2021-06-20 687 瀏覽
依家好多林林總總嘅日式放題....但係未必質素個個都咁好....最近老友介紹咗加連威老道呢間日式放題...的確又抵食而且又多款式選擇淨係睇門口都見到好多唔同款式而且有好多唔同嘅飲品最緊要有我自愛嘅雪糕......我哋叫咗一盤刺身...長腳蟹都算幾鮮味我都幾欣賞佢哋嘅咖喱炒蟹...呢個幾入味另外呢個雞翼少少哋...可以食多幾件都唔怕呢個螺肉都有幾多粒我仲食咗好多奶油蝦添最令我喜出望外喺呢度嘅銀雪魚真係燒得好香...加埋沙律醬真係好嘢味我哋仲叫咗好多熱食同埋沙律...真係食到飽一飽返歸
淨係睇門口都見到好多唔同款式
而且有好多唔同嘅飲品
最緊要有我自愛嘅雪糕......
我哋叫咗一盤刺身...長腳蟹都算幾鮮味
最令我喜出望外喺呢度嘅銀雪魚
真係燒得好香...加埋沙律醬真係好嘢味
我哋仲叫咗好多熱食同埋沙律...真係食到飽一飽返歸
2021-06-20 437 瀏覽
好耐都冇去食過放題,父親大人父親節話想食放題,唯有做孝順仔陪下佢啦因為太耐冇食放題,記憶中嘅極上大喜屋系放題嘅先鋒,打去book又有位,回憶下記憶中嘅味道改變左個舊時嘅做法,而家變咗用QR code落單,環保又方便飲品同埋少量嘅雪糕係自助任拎嘅食得日本放題就冇理由唔食魚生,魚生嘅款式來來去去都係三文魚、劍魚、吞拿魚、帶子等等,質素都算係正常發揮幾鍾意佢嗰個芝士焗扇貝,雖然好濟,但係都推介試吓,芝士加沙律醬焗扇貝,甜甜地幾好食另外個蟹粥真係一流,加左蜆食到鮮味,不過成鍋上最好有三至四個人share食至於炸物,試咗一口芝士、香芋丸同埋炸鮮奶,都係普普通通喇食放題始終甜品唔係重點,所以試均曬咁多個甜品都唔係好好食
飲品同埋少量嘅雪糕係自助任拎嘅

至於炸物,試咗一口芝士、香芋丸同埋炸鮮奶,都係普普通通喇

放題始終甜品唔係重點,所以試均曬咁多個甜品都唔係好好食
今日嚟試吓食午市放題,用QR Code落單夠晒方便又環保**********刺身🐟食放題點可以唔食刺身😆坐低就係咁點,基本上所有刺身我都食嘅,但友人除蝦以外,其他刺身都唔食,所以我都係點自己分量—————三文魚、吞拿魚🐟🌟推介🌟厚切🤩好緊要餐廳一啲都孤寒,刺身厚切有口感—————象拔蚌、赤貝🌟推介🌟勁爽口**********壽司🍣壽司細細舊,唔會特登大大舊壽司飯整飽你🌟推介🌟白松露油金魚、海鹽左口魚、中拖羅🐟白松露香味滿載整個口腔左口魚火炙後,魚油香出哂嚟中拖羅肥美👍🏻**********一品料理:壽喜燒鍋🐮鍋上熱辣辣,生牛肉係面,利用餘溫煮熟,再加隻窩蛋,正呀👍🏻牛肉剛剛熟,唔會韌,順便篤穿隻蛋,蘸埋蛋汁食,真係最夾**********炸物:一口芝士🧀🌟推介🌟外脆內軟,出面炸到脆卜卜,咬落去芝士味爆出嚟💥好creamy明知會膩...但係都忍唔住食咗3粒🤪—————炸鮮奶🍼🌟推介🌟以前通常喺酒樓去飲先食到,估唔到宜家食放題都有得食😆細細粒又係會令人忍唔住食多幾粒 haha脆皮好薄,奶唔會太甜👍🏻—————吉列蠔外皮鬆脆,蠔肉大大粒又唔腥,可試**********北海燒帆立貝🌟推介🌟大大
今日嚟試吓食午市放題,用QR Code落單夠晒方便又環保
刺身🐟
放題點可以唔食刺身😆

