餐廳: 懷歐敘
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
嘩啲! 朝早陣時去咗間我諗起都心思思嘅餐廳。餐廳氣氛好舒服,職員又禮貌,令人心情好舒泰🍽️。先至講返啲食物,光係望住menu都已經口水直流!佢哋個龍蝦湯,湯底香郁得嚟唔膩口,啖啖龍蝦肉,真係好「惹味」!而家講返主菜,我嘅M9和牛牛扒,軟滑得黎又惹火,咬落去肉汁四溢,真係正呀!🥩條友點嘅烚波士頓龍蝦就等咗啲時間,但係經過咁長等待,呢隻龍蝦都無輸蝕,新鮮彈牙,完全舊式爽口。喺佢哋度我真係學到咩叫做「好嘢等得耐」。食完呢啲猛料,我哋本來已經好飽,但見到梳乎厘我又忍唔住啦,外層軟綿,中間溫暖而濕潤,我食得好滿足!🧁喺呢家餐廳我地真係嘆到停唔到口,令人嗌「食得嚟咁正」!每道菜都係好有水準,滿足到我「五臟廟」。飲食之樂,喺於夠朋友一齊共享這些美妙時光,呢間餐廳正就正喺呢啲,食得開心,又輕鬆,絕對係個幾好嘅食客天堂。下次有機會仲要再嚟!

2023-01-02 3967 瀏覽
今日同好姊妹到酒店食brunch,這次是我第二次到這間餐廳。之前的體驗並不滿意,今次給它多一次機會,再試試。今次的服務比上次進步了很多,侍應很貼心不停換碟、添香檳,尚算回復了五星級酒店的應有水準。比以前,現在易訂位很多了,我只早一兩天已能預訂。食物方面:凍海鮮除了龍蝦比較鮮味外,其他海鮮的賣相雖然不錯,但是卻欠缺鮮味。現在主菜只能選一個,之前主菜是可以無限添食的。雖然都吃不下幾多個主菜,但限制點主菜的次數,卻有點失望,欠缺滿足感。我們點了一份魚和牛扒,質素都很高。魚煎得很香脆,肉質很嫩,牛柳的質素也很高。生蠔每人只有2隻,喜歡吃生蠔的,必會感到失望。魚生切得很厚,我點了油甘魚、三文魚、牛肉他他和生文魚他他。牛肉他他的質素不錯,配上一點蛋汁很香滑。我最印象深刻的,是每枱送的煎鵝肝。鵝肝煎得很脆很香,外脆內軟,一口咬落去,油香滲出。海鮮湯也不錯,足料和很香濃。甜品令人有點失望,作為一個brunch,甜品種類少外,質素也不高。每枱有一個甜品拼盤,但我見到很多枱都吃不完。環境方面地方很舒適,是一個令人很放鬆的地方。枱之間都有一點距離,適合與朋友傾吓計、飲下酒。我們由11:30坐到3:00,有足

比以前,現在易訂位很多了,我只早一兩天已能預訂。

食物方面:
生蠔每人只有2隻,喜歡吃生蠔的,必會感到失望。

環境方面

我們由11:30坐到3:00,有足夠的時間,慢慢享受。

2022-12-11
$1200 (其他)
用餐優惠
信用卡優惠
2022-12-27 2374 瀏覽
本人好少食buffet, 因為食唔落太多,同埋人大咗會選擇食自己想食嘅嘢。但回顧今年,Conrad semi buffet 好值得推介。一坐低就會有salmon, oyster, bread。有menu 可以order ,亦有好多係可以去buffet area拎,有刺身,海鮮,烤肉,意粉,意大利飯,cheese, wine…… 全部任叫。仲可以order main course, 不過我覺得一般,唔夠buffet 吸引。buffet 即煮意粉係好好食。雪糕都係buffet area拎,到尾聲先出嚟,所以要留意,手快有手慢無。
2022-04-30
早餐
<本周餐廳推介>餐廳名稱:懷歐敍 (Brasserie on the Eighth)類別:西式半自助午餐地區:金鐘 簡評: 筆者係平日午餐去,都係聽d 大老闆介紹,老細話間餐廳咩環境幽靜,走高檔路線。嗱, 但作為 #中產窮L 當然無錢食晚餐,唯有帶住情人食semi buffet lunch 扮下"上等人"。 講番正題,作為金鐘“高檔三寶”酒店之一,環境同服務優秀就唔洗多講,semi buffet lunch 包一個指定湯(要龍蝦湯就加少少錢,另沙律吧都有湯可以refill),主菜,甜品都有幾款任選其一,款款都好精美。 講下d 食物,主菜可以預早一星期係酒店官網睇定,睇岩先book 位,係咪好chill 先?! 至於前菜沙律吧,都唔錯呀,款式數量當然唔可以同自助餐相比,但都有2,30款,有中西湯,唔同類型既包,幾款沙律,都有少量海鮮(帶子仔,青口,螺之類),幾款火腿,仲有燒芝士生蠔,筆者覺得以半自助午餐來說都好豐富。 價錢: HKD508加1 #中產窮L #搵食 #自助餐 #buffet #半自助餐 #semibuffet #美食 #金鐘 #懷歐敍 #Brasserie
<本周餐廳推介>
類別:西式半自助午餐
地區:金鐘

