2024-03-09 626 瀏覽
很愛吃炸雞,但就是怕炸雞不健康,朋友介紹我來到位於荃灣的「李家炸雞」,餐廳以精湛的炸雞料理聞名,並提供多種口味的炸雞選擇,讓食客們品味到不同的美味,最重要是肉質非常優質,感覺比一般炸雞更加健康😋😋首先,我點了他們的招牌菜「無骨粟米炸雞」($123)和「無骨蜂蜜大蒜炸雞」($118)🐣🐣無骨粟米炸雞外層酥脆,內裏肉質鮮嫩多汁,而粟米粉的加入為整道菜增添口感和甜味。無骨蜂蜜大蒜炸雞則結合蜜糖和大蒜的獨特風味,使得雞肉更加香甜,而大蒜的微辣和芳香也平衡整道菜的風味。兩道菜的雞肉肉質優秀,肉質有彈性,最重要是絕不會太油膩,感覺健康,而且份量足夠,讓人滿足。此外,我還點了一份牛膝骨湯($178)🐮🐮這道湯以慢燉的方式製作,牛膝骨的鮮甜滋味充分釋放,湯汁濃郁醇厚。湯中還加入了一些蔬菜和香料,增添了層次感和口感,使得整個湯品更加豐富🥘🥘這道湯既可以作為開胃菜享用,也可以搭配主菜,非常適合喜歡濃郁湯品的人。最後,我點了一瓶Hoegaarden紅桑子白啤酒作為餐飲的搭配🍻🍻最近這個飲品提供了買一送一的優惠,所以另一枝試了白桃味。這款白啤酒清爽宜人,紅桑子及白桃的酸甜味為整體帶來了一絲果香,與炸雞的鹹香味

最後,我點了一瓶Hoegaarden紅桑子白啤酒作為餐飲的搭配🍻🍻最近這個飲品提供了買一送一的優惠,所以另一枝試了白桃味。這款白啤酒清爽宜人,紅桑子及白桃的酸甜味為整體帶來了一絲果香,與炸雞的鹹香味相得益彰。這種搭配讓整個用餐體驗更加完美。

餐廳的前菜選擇非常豐富,包括了醃蘿蔔和沙律絲🥗🥗這些開胃小吃增添一份清新和多樣性。醃蘿蔔的口感爽脆,酸甜的調味使得整道菜帶有一絲清新的氣息。沙律絲清爽爽口,帶來一份輕盈和健康的感覺。而泡菜的酸辣口感能夠刺激味蕾。

總的來說,「李家炸雞」的菜品給我留下了深刻的印象。

李家 (海壩街) (荃灣)
地址:荃灣海壩街16號地舖
  • 粟米炸雞
  • 牛膝骨湯
平時想揾間好食嘅炸雞店一係坐得好逼🥲一係要排勁耐隊🫥今次朋友介紹左呢間好出名嘅炸雞店-李家,一於試試佢😍一坐低就上左伴菜,一碟蘿蔔同一碟沙律,蘿蔔酸酸甜甜好開胃,有得Refill,食完炸野再食伴菜可以解膩自選半半炸雞 甜辣 양념 $98 X 蜜糖蒜蓉 히니갈릭 $113甜辣炸雞口感微辣香口,表面炸到酥脆再淋上濃稠嘅紅色醬汁,咬開雞塊嫩滑多汁!滿滿嘅蜜糖裹住炸雞肉,入口一陣蒜香同蜜糖嘅清甜,忍唔住一啖接一啖咁食~芝士雞蛋卷 치즈계란말이 $128份量勁大!雞蛋卷一切開好拉絲,面頭淋上茄汁同芥末醬,蛋香再配上酸酸甜甜嘅醬汁,真係超開胃😚雪濃湯 설렁탕 $168乳白色嘅湯味道好鮮甜,加左麵條同牛肉,再加左蔥絲,飲番啖清一清個口先,另外再配上泡菜絲增加酸辣口感,仲配埋白飯西柚梳打 자몽에이드$38西柚澀澀嘅口感再加上梳打水清爽嘅口感呢個價錢唔算係平,但係都幾大杯,係價錢實惠!餐廳入邊會keep住播Kpop😚😚😚好似去左韓國咁😙不過平時韓國餐廳提供嘅水應該係凍水,呢間就係比用室溫水嘅🤣餐廳入面空間都好大,唔會坐得好迫,而且平日夜晚冇乜人,同班friend嚟食飯就最啱好貼心提供糖,係走嘅時候可以攞