三文魚、吞拿魚🐟
厚切🤩好緊要
餐廳一啲都孤寒,刺身厚切有口感
象拔蚌、赤貝
勁爽口

壽司🍣
壽司細細舊,唔會特登大大舊壽司飯整飽你

🌟推介🌟
白松露油金魚、海鹽左口魚、中拖羅🐟
白松露香味滿載整個口腔
左口魚火炙後,魚油香出哂嚟
中拖羅肥美👍🏻
一品料理:
壽喜燒鍋🐮

鍋上熱辣辣,生牛肉係面,利用餘溫煮熟,再加隻窩蛋,正呀👍🏻
牛肉剛剛熟,唔會韌,順便篤穿隻蛋,蘸埋蛋汁食,真係最夾
炸物:

一口芝士🧀
明知會膩...但係都忍唔住食咗3粒🤪

炸鮮奶🍼
🌟推介🌟
以前通常喺酒樓去飲先食到,估唔到宜家食放題都有得食😆
細細粒又係會令人忍唔住食多幾粒 haha
脆皮好薄,奶唔會太甜👍🏻
吉列蠔
外皮鬆脆,蠔肉大大粒又唔腥,可試
北海燒帆立貝
🌟推介🌟

大大粒帆立貝配上沙律醬,醒胃
蒲燒鰻魚串
🌟推介🌟
肉厚肥美,啖啖肉好正😆
燒物
翠玉瓜串🍢
唔會燒到乾,入面好juicy
燒菠蘿🍍
食咗咁多肉,食番串燒菠蘿🍍解膩
燒菠蘿酸酸甜甜又開胃
燒牛舌串🐮
估佢唔到咁好食,要encore
唔會燒到韌,有啲彈牙

飲品
多款飲品係櫃自己拎,有啤酒、汽水、果汁、無糖茶,一定有款啱你口味
雪糕🍦
雪糕包Haagen-dazs / Movenpick一杯
仲有多款雪糕櫃自取
  • 燒牛舌
  • 北海燒帆立貝
  • 刺身
2021-06-18 494 瀏覽
食開大喜屋集團既餐廳唔少次數今日同fd慶祝生日點知食完兩個都痾到七彩N年黎第一次遇到咁情況一向唔寫食評 不過今次堅要同你地講聲你地今次d食物出左問題真係估你唔到麻煩追查下不潔來源btwopenrice 點解評分又要夠二百字先可以評呢?逼人砌字數有咩意思 最真心既評論幾十字都已可以睇得出。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
食開大喜屋集團既餐廳唔少次數

你地今次d食物出左問題
真係估你唔到

麻煩追查下不潔來源
btw
openrice 點解評分又要夠二百字先可以評呢?
逼人砌字數有咩意思
最真心既評論幾十字都已可以睇得出
2021-06-17
生日
好耐冇食放題啦,今次嚟咗尖沙咀呢間 極尚大喜屋,CP值很高,一個價格已經可以食盡不同日式美食😋👍🏻應有盡有👍🏻📌午市放題成人$198,可以食盡不同時令海鮮🐚、多款刺身🐟、特色卷物🍣、壽司🍣、炸物🍤,鍋物🍲等日本料理🎌🎌🎌✨很驚喜,午市咁平價格都有海膽壽司同海膽手卷‼️海膽份量不算多,不過可以無限吃,海膽有鮮味,口感偏爽滑😋👍🏻✨中拖羅壽司🍣🐟,相當肥美,入口即溶,高質之選❤️👍🏻✨牛肉鍋🐮🍲,牛肉相當高質,不會太肥,味道香濃,下方有蔬菜,推薦👍🏻😋😋✨喜歡他們飲品區的雜莓汁🍹,味道濃郁清新,冰爽清涼,適合配合放題飲用🧊😋🫐🍓🍇