價錢: HKD508加1

#中產窮L #搵食 #自助餐 #buffet #半自助餐 #semibuffet #美食 #金鐘 #懷歐敍 #BrasserieontheEighth
2022-07-27
紀念日
  • 朱古力Dom
2022-08-06 3277 瀏覽
3小時free flow champagne & cocktail星期一至五返工咁辛苦,放假唔嘆吓點對得住自己,試問有咩嘆得過星期六一朝早就飲住champagne食個豐富嘅brunchConrad嘅brunch出晒名受歡迎,本身淨係星期日有一輪但因為太受歡迎所以星期六都開多一輪,🌍5月book都要7月頭先有位,但宜家星期六日都另外再開多輪2:30至5:30(咁樣都叫brunch?🤣)🌍🌙: 今次試過之後都覺得Conrad係"性價比之王",同半島嘅Felix或者凱悅嘅hugo's比較嘅話,佢地free flow champagne係要另外加錢,加完之後已經要過千蚊,最重要嘅係Conrad嘅main course係任點而唔係choose one服務🤵🏻‍♂️:真係不得不讚,完全會令你覺得呢啲先係五星級酒店既服務,侍應好好笑容,做野亦都唔會怠慢;廚師好主動介紹食物同配搭,見到我地想影相會將啲食物擺向一個靚啲嘅角度(例如隻片皮鴨)Main course👨🏻‍🍳:有6款main course但我地淨係揀咗4樣黎試1) Seafood on the ice 高質👍🏻,一坐底就會即刻上一盤,龍蝦肉嫩彈

服務🤵🏻‍♂️:

Main course👨🏻‍🍳:
有6款main course但我地淨係揀咗4樣黎試
1) Seafood on the ice
高質👍🏻,一坐底就會即刻上一盤,龍蝦肉嫩彈牙,蝦夠爽夠甜,青口夠滑,蜆夠大隻

