2024-04-19 939 瀏覽
今日黎左旺角既佐賀燒肉谷有大大大驚喜呀!!冇諗過係香港都可以食到日本高級和牛, 仲要係堅日本質素同埋係!! 餐廳以燒肉放題作為賣點, 一共有個4 Level既燒肉套餐選擇, 全部都係任飲任食我今次食既係120分鐘日本佐賀A4和牛海鮮放題 $658/位~120分鐘慢慢燒都好夠食呢餐廳仲推廣緊痛風海鮮祭, 每枱送極上海鮮拼盤一份放題分自助區同QR CODE落單~~自助區有少量熟食, 例如日式蘿蔔牛肉, 鹵水雞翼, 仲有牛角包, 炸薯餅之類....雪櫃入面就有沙律, 日式小食同埋甜品...甜品櫃有多款日本甜品同水果QR CODE落單有超多選擇~首先就叫左D前菜沙律....呢款煙三文魚田園沙律同煙三文魚柚子冷豆腐都唔錯~作為前菜好fresh好開胃極上海鮮拼盤大大盤超豐富!!多款海鮮包括日本蠔、牙帶魚、白鱔、虎蝦、蟶子、鮑魚、帆立貝每款各2隻全部海鮮都好新鮮!! 燒一陣好快食得燒蠔仲可以無限encore, 蠔控表示超滿意!!!頭輪會先上一盤日本A4和牛~~有六款唔同產地同部位既和牛....全部都好正!!油脂滿滿, 油脂感超豐富每塊都入口即溶, 同係日本食嘢和牛一様質素, 超高質encore嘅和牛
今日黎左旺角既佐賀燒肉谷有大大大驚喜呀!!

120分鐘慢慢燒都好夠食呢
餐廳仲推廣緊痛風海鮮祭, 每枱送極上海鮮拼盤一份
放題分自助區同QR CODE落單~~
雪櫃入面就有沙律, 日式小食同埋甜品...
甜品櫃有多款日本甜品同水果
QR CODE落單有超多選擇~
首先就叫左D前菜沙律....
呢款煙三文魚田園沙律煙三文魚柚子冷豆腐都唔錯~
作為前菜好fresh好開胃
極上海鮮拼盤
大大盤超豐富!!
全部海鮮都好新鮮!! 燒一陣好快食得

燒蠔仲可以無限encore, 蠔控表示超滿意!!!
頭輪會先上一盤日本A4和牛~~
有六款唔同產地同部位既和牛....
全部都好正!!油脂滿滿, 油脂感超豐富

每塊都入口即溶, 同係日本食嘢和牛一様質素, 超高質
encore嘅和牛都係咁靚!! 絕對唔會話第二次叫質素就爭啲~
重覆叫咗好多次真係食到飽, 超值!!
另外仲有超多食物揀~~~
生蠔帶子等海鮮都係任叫...
又有焦糖甘薯, 芝士竹輪, 吞拿魚玉子, 骨付腸, 唐揚軟殼蝦, 炸芝士年糕, 北海道香蔥魚餅, 麵, 飯, 湯等等....
最後一定要食甜品!!
特別係泡芙銅鑼燒, 放喺燒爐上面燒一陣, 就做到外脆內軟嘅效果, 好好味呀
  • 銅鑼燒
  • 泡芙
  • 日本A4和牛
  • 日本蠔
  • 白鱔
  • 極上海鮮拼盤
A4佐賀和牛 甜品 飲品 任點任食❤️究極佐賀和牛三角嫩肌叫個真係必必必食 油花分怖好平均 每邊輕輕燒一燒 只加海鹽已經好好食 入口即溶 不停encore ❤️佐賀A4和牛薄炙牛肋肉牛肉軟淋 雪花 超級juicy ❤️佐賀A4和牛角切一口牛切法 牛肉味濃 嫩滑又夠多油花❤️佐賀A4和牛牛肩胛 必食肉味重 雪花分布好平均 ❤️佐賀A4和牛小排 必食入口即溶 係其中一個我最鐘意食嘅部位 肥而不漏呢幾款牛都係必食 食晒呢幾款靚牛已經足夠回本🤭🤭呢度嘅海鮮種類都好多有生蠔 帆立貝 原隻鮑魚 三文魚鰭大蝦 青口 原隻魷魚 樣樣都好鮮味❤️韓國/廣島生蠔原隻生蠔連埋醬料 有明太子 蘿蔔蓉 清酒 燒汁 每隻生蠔都脹卜卜 好鮮味 ❤️鹽燒三文魚鰭必食 串好一串串 燒嘅時候記得燒皮果邊先,禁就晤會黐底 超香脆 必食❤️海老蝦都係必食 超級大隻 而且蝦頭勁多膏❤️牛奶軟雪糕🍦燒一燒個鯛魚燒 放入牛奶軟雪糕一齊食 好正呀 記得加花生碎 超級滋味 記得留肚食雪糕呢度抽風系統好好 食完燒肉個身完全冇燒肉味 仲有好多餐前小食添 放題套餐有唔同級別價錢非常大眾化值得bookmark📍佐賀燒肉谷 (雅蘭中心) (旺角)旺角彌敦道62