平時想揾間好食嘅炸雞店一係坐得好逼🥲一係要排勁耐隊🫥
今次朋友介紹左呢間好出名嘅炸雞店-李家,一於試試佢😍

自選半半炸雞
甜辣 양념 $98 X 蜜糖蒜蓉 히니갈릭 $113

芝士雞蛋卷 치즈계란말이 $128

雪濃湯 설렁탕 $168
另外再配上泡菜絲增加酸辣口感,仲配埋白飯

西柚梳打 자몽에이드$38
西柚澀澀嘅口感再加上梳打水清爽嘅口感
呢個價錢唔算係平,但係都幾大杯,係價錢實惠!

餐廳入邊會keep住播Kpop😚😚😚好似去左韓國咁😙

好貼心提供糖,係走嘅時候可以攞粒食✨

🏠 李家 (海壩街) (荃灣)
📍 荃灣海壩街16號地舖
  • 半半炸雞
  • 雪濃湯
  • 芝士雞蛋卷
  • 無骨甜辣炸雞
  • 無骨蜂蜜蒜蓉炸雞
有朋自遠方來相識炸雞同佢去左香港一間好出名嘅連鎖炸雞店。唔使諗 最好就係呢個新年炸雞套餐無骨雞 358 分別有:半隻炸雞 可自選一款味道,我哋揀咗sweet and spicy 、韓式炒粉絲、紫菜粉絲卷8條、年糕香腸串同兩罐汽水。上枱一刻被速度同份量嚇親😮 超有效率不在話下,份量仲要大碟到我諗三個女仔都夠食。唔止大份 仲要好足料。炒粉絲有非常多嘅蔬菜同牛肉。炸雞甜辣汁超惹味,我哋揀無骨,啖啖肉,食得好爽。紫菜粉絲卷另外跟個秘製醬汁可以點,係非常滿足嘅一餐😋😋📍李家 (海壩街) (荃灣)荃灣海壩街16號地舖
有朋自遠方來相識炸雞同佢去左香港一間好出名嘅連鎖炸雞店。

📍李家 (海壩街) (荃灣)
荃灣海壩街16號地舖
4天前 0 瀏覽
豬肉炒粉絲 $158這道韓式豬肉炒粉絲色澤誘人,粉絲吸收了豬肉的甜辣香氣,口感Q彈有嚼勁。豬肉塊鮮嫩多汁,與粉絲完美融合。鐵板燒牛肉 $178這道鐵板燒牛肉表面焦香酥脆,內裡卻保留了牛肉原有的鮮嫩多汁口感。這道鐵板燒牛肉既可作為正餐的主菜,也非常適合與啤酒或燒酒搭配享用。牛膝骨湯 $178這碗牛膝骨湯湯頭濃郁醇厚,散發出濃濃的牛骨香氣。湯中的牛膝骨煨得極為軟爛,肉質鮮嫩多汁。加上蔥花、紅棗等配料的點綴,整體味道醇厚鮮美,回甘持久。這道傳統韓式湯品不僅營養豐富,而且能夠溫暖人心。

豬肉炒粉絲 $158

鐵板燒牛肉 $178

牛膝骨湯 $178

食韓國只吃泡菜?肥仔話你聽你太out太唔地道!今日去到李家食韓國菜怪奇但地道,係真正韓國人先識食,而且居然通通對身體有益幫助! 🫃🏿海鮮炸醬麵🫃🏿呢碟海鮮炸醬麵估唔到份量超多,夠四人食。配料有魷魚、墨魚仔、薯仔粒、洋蔥、蝦、蜆肉等等。黑豆醬汁非常惹味,每條麵條都掛上醬汁,非常濃郁,令人食指大動呀!🫃🏿蠶蛹湯🫃🏿喺韓國,蠶蛹高蛋白嘅營養價值不但成為韓國家常菜,首爾嘅街道上也有不少攤販賣一杯一杯嘅蠶蛹,甚至就連韓國當地嘅超市也都會販售蠶蛹罐頭呢!蠶蛹嘅口感有啲似蝦米,數量多多。湯底飲落去係少許辣味嘅香濃大醬湯,配菜有大豆芽,青辣椒,白蘿蔔,味道濃郁係幾特別嘅嘗試!現在韓國人仲會用蠶蛹做成小菜或蠶蛹湯配燒酒當下酒菜,而且據說蠶蛹有養顏美容功能,所以韓國女生才這麼愛吃呢!自選半半炸雞可選有骨或無骨,今次試甜辣同原味。兩種味分開兩大盤份量好多炸雞新鮮熱辣炸得乾身不會油,皮薄餡靚十分推介!🫃🏿蘋果西打麗塔酸酸甜甜一解重口味食物飽滯感。睇完以上食品,係咪有啲覺得韓國人品嚐食物口味好特殊呢? 但其實佢哋都含相當高的營養價值!而且喺香港只有李家先食到!推薦大家去試一試份量相當滿足,而且夠地道嘅奇怪韓國菜