2) Beef Tenderloin
全餐最高質👍🏻👍🏻,夠膽講呢塊牛柳完勝出面唔知幾多高級扒房嘅出品,肉嫩多汁而且好重牛味

3) Chilean Cod
高質👍🏻,煎到啱啱好唔會overcooked,所以肉質重係好滑而唔會鬆散

4) Aubergine Parmigiana
麻麻地😐,如果唔知係咩黎就咁食,淨係會覺得食緊一嚿好淋好多芝士嘅野

Buffet🍖:
想講幾樣係好多buffet都無嘅野,例如片皮鴨、乳豬、即整意粉、即整risotto,質素就正正常常但buffet有呢啲野食已經係加分

🥂🍾:
最後想講free flow champagne,侍應係會不停咁幫你refill,只要你未走佢地都會不斷refill,絕對唔會慳

Staycation - 4 Courses Dinner係我地Anniversary決定去Staycation既時候,我地有比較過幾間酒店既Package,一見到Conrad個menu就覺得係佢啦,因為個menu真係好啱我地胃口,有齊餐湯、前菜、主菜、甜品,仲要全部都係我地鍾意食既野~⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫🥖麵包籃🦆法式鴨肝伴焦糖杏桃|黑醋醬|多士 (9/10)佢呢個真係好高質,塊鴨肝煎到半熟,外脆內嫩,加埋黑醋汁真係好正呀🥰 雖然略嫌佢鴨肝味道唔算好重,但就佢口感黎講真係100分🥦奶油椰菜花|蟹肉|蒜蓉麵包粒 (8/10)椰菜花湯真係好椰菜花,就咁望佢係一碗好普通既白色忌廉湯,但飲落好有驚喜,creamy得黎椰菜花嘅味道好強烈咁樣喺湯入邊散發出嚟,係果種一飲就會知道佢係滿滿既椰菜花既感覺呀🥣黑松露南瓜湯 (7/10)相較之下,黑松露南瓜湯雖然都好飲但就不過不失咁啦🥩香煎牛柳|蘿蔔|義大利小胡瓜|醃蘑菇|紅酒汁 (8.5/10)呢個牛柳超級厚,要切都要花d功夫,但佢真係燒到啱啱好五成真係好勁,個生熟度超級完美👅外面係有少少燒烤嘅香味而裡面越食越嫩,
Staycation - 4 Courses Dinner

⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫
🥖麵包籃

🦆法式鴨肝伴焦糖杏桃|黑醋醬|多士 (9/10)

🥦奶油椰菜花|蟹肉|蒜蓉麵包粒 (8/10)

🥣黑松露南瓜湯 (7/10)
相較之下,黑松露南瓜湯雖然都好飲但就不過不失咁啦

呢個牛柳超級厚,要切都要花d功夫,但佢真係燒到啱啱好五成真係好勁,個生熟度超級完美👅外面係有少少燒烤嘅香味而裡面越食越嫩,無Langham間Bostonian bar塊牛咁外面燒膿左有浸苦味,配上佢本身嘅醬汁同埋一啲芥末醬真係幾好食

🍮法式燉蛋|紅莓醬|雜莓 (7/10)

⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫
成餐除左味道之外,最欣賞係佢每道菜都好精緻有擺盤,感覺就係佢係一間好法國餐既法國餐啦,對於食物同賣相服務都有質素同要求,Staycation包既晚餐黎講真係無野好彈

🏡環境:8/10
🍝食物:8/10
🤵🏻服務:7.5/10
💰價錢:N/A
👧🏻👦🏻回頭:Yes
2021-10-16
2022-05-14 2143 瀏覽
This was suggested by my friend who told me I must try the Champagne brunch here! It took me two months to book the weekend brunch! Gladly we’ve finally made it! We got the oyster as a starter which come along with breads. We then were asked to choose a main course out of five choices. Also there are open kitchen areas where you are free to choose sashimi, seafood, Mediterranean style cuisine, and not to mention the cheese factory ! The services there were really nice and they would fill up the champagne any time!
2022-03-23 2606 瀏覽
Staycation包三餐餐飲🤟🏻,下午茶未落肚又要食晚餐啦!入住日本身可以係酒店法國菜餐廳「懷歐敘」🥂,享用法式四道菜晚餐。可惜禁晚市堂食,晚餐改由客房用餐,當然少咗係餐廳食Fine dining嘅氣氛🍴,但二人獨自係海景房用餐,都不失情調嘅⋯Check in前有接待員打電話比我哋點餐同預約送餐時間,預約咗6點半都準時送到。送餐車下方有保暖設備🔥,熱食會預先放入,其餘餐點放係餐車之上。本身餐點會放係房間Set up好嘅餐枱上,見到我地放滿禮物,職員都好有禮貌放係書檯先,仲幫我哋揸機影相📸️唔該晒!————————————————👅 Ring in the Year of Tiger(平日$588+10%/2位)🔸法式精選拼盤👉🏻 蟹肉卷以為係用春皮卷包住,原來係一片薄切白蘿蔔。法國火腿煙燻味充足🥓,配無花果同配蜜瓜有異曲同工之妙。另一個小前菜係煙三文魚🔸法國鴨肝伴焦糖士多啤梨👉🏻原件鴨肝嘅肝醬濃郁度Max.,配一小件甜包多士當然唔夠🍞,可搭配芝士餐包一齊🔸栗子濃湯👍🏻濃湯放入湯壺保暖,飲用時倒入備有配料嘅湯碗。栗子湯有驚喜🌰,好幼滑有奶香,更甚係栗子嘅香甜可口,伴一粒香煎帶子🔸菠菜忌廉