A4佐賀和牛 甜品 飲品 任點任食

❤️海老
蝦都係必食 超級大隻 而且蝦頭勁多膏

❤️牛奶軟雪糕🍦

值得bookmark

📍佐賀燒肉谷 (雅蘭中心) (旺角)
2天前 0 瀏覽
考完試當然要開開心心食返個大餐慶祝吓啦!除咗北上消費,香港都仲有好多抵食又正嘅餐廳架~例如今次我哋喺旺角食咗一間好正嘅澳洲和牛海鮮放題,仲要撞正餐廳痛風海鮮祭😍可以食埋大大粒嘅海鮮🥰好滿足呀和牛種類有好多種,有啲雪花好均勻肥美,有啲牛肉味好香濃🥰呢個餐除咗和牛仲會有雞肉同埋豚肉任食🥳當然唔少得超正嘅海鮮啦。扇貝超大粒,青口同埋螺都好新鮮🥰呢個價錢可以食到和牛同埋海鮮,質素仲要好唔錯,真心好抵食!出邊啲餐廳食和牛閑閑地都要200$一小碟,呢度講緊係任食!!食完最後用一杯雪糕❤️結束美好嘅一餐,捧住個肚走啊🥳😇🏠佐賀燒肉谷旺角雅蘭中心地下 (部份) 及 1樓116 號舖

🏠佐賀燒肉谷
旺角雅蘭中心地下 (部份) 及 1樓116 號舖
6天前 0 瀏覽
朋友話想食放題,但又想食啲燒烤,就選擇咗呢間餐廳佢分咗幾個時段,我同朋友收工時間比較早,所以我哋就揀咗5:30至7:30嗰段時間,同埋人少啲冇咁嘈,哈哈入到去好快巡視左一round, 有兩個大雪櫃裝嘢飲,茶類果汁類應有盡有,另外亦都有咖啡機可以自己沖熱飲或者茶,而我既選擇係金橘蜜味綠茶,呢杯唔太甜,而且夠熱,唔錯而咖啡機隔離就有部雪糕機,今日有柚子乳酪雪糕,同埋朱古力雪糕. 我食咗柚子乳酪雪糕,好香柚子味,而且奶味好重,食完燒肉食啱啱好出面仲有少量熱食,而燒烤用嘅瓜瓜菜菜都可以喺出面攞,好啦,巡視完嘅就返埋位啦店員已經好快上咗煙燻壺漬封門柳,牛前腹近住橫隔膜嘅部位。牛味濃郁,味道鮮甜一盤牛,好似梯級咁樣擺款,每款牛肉各兩件,而且都有牌寫住個款係乜嘢牛,唔會食咗乜嘢都唔知。而當中有牛舌,美國牛胸腹肉, 牛肩里肌肉,牛小排,美國和牛肩胛肉眼,澳洲原塊牛板肉,澳洲和牛上級牛胸腹肉,牛肋肉.當中,我最鍾意就係牛胸腹有位置,即係牛五花,呢一度嘅油花一層油有一層肉,肉片嘅剖面層次好明顯,肉質結實帶油筋,油脂甚多,切薄片嚟燒烤牛味濃厚。另外,都送咗盆海鮮拼盤。入面有帶子,鮑魚,蠔,魷魚,燒鰻魚,聖子
朋友話想食放題,但又想食啲燒烤,就選擇咗呢間餐廳

