2024-03-02 421 瀏覽
已經食左好幾年雖然服務越來越唔多好但味道一路都最鐘意,所以都繼續食🤣🤣🔆生牛肉金邊粉湯底好好味,夠曬濃郁,不過生牛肉上到黎就熟曬,都不過不失! 🔆雙併飯(炸雞翼 + 香茅豬扒)啲飯加左薑蓉,啲飯就無咁dry , 雞翼炸得好蘇脆,香芧豬扒份量好多,味道都好夠味,送飯真係一流! 最後跟餐黎多個凍檸茶茶底夠濃,都幾好飲! 全部份量都大大碟,而且味道又唔錯,所以就算服務差小小都會繼續黎食,因為唔係間間都有咁既質素😆😆!
已經食左好幾年
雖然服務越來越唔多好
但味道一路都最鐘意,所以都繼續食🤣🤣

🔆生牛肉金邊粉

湯底好好味,夠曬濃郁,不過生牛肉上到黎就熟曬,都不過不失!

🔆雙併飯(炸雞翼 + 香茅豬扒)

最後跟餐黎多個凍檸茶

茶底夠濃,都幾好飲!

2024-02-19 238 瀏覽
經常漏俾炸蝦,不是一次,已經第二次發生。收錢就套餐錢,俾食物就係單點。食品味道OK,出食品都快脆。打去投訴佢都肯下次俾回。但係當其時想食嘅衝動變咗冇咗。令人失望。另外食品唯一失望就係蕃茄牛腩河。他個牛腩是牛展比較韌。最好食都是他們的豬扒。
2024-02-19
外賣自取
  • 雞扒撈檬、豬扒撈檬、雞翼豬扒河
午飯時間好多餐廳都好多人要等位,但大叻既午餐唔錯,間唔中都會去食。雖然之前已經試過比侍應批踭撞到個頭,但因為地方太狹窄,知道佢係唔小心的。但今次三個侍應嘅態度都非常差,食食下飯一野撞埋嚟,我成個手踭撞落枱,大聲到連隔離枱都望過嚟睇我有冇事。食完飯飲緊杯野,有個男收銀員走埋嚟叫我快啲埋左張單出面好多人等緊位,ok 明白既,仲有大半杯野未飲完,比多一兩分鐘我飲埋佢都好掛?!一轉頭就叫人坐入尼,我飲都未飲完,仲要唔知另一個女侍應係唔小心定咩,倒瀉啲 汁落我枱同電話度想趕我走咁。食個lunch姐,使唔使咁。我即刻問佢有冇濕紙巾,個女侍應一嘢掉一疊紙巾過嚟,大大聲話:冇濕紙巾呀,你用紙巾抹啦自己!總括,嘢食越嚟越差,服務態度更更更更加差

總括,嘢食越嚟越差,服務態度更更更更加差

2023-09-07 1057 瀏覽
吃這玩意又花時間又花體力弄了我半小時才能吃有半小時自己 BBQ 都燒好吃完了還有我是跟 friend 去的他們都吃完了一看見我還在弄都在說未見過這樣的炭狀食物我們還是坐在門口位店員有個站在門口收銀位, 有數個在面前走過數次全都沒反應看不見也會聽見吧旁邊桌的還特意看了眼, 都見有奇怪的表情算, 這服務質素差的地方真不建議去
吃這玩意又花時間又花體力
弄了我半小時才能吃
有半小時自己 BBQ 都燒好吃完了
還有我是跟 friend 去的
他們都吃完了一看見我還在弄都在說未見過這樣的炭狀食物
我們還是坐在門口位
店員有個站在門口收銀位, 有數個在面前走過數次
全都沒反應
看不見也會聽見吧
旁邊桌的還特意看了眼, 都見有奇怪的表情
算, 這服務質素差的地方真不建議去
炭燒香芧雞扖飯
題外話/補充資料: 吃飯少少煮過火是正常不過的事 例如煎包煎餃有煎黑是常事 但這情況還能拿出來給客人的, 個人還是第一次見
2023-09-07