🫃🏿海鮮炸醬麵🫃🏿

🫃🏿蠶蛹湯🫃🏿

🫃🏿蘋果西打麗塔

酸酸甜甜一解重口味食物飽滯感。

睇完以上食品,係咪有啲覺得韓國人品嚐食物口味好特殊呢? 但其實佢哋都含相當高的營養價值!而且喺香港只有李家先食到!推薦大家去試一試份量相當滿足,而且夠地道嘅奇怪韓國菜!
4天前 0 瀏覽
嘢食味道ok. 但一定唔會再幫襯價錢唔算特別平,態度好少少都話算。叫炸雞,店員問要唔要骨,我哋話要。佢即刻黑面(?) 因為有骨嘅係平啲嘅,但我哋鍾意lur骨, 有咩問題?又唔主動俾手套,用筷子食完一隻炸雞之後真係覺得好唔方便,問佢拎手套,好環保咁計好每人一隻。所以只能夠單手食。其實佢側邊有啲包左錫紙嘅吉盒可以俾人放食完嘅雞骨,佢冇拎俾我哋。我哋啲碟滿雞骨又唔換。其中有兩位朋友嗌汽水,佢淨係嚟咗一罐,提佢要兩罐,佢竟然答”你頭先又唔講”。頭先講咗,係你聽唔到。準備咗生日蛋糕 ,你收得切餅費服務費,其實係咪應該執枱同埋比嗰啲新嘅刀叉碟呢?碟上面全部都係雞骨。店員拎個蛋糕出嚟嘅時候,問我哋使唔使執枱,我哋話要。而枱上面仲有好多食物淨,我哋想打包啲食物,然後佢就話咁”我唔理你哋啦” 。咩事?即係要打包食物就唔可以幫我哋執枱?然後我哋喺冇新嘅餐具之下分咗個蛋糕嚟食,啲叉全部係癡滿晒醬汁。其實係咪嫌我哋嗌嘅食物小? 嫌棄剩係得兩個人嗌嘢飲?其實人均消費都$250. 雖然未必係大客戶,但都唔需要咁嘅態度掛。以上提到嘅每件事都好似小事,但夾夾埋埋一齊發生,真係令人好反感。
嘢食味道ok. 但一定唔會再幫襯
價錢唔算特別平,態度好少少都話算。
都$250. 雖然未必係大客戶,但都唔需要咁嘅態度掛。
同朋友行完商場,嚟福來邨呢帶覓食,李家炸雞聽過好多次,今次難得附近搵到一間,決定入去試下。炸雞可選有骨或者無骨。我地好懶,所以揀無骨嘅,個蜂蜜大蒜炸雞好好食,就咁睇已經好脆,食落炸粉比其他韓國餐廳厚啲,但出奇地可以非常酥脆,反而覺得呢個更加好食,更加正宗。肉質夠嫩又Juicy。熱辣辣即炸真係好正,咬開啲雞肉勁嫩滑。而且呢個蜂蜜大蒜口味實在巨巨巨好味。食完蜂蜜大蒜炸雞,就用水冷麵過一過冷河。水冷麵雖然比起炸雞冇咁邪惡滿足,但係食落同樣非常好味,同埋有種平衡返心理嘅效果。冷麵煙煙韌韌,有咬口,而且佢嘅冷冷麵汁食落冰涼,加少少韓國醋有種解膩嘅感覺,亦都可以試下加黃芥末少少嘅香辣,令味道提升。個人覺得仲好食過好多旅行期間係韓國當地食到過嘅水冷麵。之後就試埋大蔥炸雞,口感同味道同樣非常豐富。蔥汁食落較惹味,食落無蜂蜜大蒜咁甜,少少咸香味,好特別。炸雞放左陣仍然好酥脆,實在忍唔住一嚿駁一嚿咁食。一路聽住k-pop,一路食美食,心情實在太美好,滿滿嘅炸雞籃,份量真係好多,不過真係忍唔住係咁食😋。