另外,都送咗盆海鮮拼盤。入面有帶子,鮑魚,蠔,魷魚,燒鰻魚,聖子,大蝦魷魚好大隻,而且所有海鮮類都好新鮮。最後,都嗌咗少少熟食,而我個人最鍾意就係芝士年糕,新鮮炸起食落去鬆軟唔甜,味道唔錯。

2024-06-02 0 瀏覽
為左彌補係日本冇食到燒肉既遺憾,一返到嚟香港即刻要食返夠本😤▪️Lv3 澳洲和牛海鮮放題 💲大$488 小$288前菜 / 沙律牛肉成日見人地影啲旋轉天梯,我都終於有呢一日🤭美國牛胸腹肉、🌟嚴選牛肩里肌肉、🌟特選牛小排、牛舌、骨付牛肋肉、澳洲穀飼原塊牛板腱、🌟澳洲和牛 - 上級牛胸腹心、🌟澳洲和牛 - 特上牛肋肉,仲有🌟煙燻壺漬封門柳(醬油味),個人鍾意嗰幾款都係肉質軟腍,味道濃郁,其實淨係食第一轉上既呢啲都已經好飽,之後再點除左原味,仲有鹽味、燒汁、黑椒、蒜蓉等口味🫣豚肉雞肉及羊架雞翼、赤雞雞腎、🌟香草羊架等海鮮依家係期間限定痛風海鮮祭,極上海鮮拼盤包括白鱔、蟶子、🌟帆立貝、🌟大海老、🌟原隻鮑魚、🌟日本原隻生蠔,全部都大隻新鮮,我地追加左好多次🥹仲有多春魚、原條魷魚筒、清酒煮蜆、醬燒廣島蠔等🦪日式料理炸物亦都有驚喜,🌟炸芝士年糕口感軟糯同埋重鹹香、🌟日式燒紫薯年糕外皮焦脆、🌟榴槤炸彈香口😳蔬菜生菜、燒菠蘿、日本紫薯仔等🍠麵/ 飯/湯甜品自助區有柚子、🌟朱古力軟雪糕、鯛魚燒、窩夫、泡芙、大福、糖果等🍬飲品汽水、清酒同Sapporo生啤任飲🍻🔎 整體評分(7.5/10)

▪️Lv3 澳洲和牛海鮮放題 💲大$488 小$288

前菜 / 沙律

牛肉

豚肉

雞肉及羊架
雞翼、赤雞雞腎、🌟香草羊架等

海鮮

日式料理

蔬菜
生菜、燒菠蘿、日本紫薯仔等🍠

麵/ 飯/湯

甜品

飲品
汽水、清酒同Sapporo生啤任飲🍻

🔎 整體評分(7.5/10)
燒肉種類繁多~可以食到A4日本高級和牛海鮮放題🥩120分鐘任飲任食,最推薦A4和牛小排,入口即化,肥而不膩😋餐廳仲推出痛風海鮮祭,每枱送極上海鮮拼盤一份🦐🦑包括新鮮嘅日本蠔🦪、牙帶魚、白鱔、虎蝦、蟶子、鮑魚同帆立貝!海鮮控可以任食真係覺得好正,全部海鮮都好新鮮~可以無限encore蔬菜種類繁多,可以燒埋蕃薯仔🍠~甜品櫃有窩夫、泡芙、吉士/紅豆鯛魚燒🤤建議全部試下擺上去燒,又香又酥好正~

