2023-09-03 521 瀏覽
Pizzahut的藍芝士蘋果披薩是一道非常特別且美味的創意口味。蘋果的清爽與藍芝士的濃郁相互融合,帶來獨特的口感和風味。這款披薩既有甜味又有鹹味,令人驚艷。如果你喜歡嘗試新風味,藍芝士蘋果pizza絕對是一個不容錯過的選擇。另外,Pizzahut的威尼斯批pizza也非常出色。這款pizza上面滿滿的配料,包括薄片的火腿、新鮮的菇類、橄欖和青椒,每一口都充滿了濃厚的味道。這道pizza的餅皮鬆軟帶嚼勁,配料豐富,令人一試難忘。如果你喜歡肉類的口味,Pizzahut的至尊pizza是你的最佳選擇。這款pizza上面堆滿了煙熏培根、香腸、意大利辣香腸和雞肉,每一口都是肉食愛好者的天堂。配料的組合和風味相互融合,帶來了一種濃郁而豐富的口感。最後,Pizzahut的貓山王披薩是水果口味和甜點愛好者的絕佳選擇。這款pizza上面滿滿的榴槤肉,帶來了濃郁的榴槤香氣和甜美的口感。如果你喜歡榴槤,這道pizza絕對能滿足你的味蕾。總的來說,Pizzahut的pizza選擇多樣,口味豐富。從創意口味到經典選擇,每一款披薩都有著獨特的風味和美味。無論你喜歡什麼口味,Pizzahut都能提供一個讓你滿足的餐

總的來說,Pizzahut的pizza選擇多樣,口味豐富。從創意口味到經典選擇,每一款披薩都有著獨特的風味和美味。無論你喜歡什麼口味,Pizzahut都能提供一個讓你滿足的餐點選擇。
2023-09-02
2023-06-22 452 瀏覽
放假諗唔到去邊食野,咁岩經過APM, 見到Pizza Hut唔洗等位就行咗入去。見到公眾假期都有tea set, 就揀左個芝脆千島海鮮批, pizza 面嘅芝士都多, 拎起一舊嘅時候啲芝士都有拉絲, 不過因為又芝心又芝脆, 食落就比較咸咗少少。tea set 仲包左一杯汽水同可以refill 一次。其他飲品就要額外加錢。 不過pizza d 配料就越嚟越少, 食芝士多過食啲海鮮同菠蘿。🥲🥲另外再加左兩隻原味雞翼,味道正常又唔會太乾, $10兩隻都算抵食
2023-06-22
2023-06-20 956 瀏覽
🍕PIZZA HUT出左全新 🍕個樣幾吸引, 有3款口味包括;👉經典意式辣肉腸👉惹味烤雞煙肉👉期間限定餐肉厚蛋我外賣揀左 🍕意式辣肉腸DIP脆批餐, 餐跟一款小食🍤(我食開酥脆蝴蝶蝦🍤(3件)),同汽水🥤$58餐有2件約手掌般大既批, 係簿批黎, 入口外皮的確很脆! 食落覺得有D酥皮FEEL, 望入去見到充滿辣肉腸同芝士🧀, 點埋2個醬, 正!👍🍅香草番茄醬, 酸酸地重番茄味, 另一款白色叫牧場沙律醬, 我覺得似SOUR CREAM, 比起番茄醬, 個味清D, 係另一種FEEL。我兩款醬都好鐘意! 一啖一款醬輪住DIP, 岩曬貪心既我,食得好滋味!🤤食完好飽飽呀!🤭正!👍下次我想試烤雞煙肉款😆🥓🐔總結:😋美味指數:9/10💲性價比: 9/10PIZZA HUT觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)2樓L2-1號舖Tel: 2592 9599------------------------------
🍕PIZZA HUT出左全新[Dip脆批 ] 🍕