1958 瀏覽

🔸法式精選拼盤
🔸法國鴨肝伴焦糖士多啤梨

🔸栗子濃湯

🔸菠菜忌廉湯
👉🏻 飲一啖菠菜湯好似食咗一撮菠菜🥬,碗底有幼蝦同香草麵包

🔸牛肉二重奏
👉🏻 本身期待牛肉主菜多啲,今次匈牙利牛肉同扒西冷凍咗就唔多掂,會變硬同乾身啲😬。其實本身room service就難控制質素,所以唔可以話喺餐廳出品唔好,有機會再去餐廳堂食啦

🔸智利鱸魚拼大蝦
👉🏻 鱸魚魚肉鮮嫩肥美😌,每片魚肉都有魚油包住,雖然凍咗都幾好味,大蝦普通

🔸法式焦糖千層酥
👍🏻千層酥夾住絲滑香草醬,穩陣派甜品嘅美味度不遜😋,用士多啤梨醬裝飾嘅擺碟比較簡單
🔸朱古力蛋糕
👉🏻餐單提及有刨冰及泡沫🍧,原來係濃郁朱古力慕絲蛋糕,中間係凍凍地嘅熱情果夾心

🚩總結:靜靜地享受二人世界
🌟注意:食飽飽可以打熱線叫職員收返餐碟
📍 懷歐敘
地址:金鐘金鐘道88號太古廣場港麗酒店8樓
🗺地區:#bem金鐘
📥分類:#bem西餐
💰人均消費:#bem_201至400蚊
2022-02-09 2744 瀏覽
金鐘Conrad酒店嘅brunch真係超豐富😍食物質素非常高龍蝦超新鮮充滿海水味仲有香檳同雞尾酒任飲除Buffet枱任拎任食外仲附有Menu可以order Egg Benedict 、黑松露奄列、side dishes 等菜式至於主菜每人可以叫一款我哋試咗牛扒、羊架同蝦羊架最出色keep到半生好有肉汁餐廳定期仲會有其他食物推出但拎哂就無所以大家記得定時出去食品區睇下例如有Cheese Risotto 同海鮮湯一定會食到捧住個肚走😌我係join左staycation package大約$3300兩個人連自助早餐如果淨係食brunch就每人大約$900左右而呢個價錢黎講我覺得生蠔只可以食一次係有少少不足每人只有兩隻而主菜亦都只限點一次雖然食其他嘢都會好飽但如果可以任食就更好了
金鐘Conrad酒店嘅brunch真係超豐富😍
食物質素非常高
龍蝦超新鮮充滿海水味
仲有香檳同雞尾酒任飲

除Buffet枱任拎任食外

至於主菜每人可以叫一款
我哋試咗牛扒、羊架同蝦
羊架最出色

而主菜亦都只限點一次
雖然食其他嘢都會好飽
但如果可以任食就更好了
2022-01-02 2174 瀏覽
今次係去Staycation. Package包四道菜嘅Dinner set. 預先book好哂時間就無需要等位 準時入座🕰由門口開始影 一年聖誕新年就好好氣氛Haha餐前麵包⭐️頭盤我同朋友都揀咗法國鴨肝伴焦糖杏桃 黑醋汁 多士完全係入口即溶 如果唔係膽固醇要注意想食鴨肝自助餐😆😆😆⭐️湯黑松露南瓜湯奶油椰菜花 蟹肉 蒜蓉包粒兩個湯都唔錯嘅 好creamy 奶油味重⭐️主菜香煎牛柳 叫咗Medium rare 唔錯香煎智利鱸魚柳 比牛柳更出色 必揀!⭐️甜品法色焦糖千層酥 不過不失 我比較鍾意芒果千層法色燉蛋 唔係好甜 好香滑 完全中咗我口味😋如果有機會 下次有機會 會想再試吓其他嘢食另外Service同環境都唔錯 想推薦比大家😊
預先book好哂時間就無需要等位 準時入座🕰