2024-06-06 0 瀏覽
原來荃灣都有李家,鄰近愉景新城,搭到去荃灣站過去都非常方便,私心覺得李家係韓式炸雞Top.3,口味又多!環境:7/10以簡約裝修為主,餐廳以劇照同霓虹燈作裝飾,電視長期播住K-pop,大大增加Y2K感覺🤗食物:8/10自選半半炸雞 - 蜂蜜蒜蓉&青辣椒蛋黃醬 $241份量超大份,半份都有8件🤩,兩種味道分開上,避免味道會互相影響,而炸雞炸漿夠薄身,令到炸雞外脆內軟,食到唔停口🤤海鮮炸醬麵 $198都係大大碟🤦🏿‍♂️絕對係3-4人份,最後只好打包番屋企,調味啱啱好唔會太咸,海鮮配料充足,讚👍🏿Corona Rita $68食炸雞點少得啤酒,corona啤酒加上檸檬沙冰,可以去一去食物嘅油膩,酒味唔濃~ 唉好想飛轉韓國🫠💰性價比:8/10 今次雖然埋單都要約$550,其實餐廳都有推出二人及四人套餐,適合大家黎拍拖或者同三五知己暢聚,一啖炸雞一啖酒,所有不快都溜走🤣

環境:7/10

2024-05-29
海鮮炸醬麵
青辣椒蛋黃醬
蜂蜜蒜蓉
好耐無食過 之前淨係去過尖沙嘴分店原來荃灣都有店🙈星期六都有午市套餐不過覺得散叫啲嘢食吸引啲😝今次食嗰啲全部都好味😋.- 粟米炸雞 (無骨) (半隻)本身鍾意食粟米見到呢個覺得好吸引 點都要試吓原來粟米同炸雞都幾夾 .- 蜂蜜大蒜炸雞 (無骨) (半隻)呢個係常比較常見嘅味道 係穩陣嘅口味叫咗無骨 啖啖肉 食得好開心啲雞唔會炸得太燶太乾 好味.- 泡菜餅雖然要過百蚊 但真係超大塊!煎得啱啱好 個餅皮有外脆內軟嘅口感啲泡菜唔會好辣 可以放心食用味道同份量都對得住呢個價錢.- 海鮮炸醬麵本身無諗住嗌呢個但店員極力推介 話食唔晒可以拎走 所以就叫埋啦🤣又係超大份量 啲海鮮都幾多 仲有超腍嘅薯仔🥹都係唔辣的 啲麵仲好彈牙最後真係食唔晒要拎走 但返去翻熱食都好好味.- 清河燒酒之前去韓國飲完有啲念念不忘😂日光日白飲燒酒😂.- 柑橘汁
好耐無食過 之前淨係去過尖沙嘴分店
原來荃灣都有店🙈
星期六都有午市套餐
不過覺得散叫啲嘢食吸引啲😝
今次食嗰啲全部都好味😋
- 粟米炸雞 (無骨) (半隻)
本身鍾意食粟米
見到呢個覺得好吸引 點都要試吓
原來粟米同炸雞都幾夾
- 蜂蜜大蒜炸雞 (無骨) (半隻)
呢個係常比較常見嘅味道 係穩陣嘅口味
叫咗無骨 啖啖肉 食得好開心
啲雞唔會炸得太燶太乾 好味

- 泡菜餅
雖然要過百蚊 但真係超大塊!
煎得啱啱好 個餅皮有外脆內軟嘅口感

之前去韓國飲完有啲念念不忘😂
日光日白飲燒酒😂
- 柑橘汁

2024-06-03 0 瀏覽
屋企人好鍾意食韓國紫菜包飯和炸雞,今日就帶佢去荃灣食,當然要食我最愛嘅炸雞~🌟#泡菜小食: 蘿蔔條和椰菜爽口酸甜,配合炸雞食一流,十分解膩。🌟#韓式豬肉炒粉絲材料10分豐富,而且真係好大份!豚肉丶鮮菇丶紅蘿蔔丶香葱等等,十分之香口。粉絲軟硬適中,入味香口,屋企人食到舔舔脷!🌟#甜辣醬炸雞皮非常香脆,大大件,雞肉鮮嫩,仲有少少肉汁,好好食,口感不錯。十分邪惡,但真係超級好食!❤️❤️份量一樣好多,夠晒4個人食,而且仲可以叫無骨的,選擇好彈性。🌟#啤酒+可樂食炸雞點可以無啤酒!冰涼可口,配上炸雞一流!荃灣的韓國菜有選擇唔算多,李家的韓國菜味道正宗,份量上真係好多,想試正宗韓國菜的朋友絕不能錯過!