✨中拖羅壽司🍣🐟,相當肥美,入口即溶,高質之選❤️👍🏻

2021-06-16 764 瀏覽
和朋友去了尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓極尚大喜屋食午餐放題。這是一間地點非常方便的放題餐廳,尖沙咀站b1出口,行大概五分鐘就到達。很喜歡大喜屋這品牌,有很多分店而且食物選擇相當多,食物亦有一定質素。飲品選擇很多,有十幾款,有含糖的汽水與不含糖的茶類,啤酒,清酒等等。至於食品全是用手機點,先來一盤刺身,三文魚肥美,虎蝦都很鮮甜,想不到這裏還有松葉蟹腳可以點,少有放題可以點松葉蟹腳。熟食方面,羊架,牛舌都是我的最愛,必食之選,羊架不會太騷,牛舌有口感彈牙。這裏還有咖哩肉蟹,很大隻,蟹肉多,配咖哩汁好惹味。還有雞軟骨,燒比目魚,黃金蝦到時香口必食。日式燒雞翅,燒得皮脆肉嫩。還有魚乾,好送酒。點了一杯冰凍的梅酒甜品亦都好多選擇馬卡龍,椰子撻,都很好味。還可以點水果,西瓜與橙。雪櫃裏可以自取大腳八,另外貴價雪糕每人包一杯。總結:極尚大喜屋,地點就腳,質素食物有質素,選擇多,最啱與朋友過聚餐,適合各人口味😁👍👍

這裏還有咖哩肉蟹,很大隻,蟹肉多,配咖哩汁好惹味。

還有雞軟骨,燒比目魚,黃金蝦到時香口必食。

日式燒雞翅,燒得皮脆肉嫩。

還有魚乾,好送酒。

點了一杯冰凍的梅酒

甜品亦都好多選擇馬卡龍,椰子撻,都很好味。

還可以點水果,西瓜與橙。
雪櫃裏可以自取大腳八,另外貴價雪糕每人包一杯。

2021-06-14 547 瀏覽
已經很久沒有吃日式放題,今天因為是周年紀念日,便選擇了大喜屋日式放題店。這裏的午市放題, $198一位,由中午12點至下午3點。現在改了手機落單,非常方便快捷。放題款式包括刺身、壽司、一品料理、鍋物、燒物等等。飲品方面有韓式飲品、啤酒、茶類和汽水。刺身點了油甘魚、甜蝦、赤蝦、池魚、松葉蟹腳、赤貝、象拔蚌,其中以赤蝦和油甘魚最為鮮甜美味,如果象拔蚌再新鮮一點就更好。一品料理內的黃金蝦,蛋黃味道金香,蝦肉鮮甜爽口。蝦殼帶點鹹香,蝦肉爽口彈牙,值得推薦。

這裏的午市放題, $198一位,由中午12點至下午3點。

現在改了手機落單,非常方便快捷。

放題款式包括刺身壽司、一品料理、鍋物、燒物等等。

飲品方面有韓式飲品、啤酒、茶類和汽水。

一品料理內的黃金蝦,蛋黃味道金香,蝦肉鮮甜爽口。

蝦殼帶點鹹香,蝦肉爽口彈牙,值得推薦。
2021-06-14 431 瀏覽
離開中學後就甚少食日式放題,因為經常都搵唔到一間高質放題🤓不過聽聽身邊嘅朋友親戚講佢哋食過呢間日式放題都大讚!上星期姨媽姑姐叫到食「極尚大喜屋」,就Gogogo🤪刺身壽司質素比我想像中高!刺身款式都有10種,例如吞拿魚、三文魚、池魚、魷魚、北海道帶子、象拔蚌刺身等等壽司軍艦卷物都超過30種!必食嘅一定係海膽軍艦🤣火焰系列嘅壽司都至少有6款!火焰爽蝦壽司都好正!每款叫一樣都驚第一round食飽飽唷!熟食方面,有🍡串燒、🍢燒物、🥘鍋類、燒羊架…等等炸生蠔 非常香脆珊瑚蚌菌菇珊瑚蚌爽口,牛油菇菌都不錯!咖喱蟹🦀咖喱蟹咖喱味非常濃,蟹肉沾滿咖喱汁,非常惹味!雜錦天婦羅🍤都有😂最後我仲食埋Häagen-Dazs雪糕😂其實佢哋仲有好多甜品例如芝士蛋糕、雪條等等原來食放題,每樣食一件都幾開心🥳姨媽姑姐開心到甩咗排假牙🤪......#chantaljj尖沙咀 #chantaljj日本菜 #尖沙咀美食#銅鑼灣美食

