咪慶祝母親節,同她食好野。

燉湯真材實料,有勁多蟲草花、瘦肉和龍眼肉,滋陰養顏。

炸物的炸粉很薄,脆卜卜,新鮮熱辣。榴槤波波百吃不厭。

前菜、飲品、雪糕、雪條、甜品,應有盡有,夠晒滿足。

2024-05-14 66 瀏覽
難得約到朋友,唔使諗咁多,去咗銅鑼灣“瀛豐”食放題,又被隔離檯盤海鮮拼盤吸引咗,原來加錢升級任叫任食海鮮,叫海膽/帶子都已回本😋😋海鮮拼盤長腳蟹/鮑魚/大蝦/螺/青口/魚子醬,最愛是鮮甜帶子海膽,值得 encore👍刺身拼盤三文魚腩/油甘魚/赤身/希靈魚/八爪魚/赤貝/螺片/赤蝦...全部都鮮甜大大件,餐廳除了海鮮/刺身,還有泰國菜/日本菜/壽司/燒物/天婦羅/甜品/雪糕/飲品....樣樣都咁出色😋因為實在太豐富太飽,唯有下次再嚟食其他嘢👍總括來講,環境舒適,服務員態度非常好又友善,快手快腳又無漏單👍值得推薦的一間好餐廳👍
難得約到朋友,
唔使諗咁多,
去咗銅鑼灣“瀛豐”食放題
又被隔離檯盤海鮮拼盤吸引咗,
原來加錢升級任叫任食海鮮,
叫海膽/帶子都已回本😋😋

海鮮拼盤
長腳蟹/鮑魚/大蝦/螺/青口/魚子醬,最愛是鮮甜帶子海膽,
值得 encore👍

刺身拼盤
全部都鮮甜大大件,

餐廳除了海鮮/刺身
因為實在太豐富太飽,
唯有下次再嚟食其他嘢👍

總括來講,
環境舒適,
服務員態度非常好又友善,
快手快腳又無漏單👍
值得推薦的一間好餐廳👍