意式辣肉腸DIP脆批餐
酥脆蝴蝶蝦
意式辣肉腸DIP脆批
2023-05-30
15 分鐘 (外賣自取)
意式辣肉腸DIP脆批餐
酥脆蝴蝶蝦
意式辣肉腸DIP脆批
2022-02-13 1563 瀏覽
帶耳機去維修,要等一小時攞貨,偷空食個下午茶,商場人多,揀左呢間唔使等位,店員安排坐內圍靠牆位置四人枱,裝修簡約美式設計下午茶餐選擇不多,落單後要等一會食物才到,應是即叫即做公司三文治配薯條($62)賣相不錯,三文治麵包烘過,但麵包太乾,尤其近麵包皮嘅位置,所以影響了整體味道,餡料是多,不過煙肉比例太高,所以太鹹,若減少煙肉,加多生菜及雞蛋,味道會平衡一點,粗薯條夠熱,外微脆薯味夠,唔會有油膩感,點茄汁好味熱檸茶(跟餐)茶底很濃,但味道較澀,夠熱,加檸檬解膩不錯店員很忙,要舉手一會兒才有時間招呼,店員勤快,服務正常三文治麵包不行

下午茶餐選擇不多,落單後要等一會食物才到,應是即叫即做
公司三文治

熱檸茶

熱檸茶(跟餐)茶底很濃,但味道較澀,夠熱,加檸檬解膩不錯

店員很忙,要舉手一會兒才有時間招呼,店員勤快,服務正常

三文治麵包不行
2022-01-17
公司三文治
2022-01-26 669 瀏覽
前日先食完Pizza Hut,今日咁啱朋友又約我過嚟呢間Pizza Hut食飯,真係超級開心,又可以食多次Pizza,今次食咗呢個海鮮味嘅博批,發現呢間嘅海鮮真係用得好重要,所以真係好正
2022-01-10 443 瀏覽
因為疫情關係冇得堂食pizza hut,就成為我哋屋企成日食嘅嘢食。 外賣送到嚟都係熱辣辣,我哋通常都係食海鮮千島pizza,平平哋,大大分,夠曬成家人分,仲可以加配蝴蝶蝦,佢個忌廉湯都好飲 。
2021-11-18 463 瀏覽
其實自己就好鍾意食Pizza Hut,即使去到外地但係仍然會掛住香港人食嘅Pizza,因為只有Pizza Hut先會有菠蘿🍍今日返工午餐叫咗個B餐:至尊迷你厚批成為$85.8 餐包埋蔬菜湯及一杯飲品味道好正,好多芝士😊份量細細,但對於女仔食就剛好了工作太辛苦了,只想善待自己,食好啲
其實自己就好鍾意食Pizza Hut

今日返工午餐叫咗個B餐:至尊迷你厚批

成為$85.8 餐包埋蔬菜湯及一杯飲品
味道好正,好多芝士😊
份量細細,但對於女仔食就剛好了

工作太辛苦了,只想善待自己,食好啲
2021-11-08 277 瀏覽
用YUU換海鮮焗飯同辣腸pizza 🍕🍕可能因為外賣嘅原因,有啲失望🙁☹️飯有啲乾,PIZZA焗到有啲燶亦好乾(唔記得影相)📱📱建議都係堂食熱辣辣好食啲!
用YUU換海鮮焗飯同辣腸pizza 🍕🍕
可能因為外賣嘅原因,有啲失望🙁☹️
飯有啲乾,PIZZA焗到有啲燶亦好乾(唔記得影相)📱📱
建議都係堂食熱辣辣好食啲!
外賣自取
見到最近廣告買到好行,半價就食到新出嘅PIZZA🍕價錢咁抵我哋就率先試一試先!.📍必勝叉燒批($116.5/原價214)(大批轉芝心)呢個Pizza用上叉燒同菠蘿做餡料,聽到嗰陣都嚇一嚇,不過食落原來又唔會好怪叉燒大大塊,厚切食落口感都幾柔軟🐷🍅蕃茄醬做底,上面鋪上大量菠蘿🍍面層再淋上蜜糖叉燒醬,食落唔會膩批底鬆軟識食梗係轉做芝心批🧀完完全全係一個港式風味嘅配搭🇭🇰身為香港人對呢個味道一定好熟悉😆重點係而家有「半價」優惠冇理由唔試一試