• 日本蠔
  • 吉士鯛魚燒
  • 鰻魚
  • 虎蝦
2024-05-28 0 瀏覽
Surf and turf 日式燒放題🔥-出咗糧 同閨蜜去食餐好嘅😉 今次呢個放題 任食和牛加海鮮 -⭐️ Lv 3 澳洲和牛海鮮放題⭐️-🐂牛肉層架綜合多個部位 無論係識食嘅「牛魔王」抑或有選擇困難 都會食得滿足又稱心🥓牛小排嘅肉同脂肪平均分佈 每啖有肉香 口感油潤 🥓牛柳粒即使燒得耐啲 肉質依然軟嫩🥓半肥瘦牛胸腹肉喺燒嘅時候逼出部份油脂 火勢熱烘烘夠晒氣氛 食入口更係油脂豐腴👍🥓牛板腱有嚼勁🥓汁燒橫膈理軟熟多汁 係我最like嘅部位😍 加泡菜做生菜包🥙再蘸秘製醬汁 勁好食😋-🌊痛風海鮮祭二人同行送海鮮拼盤 種類多材料上乘 最難得係連蟶子🦪/牙帶魚🐟/黃金螺🐚都有  牡蠣🦪肥美飽滿 紅蝦肉🦐爽口彈牙 大滿足呀🤩🥳
Surf and turf 日式燒放題🔥
🥓牛板腱有嚼勁
🌊痛風海鮮祭
牡蠣🦪肥美飽滿 紅蝦肉🦐爽口彈牙 大滿足呀🤩🥳
2024-05-20 42 瀏覽
佐賀燒肉谷 (雅蘭中心) (旺角)旺角彌敦道625 & 639號雅蘭中心地下(部份)及1樓116號舖。佛誕公眾假期,當然又係出動食好西嘅時候 🥰 去完西九picnic,吸收完維他命,夜晚夠曬肚餓就去食放題。佐賀燒肉谷有幾間分店,面旺角就開左係好方便嘅雅蘭。當日揀左Lv3澳洲和牛海鮮放題($488),而家仲做緊痛風海鮮祭,兩位起食Lv3以上就會送一份極上海鮮拼盤。加$38仲任飲Asahi同日本清酒,岩曬酒鬼 🤣。Lv3係有得任食澳洲和牛、日本原隻生蠔、原隻鮑魚、大海老、羊架,淨係食呢幾樣都番曬本。唔知大家係唔係同我一樣燒肉鐘意襯紫菜飯,呢度仲可以任加紫菜,正!。食物同飲品種類其實真係多到我試唔曬,最後仲有生果、雪糕、甜品食,真係攬住個大肚腩走 🐷

佐賀燒肉谷 (雅蘭中心) (旺角)

佐賀燒肉谷有幾間分店,面旺角就開左係好方便嘅雅蘭

加$38仲任飲Asahi同日本清酒,岩曬酒鬼 🤣

2024-05-15
2024-05-18 51 瀏覽
最近去咗日本一間超級出名嘅燒肉店😻本身已經比佢哋任食海鮮嘅主題吸引咗,「痛風海鮮祭」❤️❤️❤️🤑首先,每一枱即刻送上一盤海鮮拼盤多款海鮮🦞包括有日本蠔、虎蝦、蟶子、鮑魚、帆立貝等等全部都好新鮮~然後呢啲全部都可以無限任叫😋😆鍾意海鮮嘅話一定超級滿意!!然後肉類佢會先送上一大盤A4日本和牛🫶🏻有好多唔同嘅部位,隔離都會有卡介紹同說明~呢啲都一樣可以全部再encore💕當然另外仲有好多嘢可以揀,例如有炸雞🍗芝士年糕、竹輪等等~我自己最特別覺得最特別就係有得燒窩夫同埋棉花糖😛😻另外仲有朱古力香蕉甜品!整體來講食物嘅種類好多,特別係一啲熱門食物全部都可以再任叫☺️上菜嘅速度好快,店員亦都好親切有禮,唔錯唔錯!

2024-05-18 21 瀏覽
#本地人爱吃的店是谁还不知道香港放题天花板在哪里?旺角绝对的日料Top梯队⛩️!佐賀燒肉谷进店就绝对碾压级的装修水准,旺角城景🏙️可以看到来去的街景但是又被全景的隔音玻璃营造出了闹市中的温馨🎊-🍀一进去就会被满满一面墙的自助饮料和甜点所吸引,保鲜设备做的非常不错!而且自助咖啡机用的是真咖啡豆☕️!日式风格特色也丝毫不落,海苔盆,日式牛肉盘,店主非常细腻!-🍗肉食类:和牛切,和牛肩胛,和牛薄炙烧牛肋条,究极日本和牛三角嫩肌,香草羊架,霜降一口牛。比普通的放题工业化的肉质好太多,吃的出来非常鲜,纯炙烤没有任何调料都让人的灵魂得到解放,真的会停下来仔细品。仿佛和自然对话。🍀🍀🍀🍀-🦐海鲜类:原双鲍鱼烧,薄烧鳗鱼。平时很忌惮海鲜的腥味,但是他们家处理的很好,海鲜的品质在于他的处理是否干净,以及肉质是否饱满。一流水准是这样的,咬下的时候会明显的吃到海鲜饱满的弹力在与你的咬合力在对抗,但是又会迅速败下阵来,评价一个烧烤最好的证明就是他没有丝毫的老气。🐯🐯-🍵餐厅服务类:甜品区和蔬菜区很周到,而且服务员上菜很及时!还有哈根达斯无限吃简直是肉食主义者和甜食控🍰的天堂旺角雅蘭中心地下 (部份) 及 1樓116
#本地人爱吃的店

