2023-12-10 80 瀏覽
第一次試德興小廚,價錢實惠,菜式嘅選擇也很多,而且份量超大份,啱晒我呢啲大食嘅人.同時味道都唔錯😛 係東涌食物選擇唔多嘅情況之下係幾標青 性價比高,肯定會再嘗試.職員都幾熱情 會介紹唔同嘅菜式 邊款好食嘅餸俾我哋參考 抵讚👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻喺東涌住咗幾年,睇住唔同嘅屋苑落成,同時又有唔同新嘅餐廳比大家選擇,其實都幾開心.期望之後會有更加多更好嘅選擇可以比我哋嘅居民嘗試.

外賣送餐
2023-12-10 47 瀏覽
真係好難得東涌有兩餸飯既選擇,因為住東涌既人就知平野食真係吾多,同埋依間既食物質素性價比都幾高,食落亦幾岩中意健康少油既人士,尤其係蒸物吾錯!希望有更加多餸菜選擇!
外賣自取
全部職員極之冇禮貌, 貼錢買難受, 啲嘢食又重味精又口渴, 多春魚一條完整嘅唔畀喺你面前將佢夾返曬出嚟畀爛嘅我地, 入去買過就知道發生咩事,態度極差, 悔氣加趕客, 眼神同講嘢都極之唔友善
外賣自取