📍必勝叉燒批($116.5/原價214)(大批轉芝心)
叉燒大大塊,厚切食落口感都幾柔軟🐷
🍅蕃茄醬做底,上面鋪上大量菠蘿🍍
面層再淋上蜜糖叉燒醬,食落唔會膩
批底鬆軟識食梗係轉做芝心批🧀
完完全全係一個港式風味嘅配搭🇭🇰
身為香港人對呢個味道一定好熟悉😆
重點係而家有「半價」優惠冇理由唔試一試
2021-08-03 472 瀏覽
今晚去APM原本諗住去FOOD COURT,點知而家無咗(應該裝修),於是周圍行吓睇吓食咩好,行過PIZZA HUT又好耐無食,於是入咗去。首先就叫海鮮寬條麵(細個時勁鍾意食佢),跟住叫埋西班牙海鮮炒飯同煙肉忌廉薯條。第一個上嘅係煙肉忌廉薯條,啲薯條夠熱又夠脆,但反而啲忌廉醬就完全唔得,幾淡無味,齋計應該薯條都仲濃味,唔駛沾啲醬都得。然後到海鮮寬條麵,點知都係偏淡,而且啲忌廉汁好稀,同埋啲寬條麵超淋,同以前食嘅係兩回事,完全唔得。最後到西班牙海鮮炒飯,啲飯唔熱,雖然有味,但係葡汁味,似葡國海鮮炒飯多啲。最緊要係睇張單時要加一,但由喺出面拎飛開始到埋單俾錢都完全唔覺有服務,啲侍應態度又差,埋單又係自己拎張單去收銀埋(記得以前食都唔係咁,係侍應過嚟埋。咁樣都要加一,完全講唔過去,反而覺得茶餐廳仲好過佢,唔值得再去。
西班牙海鮮飯
煙肉忌廉薯條
海鮮寬條麵
2021-07-24 301 瀏覽
食Pizza Hut 最好就係唔使等位!一拎飛好快就入到位😆😆而且每隔一段時間又好想再食Pizza!迷你至尊Pizza ($83)今日係食午餐版嘅Pizza,皮脆得來裏面係軟熟,芝士又夠配料又足!好滿意!而且蘑菇湯都好好飲,蘑菇又好足料。而且加多$10就可以有兩隻雞翼,我哋揀咗辣味雞翼,Pizza Hut啲雞翼唔使講有一定嘅保證😙另外,因為積分就嚟到期,我哋用80會員積分換左肉醬意粉!熱辣辣,多肉醬,令人滿意嘅。而我對佢要求都唔高,因為肉醬意粉好難煮得唔好食🤣
而且每隔一段時間又好想再食Pizza!

迷你至尊Pizza ($83)

肉醬意粉
肉醬意粉
2021-07-24
2021-04-19 768 瀏覽
又到lunch時候,度度都好多人排晒大隊,見pizza hut出面唔多人排隊,就㩒定飛仔,點個一㩒完即刻下張枱有位😂朋友叫海鮮焗飯,我叫咗菠菜通粉,跟住我地再叫個雞翼拼盆share。菠菜通粉之前叫外賣時食過覺得幾多食,但估唔到堂食係更加好食,熱辣辣,無外賣咁乾,仲要勁多菠菜😍芝士仲可以拉絲。海鮮焗飯份量都好足料,朋友最後都食唔晒。雞翼拼盆都唔錯,雞翼無雪味一啲都唔鞋,一人食咗三隻,俾我地KO晒😍🥰😋如果唔想坐到咁逼,又唔想周圍環境太嘈,呢度都係唔錯嘅選擇!