上星期姨媽姑姐叫到食「極尚大喜屋」,就Gogogo🤪

刺身壽司質素比我想像中高!
壽司軍艦卷物都超過30種!必食嘅一定係海膽軍艦🤣
火焰系列嘅壽司都至少有6款!
火焰爽蝦壽司都好正!

每款叫一樣都驚第一round食飽飽唷!

熟食方面,有🍡串燒、🍢燒物、🥘鍋類、燒羊架…等等
炸生蠔 非常香脆
珊瑚蚌菌菇珊瑚蚌爽口,牛油菇菌都不錯!
咖喱蟹🦀

咖喱蟹咖喱味非常濃,蟹肉沾滿咖喱汁,非常惹味!
雜錦天婦羅🍤都有😂

原來食放題,每樣食一件都幾開心🥳姨媽姑姐開心到甩咗排假牙🤪
#chantaljj尖沙咀
#chantaljj日本菜
#尖沙咀美食
#銅鑼灣美食
2021-06-14 323 瀏覽
諗住平日中午去食放題會無咩人,但估唔到都有九成入座率,好有人氣呢😄😄而家用手機scan QR code入單,咁樣有圖片睇清楚知道想食咩,又唔洗成日舉手搵職員落單。一開始緊係嚟個刺身拼盤先!最鍾意帶子、赤貝、象拔蚌,好鮮甜,好好食👍🏼👍🏼拖羅同蝦壽司都好食,賣相顏色好好👍🏼鹽燒海蝦,加少少檸檬,prefect,我哋encore 咗兩次😄😄 燒鰻魚、燒比目魚、燒魚干都值得推介,細細件可以食多兩件👍🏼 羊架一嚟好香好蘇,襯熱食😋😋炸吉列蠔、一口芝士好正😜 鍾意榴連嘅人真係唔好錯過炸榴連,好香好好食👍🏼👍🏼花膠雞煲翅,大大舊花膠,成煲好多翅,估唔到放題都有得食👍🏼飲品方面真係好貼心,除咗凍飲外,連紙包飲品都有暖飲,有解茶、菊花茶、柑桔檸檬揀😄😄甜品有Haagen Dazs 同 Movenpick 雪糕揀,每人只可一杯,但我已覺得好滿足。之後再食埋可以任點嘅3.6牛布甸,好滑好甜好食👍🏼總括嚟講,$200都唔洗,性價比好高嘅放題👍🏼 會再次encore😜😜