旺角雅蘭中心地下 (部份) 及 1樓116 號舖
今天就為大家介紹一間,燒肉控不能錯過既燒肉放題!尤其是現在做緊「痛風海鮮祭」推廣,有大量海鮮免費供應環境方面:位置很寬敞,有很多卡位!亦有長枱!設有自助吧!提供各式各樣飲品,雪糕,熱食,甜品等食物及價錢方面:今日我們就選擇了LV3 澳洲和牛海鮮放題 入座時,店員送上今期主打痛風海鮮祭和煙燻壺漬封門柳這個套餐成人最平$448,當然不同價錢不同時間,價錢也不一樣!頭盤:8款和牛樓梯級拼盤澳洲和牛 - 特上牛肋肉澳洲和牛 - 上級牛胸腹肉美國和牛肩胛肉眼美國牛胸腹肉嚴選牛肩里肌肉澳洲穀飼原塊牛板健牛舌骨付牛肋肉澳洲和牛的油花鬆軟,其分布平均細緻,味道甘甜、鮮美。痛風海鮮祭日本蠔、牙帶魚、白鱔、虎蝦、蟶子、鮑魚、帆立貝所有海鮮都好新鮮,鮑魚很彈牙和大隻煙燻壺漬封門柳(無限添加)煙燻壺漬封門柳會由服務員幫大家即場燒烤,確保燒到剛剛好!封門柳是成隻牛,肉味最濃的一部分,因為每隻牛只得一條,所以,封門柳亦被譽為是「牛之靈魂」,封門柳是緊貼着橫膈膜,此肉與內臟較接近,脂肪不多但肉味濃!其肉質鬆軟,不易變韌!然後再經過餐廳的廚師以秘方醃製,令到味道層次豐富!整體來說:除左有靚牛同海鮮之外,更可以無限追加

環境方面:

食物及價錢方面:
今日我們就選擇了LV3 澳洲和牛海鮮放題
入座時,店員送上今期主打痛風海鮮祭和煙燻壺漬封門柳

頭盤:8款和牛樓梯級拼盤
澳洲和牛 - 特上牛肋肉
澳洲和牛 - 上級牛胸腹肉
美國和牛肩胛肉眼
美國牛胸腹肉
嚴選牛肩里肌肉
澳洲穀飼原塊牛板健
牛舌骨付牛肋肉
澳洲和牛的油花鬆軟,其分布平均細緻,味道甘甜、鮮美。

痛風海鮮祭
日本蠔、牙帶魚、白鱔、虎蝦、蟶子、鮑魚、帆立貝
所有海鮮都好新鮮,鮑魚很彈牙和大隻

煙燻壺漬封門柳(無限添加)

整體來說:除左有靚牛同海鮮之外,更可以無限追加多達128品食物,包括牛肉,雞肉,羊肉,海鮮,小食,全部任食!還有自助吧,提供各式各樣飲品,雪糕,熱食,甜品等!清酒亦是無限追加!食物質素亦不錯,食肉獸們,現在又可以多一個選擇!