海鮮焗飯份量都好足料,朋友最後都食唔晒。

如果唔想坐到咁逼,又唔想周圍環境太嘈,呢度都係唔錯嘅選擇!
2021-02-14 687 瀏覽
忙了一輪、比自己休息時間!食個下午茶relax吓都要!唔想食茶餐廳、又想坐得舒服唸咗一陣就嚟呢度!這間必勝客給我印象都幾好、這裡環境光猛整個餐廳清一色白色的牆身、感覺舒暢!牆身用木製掛牌裝飾、感覺時尚!整體不算太擠迫,兩旁亦設有半卡位! 方便組合多人用餐!餐廳幾盞吊燈除了照明以外,也給人營造溫馨的就餐環境。今天叫了個西班牙海鮮炒飯!這個飯食過多次、次次都保持水準!落單不到五分鐘就到!西班牙炒飯用隻鑊仔上,上面都鋪咗好多海鮮!有四隻大蝦、墨魚圈、蜆肉同兩隻帶子仲有香腸片及煙火腿片!墨魚圈即係花枝片、咬落夠軟腍、唔會咬唔開!蜆肉算大粒而有鮮味!香腸片及煙火腿片少少咸味有咬口!帶子鮮味而且夠厚肉、蝦肉結實爽口 !整個飯亮點係飯底!呢個飯混有少少紅辣椒及咖哩!所以辣辣哋又惹味!飯底蕃茄味濃郁、且有粒粒口感好豐富!餐面服務員全部女性、平均都年青...服務態度都好好大多面帶笑容,態度和藹
忙了一輪、比自己休息時間!
食個下午茶relax吓都要!
唔想食茶餐廳、又想坐得舒服
唸咗一陣就嚟呢度!
這間必勝客給我印象都幾好、這裡環境光猛
整個餐廳清一色白色的牆身、感覺舒暢!
牆身用木製掛牌裝飾、感覺時尚!

整體不算太擠迫,兩旁亦設有半卡位!
方便組合多人用餐!
餐廳幾盞吊燈除了照明以外,也給人營造溫馨的就餐環境。

今天叫了個西班牙海鮮炒飯!
這個飯食過多次、次次都保持水準!
落單不到五分鐘就到!
西班牙炒飯用隻鑊仔上,上面都鋪咗好多海鮮!

有四隻大蝦、墨魚圈
、蜆肉同兩隻帶子
仲有香腸片及煙火腿片!
墨魚圈即係花枝片、咬落夠軟腍、唔會咬唔開!
蜆肉算大粒而有鮮味!
香腸片及煙火腿片少少咸味有咬口!
帶子鮮味而且夠厚肉、蝦肉結實爽口 !
整個飯亮點係飯底!
呢個飯混有少少紅辣椒及咖哩!
所以辣辣哋又惹味!
飯底蕃茄味濃郁、且有粒粒口感好豐富!
餐面服務員全部女性、平均都年青...
服務態度都好好
大多面帶笑容,態度和藹
2021-01-01 503 瀏覽
每隔一排就會同老友去食PIZZA,因為好鍾意食星期日, 訓到點幾兩點, call朋友去pizza hut食呢度經常幫襯,我哋仲係會員有九折!佢呢個月生日仲有張五十元coupons員工服務態度好,環境乾淨企理!我地叫咗幾樣嘢,大部份都幾好!最先上枱的是跟餐的凱撒沙律!細細碟有沙律菜,兩件多士粒和一些車打芝士碎。首先覺得菜夠新鮮,沙律醬的味道頗咸,多士粒口感頗脆,仲好香口。醬燒豬仔骨味道還好。可以切到五六塊青口 煲,啲青口肉很細隻湯汁味道太淡附上的麵包粒其實都用不上因為點湯是沒味的。跟住上枱的是Pizza 最好食就係一出爐即食!千島海鮮薄餅 海鮮有、吞拿魚、菠蘿、青椒、紅椒而且食薄餅我最鐘意就係有菠蘿,又清新又爽甜,海鮮以魷魚、蝦仁、為主,仲落左好多千島醬汁,酸酸甜甜大人老細都岩食。呢個pizza真係不得了。食完野叫杯特飲, 呢餐用咗coupons所以好平食完野吹下水悠悠閒閒過一個下午。餐廳是日客人不多!坐成個多小時先埋單!
每隔一排就會同老友去食PIZZA,因為好鍾意食
呢度經常幫襯,我哋仲係會員有九折!
佢呢個月生日仲有張五十元coupons
員工服務態度好,環境乾淨企理!
我地叫咗幾樣嘢,大部份都幾好!
最先上枱的是跟餐的凱撒沙律!