拖羅同蝦壽司都好食,賣相顏色好好👍🏼

花膠雞煲翅,大大舊花膠,成煲好多翅,估唔到放題都有得食👍🏼

2021-06-14 288 瀏覽
一家幾口想食放題, 今次就揀咗尖沙咀極尚大喜屋, 提早book定位,食物選擇多,環境衛生乾淨又寬敞。 上菜速度快, QR code落單,冇發生漏單情況。首先梗係先食刺身喇,刺身選擇非常之多, 有三文魚、油甘魚、深海池魚、象拔蚌、甜蝦、赤貝、北寄貝、帶子、 松葉蟹腳等等, 刺身夠新鮮,三文魚厚切😍甜蝦夠鮮甜又大隻。 除咗刺身都點咗幾款特色壽司試下,當然要試下必食嘅海膽壽司啦 。叫咗個沖繩海葡萄沙律, 個口感好得意,卜卜脆又有啲鹹味, 配埋沙律菜嚟食幾夾燒物我最鍾意係燒香草羊鞍,外脆內軟咬樂勁juicy,大大件肥瘦適中, 炸榴槤都唔可以錯過,食完齒頰留香。 串燒當中烤牛舌同鰻魚係超正, 牛舌係厚切嘅, 唔會燒得太乾, 仲可以保持到肉汁, 燒鰻魚直情食到停唔到口, 厚肉又無骨, 鹽燒蝦都好正, 肉質彈牙。飲品/甜品區都有好多選擇, 餐廳好貼心提供埋熱飲👍🏼, 甜品就最鍾意北海道3.6牛乳布甸,好香奶味又好滑😍, 最後仲可以揀番Haagen-dazs 或Movenpick嘅雪糕食🤗今次lunch放題真係好滿足❤️❤️, 食物種類實在太多,不能夠一一介紹大家快啲嚟試下

大家快啲嚟試下

2021-06-12 339 瀏覽
見好耐冇食放題🍖,今日專程同朋友黎尖沙咀呢間食~午市食啲野同晚市好似一樣架,仲可以平啲👍🏻午市早少少入去,兩人都可以安排卡位就坐~店員仲細心俾左口罩套我地~點餐就係用QR code 👩‍💻, 食物款式一目了然~可能因為本身客人都多,刺身🐟幾新鮮、份量都跟足落單既數量👏🏻 壽司都好食~飯細細舊唔會塞飽你個肚燒物就要等耐多少少時間~不過都燒得好香口,仲會配有檸檬🍋汁~炸物🍤都係熱辣辣上枱,尤其鐘意佢既炸榴連😻最後仲有雪糕🍦食~

點餐就係用QR code 👩‍💻, 食物款式一目了然~

炸物🍤都係熱辣辣上枱,尤其鐘意佢既炸榴連😻

最後仲有雪糕🍦食~
太耐冇食放題😍難得做完姊妹,一定要去放縱下!!午市有放題有定食揀,放題只係$198咁抵😳😳😳坐低就俾QR code掃掃落單😍以為午市會好多食物款式都冇,點知全部都可以食到👍🏻冇因為午市平啲而刪減食物👍🏻因為得兩個人食😂叫唔到好大盤刺身影相打卡😂刺身非常新鮮👍🏻👍🏻松葉蟹腳有埋工具拆肉食👍🏻超鮮甜🥰三文魚、油甘魚、池魚王夠哂新鮮肥美🤤🤤象拔蚌同鮮赤貝刺身冇異味☺️仲好鮮甜👍🏻甜蝦同帶子刺身則比想像中細🥺壽司款有特色👍🏻松葉蟹膏燒赤蝦🦐牛油果沙律煙三文魚🥑白松露油甘魚🐠芝士燒玉子🧀炸物香口又足料👍🏻鹽燒雞翼🐓芝麻雞翼🐣辣酒煮花螺🐚天婦羅蝦🍤日本蟹棒🦀一口甜蕃薯仔🍠燒雞軟骨🦴日本溫泉蛋🥚吉列蠔係用原隻蠔🦪並非多粒蠔仔而成👍🏻燒北海道帆立貝🥰一定要食!!冇介紹錯😌蒲燒鰻魚串雖然細細舊但肉厚☺️鰻魚壽司同鰻魚肉,我諗大家都識揀🤪鹽燒牛舌👅encore再encore!🥰唔會薄薄一塊,肉質有咬口😋風味淋燒魚干🐟食落甜甜地,最啱一路慢慢食一路傾計😁燒有機菠蘿🍍細細舊一口食落超甜超多汁☺️☺️☺️☺️🤤又係追單Item👍🏻炸貓山王🤤🤤🤤一咬落去滿口榴連漿!!😍🤤超出色🤤鍾意榴槤必食!!追加咗好多粒😂紫心香芋丸都一樣