🌟#泡菜小食: 蘿蔔條和椰菜
爽口酸甜,配合炸雞食一流,十分解膩。

🌟#韓式豬肉炒粉絲

🌟#甜辣醬炸雞

🌟#啤酒+可樂
炸雞點可以無啤酒!冰涼可口,配上炸雞一流!

• 甜辣炸雞
#chuchu食在荃灣📍 李家如果想食韓國嘢一定係食李家,至少真係有韓國人坐陣,oopa一入門口就안녕하세요😆餐廳座位好鬆動,唔會話坐得好迫,而且平日夜晚冇乜人,同班friend嚟食飯就最啱—————————————————————❣️ 芝士雞蛋卷 $128好大份!一切開就好拉絲,面頭淋上滿滿嘅茄汁同芥末醬,酸酸甜甜,呢個醬真係冇得輸,好開胃,好好胃口!蛋都好嫩滑!.❣️ 韓式芝士炸豬扒 $198嗰日唔係好想食炸雞,就嗌左個炸豬扒!超邪惡!大大舊芝士係入面!外皮炸得好脆!好滿足!side dish仲有大量薯條同沙律!如果多幾個friend share就冇咁heavy!.❣️ 雪濃湯 $168嗌湯會跟埋飯同泡菜,好似個set咁!乳白色湯,好濃嘅牛骨湯味,加左麵條同牛肉,加左蔥絲個味鮮咗,味道好鮮甜,好暖胃!如果飲完酒飲就好解酒!牛骨湯配白飯好正!.❣️西柚梳打 $38一啖梳打入落去!爽!好解芝士膩!仲要都好大杯!.💬 一坐低就上左一碟蘿蔔同一碟沙律,蘿蔔酸酸甜甜好開胃,食完可以Refill,食完炸野再食好解膩—————————————————————不專業評分👅好味指數: 8/10 💰性價比:
#chuchu食在荃灣
📍 李家

❣️ 芝士雞蛋卷 $128

❣️ 韓式芝士炸豬扒 $198

❣️ 雪濃湯 $168

❣️西柚梳打 $38
一啖梳打入落去!爽!好解芝士膩!仲要都好大杯!

不專業評分
👅好味指數: 8/10
💰性價比: 7.5/10
👍🏻推薦: 8/10
—————————————————————
🏡地址: 李家 (海壩街) (荃灣)
荃灣海壩街16號地舖
👉🏻大角咀、尖沙咀、灣仔都有分店!
🕑營業時間: 11:00-23:30
🐷💬每一篇食評都好認真打架

2024-05-28
  • 雪濃湯
  • 芝士雞蛋卷
上次朋友嚟食完,呢間啲炸雞幾好食同埋份量好大。真係比我想像中嘅份量多。我哋兩個人點咗一份自選半半炸雞同人蔘雞湯。原味炸雞$93 拼 蜂蜜大蒜炸雞$113我哋揀嘅雞全部都係有骨嘅,個原味都超正,啲雞新鮮熱辣辣即炸,炸粉唔會太厚,入口好鬆脆,咬開啲雞肉勁嫩滑。食完呢個再食蜂蜜大蒜炸雞,口感更加豐富。個醬汁真係超Juicy,食落好惹味又開胃。忍唔住食完一嚿又一嚿。兩大盤嘅炸雞份量雖然好多,不過都比我哋清晒😋。人蔘雞湯$198個湯底好鮮甜,隻雞入面有糯米同埋一條人蔘,人蔘味唔算好濃。成隻雞都幾大隻,雞肉新鮮。呢款即點即做,等咗20分鐘。最後食炸雞點少得凍飲🥤,點咗杯西柚梳打$38,清新嘅西柚味,配好夠氣嘅梳打,我最鍾意佢隻杯🤩,而且都幾大杯好抵飲。另外嗰杯濟洲柑橘汁$18,我仲以為係罐裝嘅,點知都係一杯嘅,好濃郁嘅柑橘🍊味,好飲!另外不得不讚嘅係,由入座到埋單,職員同老闆嘅服務態度都好好。成餐飯食得開心又滿足。下次再嚟試埋其他菜式先。