細細碟有沙律菜,兩件多士粒和一些車打芝士碎。
首先覺得菜夠新鮮,
沙律醬的味道頗咸,
多士粒口感頗脆,仲好香口。
醬燒豬仔骨味道還好。

可以切到五六塊
青口 煲,

啲青口肉很細隻

湯汁味道太淡
附上的麵包粒其實都用不上
因為點湯是沒味的。
跟住上枱的是Pizza
最好食就係一出爐即食!

千島海鮮薄餅 海鮮有、吞拿魚、菠蘿、青椒、紅椒
而且食薄餅我最鐘意就係有菠蘿,又清新又爽甜,
海鮮以魷魚、蝦仁、為主,仲落左好多千島醬汁,
酸酸甜甜大人老細都岩食。
呢個pizza真係不得了。
食完野叫杯特飲, 呢餐用咗coupons所以好平
食完野吹下水悠悠閒閒過一個下午。
餐廳是日客人不多!
坐成個多小時先埋單!
2020-12-14 372 瀏覽
我有必勝客會員卡,久不久有coupons!今期意大利飯賣一送一!所以今日同細妹嚟!揀了兩份都係醬燒豬仔骨飯!其實呢個飯都食過好多次了!大約十分鐘兩個飯一齊到!我吃過外面很多豬仔骨!發覺骨肉之間,總是黏着好多肥膏!加上燒烤醬又太甜 呢度豬仔骨!有燒過的香味, 肉很嫩!而且一咬即開又唔黐骨!事前功夫應該不少 難得淹制功夫剛剛好!唔會甜黐黐!可惜每碟得3舊!好快就食完!飯係意大利炒飯,配料煙肉片及腸仔片!混了洋蔥碎和磨菇片相當惹味!仲有車厘茄片及青瓜片伴碟!感覺好美觀....當然沒有中式炒飯那種鑊氣!勝在飯粒分明且軟硬度適中!但始終沒有那種意式風程味道!兩個人用coupons 埋單連加一服務費$110提外話我同細妹每人都有兩個會員!所以今次已經第四次嚟食這個飯!仲有舊年呢,因為一年有一張coupons!難得這裡職員明知我地經常用這coupons!也沒有黑口黑面....
我有必勝客會員卡,久不久有coupons!
今期意大利飯賣一送一!
所以今日同細妹嚟!
揀了兩份都係醬燒豬仔骨飯!

其實呢個飯都食過好多次了!
大約十分鐘兩個飯一齊到!
我吃過外面很多豬仔骨!
發覺骨肉之間,總是黏着好多肥膏!
加上燒烤醬又太甜
呢度豬仔骨!
有燒過的香味, 肉很嫩!

而且一咬即開又唔黐骨!
事前功夫應該不少 難得淹制功夫剛剛好!
唔會甜黐黐!
可惜每碟得3舊!
好快就食完!
飯係意大利炒飯,配料煙肉片及腸仔片!
混了洋蔥碎和磨菇片相當惹味!
仲有車厘茄片及青瓜片伴碟!
感覺好美觀....
當然沒有中式炒飯那種鑊氣!
勝在飯粒分明且軟硬度適中!
但始終沒有那種意式風程味道!
兩個人用coupons 埋單連加一服務費$110

提外話我同細妹每人都有兩個會員!
所以今次已經第四次嚟食這個飯!
仲有舊年呢,因為一年有一張coupons!
難得這裡職員明知我地經常用這coupons!
也沒有黑口黑面....