兩個湯都唔錯嘅 好creamy 奶油味重

⭐️主菜
香煎牛柳 叫咗Medium rare 唔錯
香煎牛柳

香煎智利鱸魚柳 比牛柳更出色 必揀!
香煎智利鱸魚柳

法式燉蛋
  • 法國鴨肝
  • 智利鱸魚柳
2021-12-06 2536 瀏覽
雖然呢間餐廳我係好好好~~耐之前食,但呢間餐廳我可以話係我暫時食過咁多次buffet最高質既一間餐廳!食材同服務都很好呢個海鮮拼盤係任叫既, 一般我食buffet都唔會拎, 因為雪味太重, 但呢到既龍蝦好爽而且好有蘚味呢條鱈魚肉質嫩滑,汁味亦調得岩岩好,唔會太油佢地隔一陣就會有的唔同既食品pop up推出, 拎完就冇出第二款架喇牛扒軟熟, 我Encore左兩次😋😋平時呢的有幾何有buffet有,佢尼到有魚子真係驚喜!湯我都忍唔住😆😆最後要大讚佢地服侍員真係態度非常好, 之前試過半島既服務都係好好, 呢間會係第二間我好欣賞既服務態度👍🏾👍🏾👍🏾

呢條鱈魚肉質嫩滑,汁味亦調得岩岩好,唔會太油

牛扒軟熟, 我Encore左兩次😋😋

平時呢的有幾何有buffet有,佢尼到有魚子真係驚喜!

湯我都忍唔住😆😆

2021-11-14 2577 瀏覽
香港人愛食自助餐,近年食brunch既熱潮更係越黎越勁,熱門既酒店sunday brunch都幾乎要搶到去訂位。令我想食conrad brunch其中一個主因係,佢地既任飲香檳係提供我最愛既巴黎之花香檳。倒出黎已經聞到花香味,入口酸度適中而且果味豐富,女仔一定會鍾意既一款香檳。即叫即整既egg benedict,蛋既生熟度控制得好,一切落去出流晒蛋汁,如果唔係怕太飽真係好想食多舊。brunch除左自助區有好多款前菜刺身等自己拎外,最吸引既一定係order既item,燒大蝦肉質結實彈牙得黎,又有燒過既蝦殼香味,簡單唔花巧但好食。海鮮熟食仲有煎魚,魚肉唔梅冇雪味係基本,廚師煎到魚皮表面脆卜卜,魚肉就保持嫩滑,食落仲有魚油香。即叫即煎既羊架好食到不得了!自助餐食到咁嫩既羊架真係第一次,d肉粉紅色架~忍唔住order左三次😍自助區有個位係好似車仔麵形式咁order既意粉,每次會整細細地既份量,卡邦尼控既我來回order左幾次,真係好好食😍最後仲有個生果甜品set,甜品都唔係得個樣,款款都唔錯,雖然唔係食過酒店自助餐最好食既甜品,但整體個sunday brunch都冇咩邊樣唔好食,反而個別ite

egg   benedict

carbonara

最後仲有個生果甜品set,甜品都唔係得個樣,款款都唔錯,雖然唔係食過酒店自助餐最好食既甜品,但整體個sunday brunch都冇咩邊樣唔好食,反而個別item水準好高,會想瘋狂encore😆
egg   benedict
carbonara
2021-07-29 3836 瀏覽
今次嘅晚餐係staycation package 黎,雖然係package, 但餐廳絕對無hea你,保持優質嘅服務同水準。由於book 左6pm-8pm, 望住個景由天光到天黑,真係好chill 👍🏻坐低首先會黎左一籃包,有牛油同魚肉醬去配個包食。值得一讚係籃包熱辣辣,外脆內軟而個魚肉醬包食係夾到不得了,平時唔食包既我竟然成籃食哂😂👍🏻之後再order左 野飲慢慢chill 下先,白酒唔錯,產地係法國,唔酸仲帶果香,另外一杯就係mocktail, 樣就好靚喇,不過其實味道就一般🥲然後第一個頭盤係鵝肝,好值得讚既係鵝肝烤到外脆內軟,咬落去好層次分明,充滿油香。首先食到外層燒到脆卜卜,香口既口感,然後你會成個口充滿住creamy既鵝肝油。另一個頭盤係三文魚,厚到成塊扒咁🤤好新鮮同有魚油香👍🏻食完頭盤就到個湯喇,揀左一個蕃茄湯,一個黑松露雞湯2個湯熱度夠,但味道就不過不失唔算好大驚喜。而主菜2個都叫左steak, 叫左medium ,煎到出面脆得黎唔乾一份牛扒但俾你食到2個口感,正👍🏻牛扒唔好睇佢好似好細份咁,食左一半已經好full, 個薯蓉好creamy 好香滑食到最後不知不覺已經天黑喇,
今次嘅晚餐係staycation package 黎,
雖然係package, 但餐廳絕對無hea你,
保持優質嘅服務同水準。
由於book 左6pm-8pm,
望住個景由天光到天黑,真係好chill 👍🏻