原味炸雞$93 拼 蜂蜜大蒜炸雞$113

西柚梳打
  • 蜂蜜蒜蓉炸雞
  • 半半炸雞
2024-06-02 0 瀏覽
👧🏻😋👅🍽✨家的感覺韓國菜-🇰🇷 李家荃灣店係海壩街福來邨附近, 主要做街坊生意, 幾枱都係一家大細🇰🇷 裝修簡約有家的感覺, 非繁忙時間亦不設用餐時間, 可以慢慢傾下計; 韓國藉既店員都好nice!-🧇泡菜餅 $138💯比一般泡菜餅冇咁煎炸, 質地似焗餅, 比較濕潤冇咁熱氣, 泡菜酸酸地好爽脆, 仲有多款海鮮粒粒, 點埋個海鮮汁更鮮甜-🍗 醬油炸雞 $178✨裝滿成個滕籃份量好多仲好有野餐feel😂 醬油均勻醃滿炸雞每一處, 鹹香入味, 配鮮檸檬會更fresh-🍲 年糕餃子湯 $98💯個湯有驚喜, 奶白色似魚湯好鮮甜, 餃子好滑, 飽滿漲卜卜, 切片年糕, 蛋皮絲同紫菜好足料 -🥤 西柚梳打$38
👧🏻😋👅🍽✨

🥤
西柚梳打$38

泡菜餅
2024-06-02 0 瀏覽
韓式餐廳食得多,今次黎到呢間香港元祖級別既炸雞店,港九新界都有分店。一入餐廳就覺得好有feel,餐廳全程播住韓文歌同埋有唔同既韓國嘢作為裝飾。座位好闊落,服務員好友善,食物選擇非常多,味道都好唔錯,好推薦😍 半半炸雞🐔半半炸雞揀咗粟米炸雞同埋醬油炸雞,粟米炸雞表層有好多粟米味道既粉,食落甜甜地好jeng,雞肉炸到好脆,入面都keep到水分,好多汁。而醬油炸雞就會有小小辣,表層既脆同埋醬油融成一體,好好食!🤓 芝士辣雞炒年糕雞估唔到呢個炒年糕非常大份,年糕煙韌有口感,雞肉嫩滑唔會太鞋,但最好食既反而係啲菜,甜得黎吸收晒啲汁,搭配埋芝士一口咬落好滿足。😍 韓式魚餅湯🐟魚餅湯入面有洋蔥、魚餅、魚糕等配料,飲落清甜有回甘!🥰

半半炸雞🐔

芝士辣雞炒年糕雞

韓式魚餅湯🐟
魚餅湯入面有洋蔥、魚餅、魚糕等配料,飲落清甜有回甘!🥰

2024-06-01 0 瀏覽
生完小朋友好耐冇去韓國,以前成日去滑雪,經過李家即係去食炸雞,解一解思鄉之苦👅🔥半半炸雞(甜辣和蜂蜜蒜蓉)🐔🧆我們揀左無骨的炸雞,兩種口味選擇讓人驚喜,份量真係唔少,炸雞外脆內嫩,炸到香脆之餘又鎖到肉汁,肉質嫩滑🤩甜辣味外層有一層厚厚的韓式甜辣醬,非常惹味蜂蜜蒜蓉醬汁好正,蒜香味濃郁,味道好香,仲有甜甜地食到蜂蜜嘅甜味,停唔到口🤤芝士辣雞炒年糕💫🥘面頭芝士滿滿,外表十分之吸引,裡面有泡菜、辣雞和年糕等等,好有Q彈口感,成件事真係好邪惡Stella 500ml 🍺以前追都知道炸雞配炸雞,真係好爽架(店內都有不同嘅酒精飲品同非酒精飲品選擇)超級有名的炸雞店,一定唔會失望,非常推薦大家😁😁

半半炸雞(甜辣和蜂蜜蒜蓉)🐔🧆
甜辣味外層有一層厚厚的韓式甜辣醬,非常惹味

芝士辣雞炒年糕💫🥘

Stella 500ml 🍺
以前追都知道炸雞炸雞,真係好爽架
(店內都有不同嘅酒精飲品同非酒精飲品選擇)

超級有名的炸雞店,一定唔會失望,非常推薦大家😁😁