燒北海道帆立貝🥰一定要食!!冇介紹錯😌

風味淋燒魚干🐟食落甜甜地,最啱一路慢慢食一路傾計😁

炸貓山王🤤🤤🤤一咬落去滿口榴連漿!!😍🤤超出色🤤鍾意榴槤必食!!追加咗好多粒😂紫心香芋丸都一樣驚艷🤤滿滿的芋泥😍比想像出色👍🏻

落單發現竟然有暖湯飲☺️霸王花煲豬骨湯🤤食咗咁多刺身炸物,一碗足料燉湯來得及時👍🏻暖番個胃又可以再開吃🤤

最後每人可揀一杯H牌/M牌雪糕🍦夏威夷果仁確是首選😋

總括而言,食物種類多,質素高👍🏻二百幾蚊放題三小時真係好抵🤤🤤🤤
  • 鹽燒牛舌
  • 北海燒帆立貝
  • 燒有機菠蘿
  • 炸貓山王
  • 蒲燒鰻魚串
  • 風味淋燒魚干
2021-06-08 521 瀏覽
極尚大喜屋啲野食大家都知有一定質素嘅保證~今次就食下佢既午市放題🤣 (好抵)點餐係用QR code, 一黎環保二黎又少啲機會漏單🎈 首先叫左少少刺身食先(要留肚食壽司🍣同埋小食😆)真係叫幾多件俾幾多件!其他放題好鐘意隨心咁俾你!擺盤都好靚架~ 刺身新鮮黑椒香蒜牛肉壽司🍣味道幾香芝士燒玉子壽司🍣加左芝士喺上面,令到成舊壽司有少少濟😂不過係好食既~鹽燒牛舌燒得幾香蒲燒鰻魚串好好食!之後都再叫左幾件😆炸榴連丸子裏面榴連好充料,都幾香濃牛肉鍋份量唔多岩岩好,可以食到唔同既野👍🏻鹽燒雞翼雞翼唔會燒到冇曬水份燒有機菠蘿🍍菠蘿甜甜地~食一舊又可以繼續戰鬥😂仲有新鮮生果食架🍊

點餐係用QR code, 一黎環保二黎又少啲機會漏單🎈

黑椒香蒜牛肉壽司🍣
味道幾香

芝士燒玉子壽司🍣
加左芝士喺上面,令到成舊壽司有少少濟😂不過係好食既~

鹽燒牛舌
燒得幾香

蒲燒鰻魚串
好好食!之後都再叫左幾件😆

炸榴連丸子
裏面榴連好充料,都幾香濃

牛肉鍋
份量唔多岩岩好,可以食到唔同既野👍🏻

鹽燒雞翼
雞翼唔會燒到冇曬水份

燒有機菠蘿🍍
菠蘿甜甜地~食一舊又可以繼續戰鬥😂

仲有新鮮生果食架🍊
2021-06-06 827 瀏覽
太耐無食日式放題,襯今日放假有所以就來到尖沙嘴呢間出名放題餐廳食個午市放題!食放題的好處就是類似食緊自助餐,想食都可以點來食,滿足自己幾個胃。飲品和雪糕都可以出去冰櫃自行取用。而點餐模式都是用上ipad點,從前菜、刺身、壽司、串燒、天婦羅、炸物、主食料理和甜品都一應俱全。食放題首先一定要點上刺身和壽司。刺身部分點上甜蝦、三文魚、北寄貝、鱆紅魚等。我自己就鍾意甜蝦,夠新鮮同鮮甜。必點:燒三文魚腩壽司和吞拿魚壽司。三文魚腩燒得香口,面層鋪上香蔥粒,食落魚油味十足,忍唔住之後encore左。仲有海膽壽司!夠鮮甜。到炸物同天婦羅啦!必點炸物當之無愧一定是炸蠔,炸粉唔會太多,蠔juicy。蟹棒天婦羅,啖啖蟹肉,超級推薦。串燒方面,我點了燒雞翼、雞軟骨、牛舌等。牛舌最出色,牛味重。仲有唔記得影相的芝麻雞翼,由於太好食的緣故,encore左總共三次!牛油粟米份量足夠二人食用,十分滿足。小食方面另外點了蛋黃醬燒元貝、一口炸芝士和炸香芋球。主食料理就點了必食的牛肉鍋。肥牛片加入溫泉蛋、娃娃菜和冬粉,經典配搭。到甜品部份啦!一次過試左幾款甜品,包括芝士凍餅、檸檬凍餅、曲奇凍餅和3.6牛乳奶凍!我自己就最鍾