2024-04-25
  • 煙燻壺漬封門柳
-佐賀燒肉谷-📍旺角.見到佐賀燒肉谷有最新的痛風海鮮祭,望落menu好吸引,便同寶寶去試下。餐廳面積好大,每台座位都超級寬敞,坐得舒服。.日本佐賀A4和牛海鮮放題 ($658/位),有$120任食,時間好足。.自助區的飲品同小食種類都好多。.痛風海鮮祭期間,LV2/ 3套餐會送上海鮮拼盤。有大大隻虎蝦、鮑魚、帆立貝、日本蠔、蟶子、白鱔和牙帶魚。.個人最鍾意白鱔,好厚身,肉質爽口彈牙,燒至微焦更帶風味。.另外鮑魚、帆立貝、日本蠔、蟶子都好大隻,燒香後依持保持海鮮原本鮮味。.一開始送上牛肉拼盤,讓食客可以試勻唔同部位的牛肉。有美國牛胸腹肉、嚴選牛肩里肌肉、牛舌和澳洲和牛特上牛肋肉等。.肉類都好新鮮,個人最推薦的是煙燻壺漬封門柳(醬油味)。餐廳先將封門柳用醬油醃至入味,燒熟後肉質好嫩,而且醃香過的封門柳牛味更突出。真係太好味,我地Encore左2份。.除咗牛肉外,另外仲有豚肉、雞肉、羊肉同海鮮可以無限追加。.羊架都好大份,雖然燒嘅時間比較長,但係食落肉質好軟身好香羊味。.前菜/ 沙律都有好多選擇。.連甜品都有,個人最鍾意嘅榴槤炸彈,必點之選。另外仲有一個好特別嘅甜品係椰汁流心球,中間係椰汁流
-佐賀燒肉谷-
📍旺角
自助區的飲品同小食種類都好多。
個人最鍾意白鱔,好厚身,肉質爽口彈牙,燒至微焦更帶風味。
除咗牛肉外,另外仲有豚肉、雞肉、羊肉同海鮮可以無限追加。
前菜/ 沙律都有好多選擇。
甜品都有,個人最鍾意嘅榴槤炸彈,必點之選。另外仲有一個好特別嘅甜品係椰汁流心球,中間係椰汁流心,食落好香濃椰汁味。
我地都好耐冇食燒肉放題,今次黎到旺角呢度食呢間佐賀燒肉谷,一場黎到梗係要食個正既餐啦,我地就揀左食lv3餐😋澳洲和牛海鮮放題lv3($488)呢度總共有4個級別,lv1-2都係食100分鐘,lv3-4就有多20分鐘食,同埋lv3-4係包埋任飲日本清酒同SAPPORO 生啤🍻依家餐廳做緊痛風海鮮祭,lv3既餐係送上極上海鮮拼盤,分別包括有日本蠔,牙帶魚,白鱔,虎蝦,蟶子,鮑魚,帆立貝每款各2隻,d海鮮全部大大隻,食落又新鮮,呢樣係比起其他燒肉點既突出之處,部分係可以放題任點,包括原隻生蠔,好少燒肉店有咁豐富既海鮮,佢地手呢個賣點非常好,令我唔洗淨係食肉咁悶😆至於主角既肉類方面一開始會有一盤好似樓梯既架共放有9種肉比客人食,而且每款肉都會放塊名牌等客人知自己係食緊邊款,好多時大家叫左一堆,一次過黎曬,但係又唔知邊樣係咩名,想重複嗌又驚嗌錯,而有名牌既安排令我更方便重複叫自己鐘意食既種類,好user friendly👏🏻👏🏻而咁多款肉我最鐘意既兩款就係上級牛胸肉同埋特上牛肋肉,其餘仲有炭火赤雞燒,羊架,牛油金菇等各種唔同既食物共有128款咁多,外面熟食區仲有咖哩,薯角等,好多選擇🤩飲品係外面

澳洲和牛海鮮放題lv3($488)

飲品係外面既大雪櫃有好多款罐裝揀,甜品就有雪糕機自己攞,仲可以旁邊加d唔同既糖上去,而lv3餐仲有個燒香蕉,原條放上個爐燒,燒到佢淋淋地咁,香味好出,加埋本身d朱古力醬好match🥰