坐低首先會黎左一籃包,
有牛油同魚肉醬去配個包食。
值得一讚係籃包熱辣辣,外脆內軟
而個魚肉醬包食係夾到不得了,
平時唔食包既我竟然成籃食哂😂👍🏻
之後再order左 野飲慢慢chill 下先,
白酒唔錯,產地係法國,唔酸仲帶果香,
另外一杯就係mocktail, 樣就好靚喇,
不過其實味道就一般🥲

然後第一個頭盤係鵝肝,
好值得讚既係鵝肝烤到外脆內軟,
咬落去好層次分明,充滿油香。
首先食到外層燒到脆卜卜,香口既口感,
然後你會成個口充滿住creamy既鵝肝油。
另一個頭盤係三文魚,厚到成塊扒咁🤤
好新鮮同有魚油香👍🏻

食完頭盤就到個湯喇,
揀左一個蕃茄湯,一個黑松露雞湯
2個湯熱度夠,但味道就不過不失
唔算好大驚喜。

而主菜2個都叫左steak,
叫左medium ,煎到出面脆得黎唔乾
一份牛扒但俾你食到2個口感,正👍🏻
牛扒唔好睇佢好似好細份咁,
食左一半已經好full, 個薯蓉好creamy 好香滑

食到最後不知不覺已經天黑喇,
而個甜品張相影得唔係好靚係有原因架
因為唔想個雪糕溶左,所以一秒影完即食😂
Opera 好香朱古力味,層層口感分明
自家製雪糕再加左威化脆脆,有心思👍🏻

總結:Conrad package 如果包哩間餐廳dinner 一定要試,無伏架👍🏻

• 鵝肝
2021-07-28 2746 瀏覽
首先要多謝懵佬悉心安排左一個簡單Staycation慶祝我倆結婚4週年疫情關係去唔到旅行~就簡單在港Staycation吧!事源阿懵工作地點就位於金鐘,當日我放自己半天假直接到酒店嘆個Lunch Set...… 說真的~方便舒適~唔駛太多走動抵讚!其實酒店有分時段進餐,我相信我倆是最遲的一枱~印象中13:30入座~安排角落窗邊位自成一角的~之後快手落單!與懵佬回想一下當年今日XD雖然我倆較遲進餐,酒店員工並沒有催促上菜*仍是保持正常水準每完一菜式再上另一款!唯一改善地方^^角落位置需多加留意客人需要!懵佬於訂座時,特別說明慶祝週年紀念!酒店亦額外送上甜品及限定紀念品!整體感覺 良好...可以再次看顧^^

抵讚!
自成一角的~之後快手落單!與懵佬回想一下當年今日XD
雖然我倆較遲進餐,酒店員工並沒有催促上菜*仍是保持正常水準

整體感覺 良好...可以再次看顧^^
頭盤
2021-04-16
紀念日
頭盤
2021-06-17 3325 瀏覽
當日擺枱密度比較高,中午時段也坐滿。Staycation lunch set 包括:1. 麵包籃 - 剛剛焗起,新鮮熱辣,香噴噴。2. 綜合沙律前菜拼盤 - 普普通通3. 湯可三選一(洋蔥湯、蘑菇忌廉湯、龍蝦濃湯),選擇了龍蝦湯,但有點失準,因為干邑太重,嗆喉帶點苦🥲4. 主菜選了羊扒,友人選了牛扒 - 我們選7成熟,燒烤得剛剛好。5. 甜品 - 正常發揮😜侍應服務勤快有禮,整潔衛生環境,五星水準。總括用餐體驗愉快⭐️⭐️⭐️⭐️
當日擺枱密度比較高,中午時段也坐滿。

Staycation lunch set 包括:
1. 麵包籃 - 剛剛焗起,新鮮熱辣,香噴噴。
2. 綜合沙律前菜拼盤 - 普普通通
5. 甜品 - 正常發揮😜

侍應服務勤快有禮,整潔衛生環境,五星水準。

總括用餐體驗愉快⭐️⭐️⭐️⭐️