夜貓係間專開夜晚嘅小食專門店所有野食都即叫即炸🔥🔥好似食緊泰國台灣夜市嘅感覺雞脾炸到超好味 又嫩 又勁大件😛面頭可以揀撒唔同嘅調味粉內裡嘅肉都有醃製過 😚大件到一個人食唔曬!炸豬頸肉配泰式汁一流😋😋😋仲好味過係泰國食到嘅 因為個豬頸肉用料靚啲 + 炸得好靚薯條無咩特別 係大大條粗身個種條狀薯條就係炸得好靚仔所以好食❤️‍🔥所有炸野都超好食🤤係得個醃雞鎚唔啱食P.S.個雞髀要等15-20 分鐘 可以打咗落鋪頭/whatsapp佢落單先預時間落街攞咁就唔駛企係到等🤓
夜貓係間專開夜晚嘅小食專門店
所有野食都即叫即炸🔥🔥
好似食緊泰國台灣夜市嘅感覺

雞脾炸到超好味 又嫩 又勁大件😛
面頭可以揀撒唔同嘅調味粉
內裡嘅肉都有醃製過 😚
大件到一個人食唔曬!

炸豬頸肉配泰式汁一流😋😋😋

係得個醃雞鎚唔啱食

P.S.個雞髀要等15-20 分鐘
可以打咗落鋪頭/whatsapp佢落單先預時間落街攞
咁就唔駛企係到等🤓
打風口痕,諗住近近地試下!今次一共叫咗椒鹽炸髀、燒賣同焗粟米魚飯三樣野。雖然係炸野,同焗飯一聽就會覺得邪惡,但食完唔會有太大罪惡感。雞髀炸出來熱辣辣,都好大隻下。外賣即炸,要等15分鐘。佢嘅調味好mild,但有椒鹽香得來,又唔會太咸口。返屋企放咗陣先食,都唔會淋哂,仲係脆口。椒鹽雞髀層炸皮好薄,裏面就仲係好滑好juicy。炸燒賣就正正常常,而焗飯就啖口過出面其他餐廳,可能因為咁,唔覺得好膩。個飯好夠汁,足料嘅!店主細心唔孤寒,提供一般餐具外,仲俾埋一對手套你👍🏽
打風口痕,諗住近近地試下!
今次一共叫咗椒鹽炸髀、燒賣同焗粟米魚飯三樣野。
店主細心唔孤寒,提供一般餐具外,仲俾埋一對手套你👍🏽
2023-07-17
2023-06-20 367 瀏覽
本身對呢間新餐廳冇乜認識/期望只係路過嘅就試吓啦隨便叫左個套餐(雞髀+迷你肉醬意粉+汽水)$62個髀叫左Rosemary 雞髀拎到返屋企食都夠熱調味幾好幾香rosemary💚💚而且雞髀好有肉汁!又夠大隻屋企人叫既花椒雞髀都話麻香得黎唔會好辣肉醬意粉質地都幾好唔會太乾或太淋同埋雖然話係迷你 但份量都比我期望中大份雞髀加意粉絕對夠飽肚誠意之選下次想試埋生炸雞髀 同埋焦糖咖啡☕️係小街中的hidden gem ~
本身對呢間新餐廳冇乜認識/期望

同埋雖然話係迷你 但份量都比我期望中大份
雞髀加意粉絕對夠飽肚

誠意之選
下次想試埋生炸雞髀 同埋焦糖咖啡☕️
係小街中的hidden gem ~
2023-06-04 275 瀏覽
tea time 一向都鍾意食炸雞脾近排fb 知道咗呢間夜貓就喺海利街黃金雞隔離網上見到佢d 炸脾相真係超級邪惡已經覺醒一定要試今日終於有機會一試買咗三隻炸雞脾試咗重慶辣粉,味椒粉同埋鹽酥粉賣相、味道、口感都非常滿意特別講講個重慶辣粉味佢唔係幾辣,但好香口怕辣嘅人都可以一試跟餐一個迷你肉醬意粉都非常有誠意另外,跟餐買咗凍焦糖咖啡都唔錯啊,唔會輸比cafe但稍嫌細杯咗d (可能係我太貪心🤭)外賣小店,值得一去再去
tea time 一向都鍾意食炸雞
近排fb 知道咗呢間夜貓
就喺海利街黃金雞隔離
網上見到佢d 炸脾相
真係超級邪惡
已經覺醒一定要試

今日終於有機會一試
買咗三隻炸雞
試咗重慶辣粉,味椒粉同埋鹽酥粉
賣相、味道、口感都非常滿意
特別講講個重慶辣粉味
佢唔係幾辣,但好香口
怕辣嘅人都可以一試
跟餐一個迷你肉醬意粉都非常有誠意

另外,跟餐買咗凍焦糖咖啡
都唔錯啊,唔會輸比cafe
但稍嫌細杯咗d (可能係我太貪心🤭)

外賣小店,值得一去再去

王牌生炸雞脾  重慶辣粉
味椒粉