呢間燒肉放題店既lv3餐都好正,可以食到120分鐘之餘仲有好多靚海鮮食,肉類質素都對得住價錢,佢地既燒肉汁都好特別,竟然有蜜糖芥末醬,呢個醬我係勁鐘意,佢可以話中曬我想要既野,所以我今餐食得好開心😄
2024-04-21
2024-04-29 40 瀏覽
🍽️Lv 3: 澳洲和牛海鮮放題 送痛風海鮮拼盤❤️澳洲和牛肉肉天梯呢個和牛拼盤有八種牛包括有:澳洲和牛牛舌 ,澳洲和牛原塊牛板腱,嚴選和牛牛肩里肌肉 ,澳洲和牛特上牛肋肉 ,澳洲和牛上級牛胸腹肉,特級牛小排,和牛牛肩胛肉眼 同美國牛胸腹肉每一款牛肉都好新鮮 肉質光擇鮮明 和牛雪降分佈一流 紋理分明 絕對係好有誠意之作 啱哂食肉獸既你 牛肉即牛肉味好重 和牛燒烤過後充滿焦香 好香味 脂肪入口即溶 真係要無限encore 先得!❤️煙燻壹漬封門柳封門柳肉味好濃,煙燻過後特別惹味 ,長長既封門柳放上鐵板上燒烤再煎成小塊 好香味 惹味 送啤酒一流❤️痛風海鮮拼盤 呢個拼盤係送架 但絕對唔hea,仲好有驚喜 海鮮既款色真係花多眼亂!包括有:日本蠔,牙帶魚 ,新鮮聖子 ,厚切白膳串,特大元貝 ,特大虎蝦 !每一款海鮮都非常新鮮 ,日本蠔飽滿 脹色,海水味重 烤烤後就咁食 唔洗加任何調味料 已經好好味 ,厚切白膳,先將皮燒烤至金黃香脆 再燒肉身,膳肉質爽脆juicy 唔淋食 證明真係新鮮貨 ,香脆既皮加捚juicy 爽口既白膳肉 一啖咬落去 真係享受 ,而虎蝦 肉質彈牙 蝦膏爆彭📍佐賀燒肉谷 (雅蘭中心

🍽️Lv 3: 澳洲和牛海鮮放題 送痛風海鮮拼盤

❤️澳洲和牛肉肉天梯
呢個和牛拼盤有八種牛

❤️煙燻壹漬封門柳

❤️痛風海鮮拼盤

📍佐賀燒肉谷 (雅蘭中心) (旺角)
  • 煙燻壺漬封門柳
任食120分燒肉放題除咗燒肉係主角,榴槤控必食推介,榴蓮炸彈,一咬落去飄來榴蓮之香勁流心唧晒出嚟,encore 再encore ❣️佐賀燒肉谷燒肉套餐款式多,我地今次揀左120分鐘Lv3澳洲和牛海鮮放題 ,可以食到120多款食物,餐廳依家做緊痛風海鮮祭, 每枱送極上海鮮拼盤一份,套餐加$38清酒、Sapporo生啤任飲😍 ❣️自助區仲有多款小食、日式料理、前菜、甜品同飲品,仲有軟雪糕機,有配料比你DIY添😍 ❣️熟食·炸物款款都有水準。QR code落單,熱辣辣上檯,鹽味枝豆、吉列炸蝦、花魚一夜干、炸雞、炸芝士年糕球、燒香蕉朱古力綿花糖、焦糖甘薯。另外,紅豆鯛魚燒、泡芙放喺燒爐上面燒下,外脆內軟效果, 好好味😋 ❣️極上海鮮拼盤~多款海鮮包括虎蝦、蟶子、鮑魚、帆立貝、日本蠔、牙帶魚、白鱔,全部都好鮮味😍 ❣️梯級燒肉拼盤~一共有8款牛肉,澳洲和牛特上牛肋肉、澳洲和牛上級牛胸腹肉、美國和牛肩胛肉、美國牛胸腹肉、牛舌、特選牛小排、穀飼牛板腱、牛肩里肌肉等,款款都好正,油脂感豐富,食完再追加😋 ❣️當然除了和牛亦有其他肉類,厚燒牛舌、炭火赤燒雞,連香草羊架都有😋😍
❣️煙燻壼漬封門柳~整條用醬油醃好,肉質
任食120分燒肉放題

❣️煙燻壼漬封門柳~整條用醬油醃好,肉質軟腍,牛味較重,肉味濃郁😄

❣️食物真係好多選擇,呢度座位闊落,卡位坐得舒服,上菜速度快,員工有禮,食物用材新鮮,最後食埋軟雪糕飽晒😋
2024-04-22
  • 榴連炸彈