飲品和雪糕都可以出去冰櫃自行取用。

而點餐模式都是用上ipad點,從前菜、刺身壽司、串燒、天婦羅、炸物、主食料理和甜品都一應俱全。
放題首先一定要點上刺身壽司

必點:燒三文魚腩壽司和吞拿魚壽司

仲有海膽壽司!夠鮮甜。

到炸物同天婦羅啦!
必點炸物當之無愧一定是炸蠔,炸粉唔會太多,蠔juicy。
蟹棒天婦羅,啖啖蟹肉,超級推薦。

牛油粟米份量足夠二人食用,十分滿足。

小食方面另外點了蛋黃醬燒元貝、一口炸芝士和炸香芋球。

甜品部份啦!一次過試左幾款甜品,包括芝士凍餅、檸檬凍餅、曲奇凍餅和3.6牛乳奶凍!我自己就最鍾意芝士凍餅和奶凍,前者芝士味濃,後者奶凍超綿滑。

放題都要食得出色,下次再食多啲其他特別食物。
2021-06-06 15075 瀏覽
大喜屋,相信香港人冇人唔識嫁啦 宜家有分極尚,殿,等等啦。你問我有乜分別呢?我都答你唔到😂 今日就黎到極尚慶祝拍拖週年黎既時間係平日lunchtime,以為會冇乜人點知都坐足9成枱,真係厲害👍宜家食放題好多都係掃qrcode落單嫁啦!唔洗下下都寫紙咁唔環保♻️食放題習慣咗叫哂刺身同壽司先,唔知大家係唔係呢?三文魚,池魚王,油甘魚,北海道帶子,甜蝦刺身,松葉蟹腳,北寄貝有賣相,全部都新鮮,冇腥味!燒三文魚壽司三文魚油味重,燒出嚟更好食!必點左口魚壽司飲品係自己拎既,好既係呢度有埋熱飲提供!蟹棒天婦羅外脆內軟,一開始估唔到咁好食!炸粉唔多,剛剛好,又熱!即刻嗌多份芝麻雞翼 必點熱辣辣,肉又嫩 咬落去仲有肉汁嫁!牛肉火鍋牛肉上枱既時候仲係生,咁樣就冇咁老啦!牛肉質素好過好多放題同火鍋店北海燒帆立貝,入面加咗沙拉焗 開胃!冷烏冬 咬落滑溜溜!係咁炎熱嘅天氣氣食一碗 正甜品,嗌咗四樣嘢 最正係3.6牛奶 剩下既三樣都唔錯總結,食放題食物重要!環境衛生都好重要,呢度做到呢點!起碼我眼見到好乾淨 會再嚟!

黎既時間係平日lunchtime,以為會冇乜人
點知都坐足9成枱,真係厲害👍

放題習慣咗叫哂刺身壽司先,唔知大家係唔係呢?

有賣相,全部都新鮮,冇腥味!

燒三文魚壽司
三文魚油味重,燒出嚟更好食!必點

左口魚壽司

飲品係自己拎既,好既係呢度有埋熱飲提供!

蟹棒天婦羅
外脆內軟,一開始估唔到咁好食!
炸粉唔多,剛剛好,又熱!即刻嗌多份

芝麻雞翼 必點
熱辣辣,肉又嫩 咬落去仲有肉汁嫁!

牛肉火鍋
牛肉上枱既時候仲係生,咁樣就冇咁老啦!
牛肉質素好過好多放題火鍋

北海燒帆立貝,入面加咗沙拉焗 開胃!

冷烏冬 咬落滑溜溜!
係咁炎熱嘅天氣氣食一碗 正

甜品,嗌咗四樣嘢 最正係3.6牛奶