2008-07-04 16 瀏覽
不嬲幫趁開美妥同土瓜灣既富臨水準都唔錯~今次黎食太子既冇土瓜灣咁好但都食得下~起碼下午茶黎講真係好抵食味道又okay都值得推介既點心最推介係奶皇包~碗仔翅等等~雖然唔係勁好味~但係呢個價錢有呢個質素真係算係咁啦
不嬲幫趁開美妥同土瓜灣既富臨水準都唔錯~
都值得推介既
(非會員)
2008-06-14 15 瀏覽
我們幾個人去食晚飯小菜,點了幾個小菜,八點半去到,點知兩三樣樣都話無晒!條蒸魚又話無﹐金銀蛋萯菜又話無,轉菜芯又話無菜芯!等好耐都係得個湯,連乳豬拼盤都要三吹四請才到﹐义燒又硬切得又大舊!其他每碟都要問部長才有!仲漏一蝶單!京都排骨賣相又吾吸引又等得耐﹐我幾碗白飯等到凍晒!剛剛新開張去試下,怎樣失望而回!

• 沒有值得推介
2008-06-13 7 瀏覽
5個人去,叫左乳豬拼盤、蒸老虎斑、艇皇浸莧菜、生拆蟹肉翅同埋竹笙羅漢上素。乳豬拼盤:d叉燒好咸!蒸老虎斑:d魚細條,d蔥整到好「un」艇皇浸莧菜:d菜有啡色既絲都唔整走去 \_____/生拆蟹肉翅:個waitress講明話係大集團唔會呃錢,點知窩翅一上,得果3/4窩,而且仲唔夠熱嫁添!竹笙羅漢上素:成$62就唔該比返$62既質素我喇唔該!!伴碟果幾條菜心又核核突突 咁,d上素下面有成堆銀芽墊底,d銀芽真係多到你唔信!d雲耳雪耳都酸嫁!估計呢碟野成本只需$20!d野唔好食唔在講,有乜理由d飯都有問題丫!碗碗飯入面都有好多粒米係啡色!初頭以為係溝左紅米,但睇真d係真係啡色,搞到要挑晒出黎。呢餐貴夾唔飽,真係好唔抵,又唔好食。以後唔會再去!
5個人去,
叫左乳豬拼盤、蒸老虎斑、
艇皇浸莧菜、生拆蟹肉翅同埋竹笙羅漢上素。
乳豬拼盤:d叉燒好咸!

蒸老虎斑:d魚細條,d蔥整到好「un」

艇皇浸莧菜:d菜有啡色既絲都唔整走去 \_____/

d野唔好食唔在講,有乜理由d飯都有問題丫!
碗碗飯入面都有好多粒米係啡色!初頭以為係溝左紅米,
但睇真d係真係啡色,搞到要挑晒出黎。
呢餐貴夾唔飽,真係好唔抵,又唔好食。
以後唔會再去!