2024-04-03 155 瀏覽
同朋友係旺角行街行到攰攰地,搵地方坐低醫下肚,去食串燒就岩哂😍三人行燒烤專門店,店舖乾淨企理,串燒同燒物嘅種類都好多,🥩肉類、🦪海鮮、🥬蔬菜應有盡有,而且價錢親民🥹大部分肉類蔬菜$1x-$2x就有一串🍢如果想飽肚仲有意粉可以叫🍝⋄⋄====—====—====—====—🌶醬料:泰式辣醬每枱均送上泰式辣醬1碟,蘸在串燒上份外美味,滋味升級👍🏻👅⋄🔥燒烤經過精心烤制,即叫即燒,每一道菜都讓人垂涎欲滴🤤⋄✦ 串燒 ✦🌭台灣腸($22/2條)香氣四溢的台灣香腸經過烤制後,外皮酥脆,內裡肉質鮮嫩😗—🍳燒玉子($20)綿密的燒玉子蛋外層微焦,內裡鮮嫩滑順,帶有淡淡的甜味😚—🐄金菇肥牛卷($22)金菇的鮮甜和肥牛的肉汁完美結合,口感豐富😗—🥓煙肉蘆筍卷($20)煙肉的香脆和蘆筍的鮮嫩相互輝映,帶來濃郁的口感和風味😜⋄✦ 牛 ✦🐮安格斯牛肋串($26)肉質鮮嫩多汁,口感豐富,肉愛者必嚐😛—👅鹽燒牛舌串($26)牛舌厚身口感爽嫩,牛味香濃,鹽燒嘅方法好能夠帶出牛舌嘅香味😝⋄✦ 豬 ✦🐖黑毛豬肋串($26)黑毛豬燒到好香又惹味,肉質腍嫩,因為係用咗豬肋肉,所以唔會好肥膩😉⋄✦ 蔬菜 ✦🍆蒜蓉燒原條茄子(

====—====—====—====—
🌶醬料:泰式辣醬
每枱均送上泰式辣醬1碟,蘸在串燒上份外美味,滋味升級👍🏻👅

🔥燒烤經過精心烤制,即叫即燒,每一道菜都讓人垂涎欲滴🤤

✦ 串燒 ✦

🌭台灣腸($22/2條)
香氣四溢的台灣香腸經過烤制後,外皮酥脆,內裡肉質鮮嫩😗

🍳燒玉子($20)
綿密的燒玉子蛋外層微焦,內裡鮮嫩滑順,帶有淡淡的甜味😚

🐄金菇肥牛卷($22)

金菇的鮮甜和肥牛的肉汁完美結合,口感豐富😗

🥓煙肉蘆筍卷($20)
煙肉的香脆和蘆筍的鮮嫩相互輝映,帶來濃郁的口感和風味😜

✦ 牛 ✦
🐮安格斯牛肋串($26)
肉質鮮嫩多汁,口感豐富,肉愛者必嚐😛

👅鹽燒牛舌串($26)

✦ 豬 ✦
🐖黑毛豬肋串($26)

✦ 蔬菜 ✦
🍆蒜蓉燒原條茄子($38)

大大條茄子原條開邊燒,面頭鋪咗滿滿嘅蒜蓉,茄子肉水嫩軟熟,吸收哂蒜蓉嘅精華,啖啖蒜香🥰

🌽牛油燒原條粟米($24)

原條粟米粒粒飽滿,爽脆美味,滿滿牛油香味😝

🥬韭菜($14)
☘️娃娃菜($16)

韭菜和娃娃菜翠綠爽脆,燒得非常香口😄

✦ 小食 ✦
🐥泰式無骨鳳爪($54)

份量非常大,泰式風味的創新菜品,香辣酸甜,非常開胃😝

🐠燒日式雞泡魚乾($42)

經過烤制後,雞泡魚乾的鮮香交織一起,帶來獨特的口感和風味👅

✦ 飲品 ✦
🎋竹蔗茅根($14)
清涼解渴,茅根的香氣和竹蔗的甜味完美結合,適合搭配燒烤👍🏻
====—====—====—====—
📌店名:三人行燒烤專門店‘
📍地址:旺角通菜街85號地舖
2024-04-03
夜幕降臨,城市的燈光開始閃爍,而在這璀璨之中,有一顆最亮的星——三人行燒烤店,今夜,就讓我們一起走進這個讓人無法抗拒的美食世界吧!🌃✨-🍗 美味揭秘:進入店內,熱情的火焰跳躍在炭火上,空氣中充滿了令人垂涎三尺的烤肉香味。這裡的烤肉種類豐富,從經典的五花肉、牛舌,到特色的羊肉串、海鮮,每一樣都是精挑細選的食材,保證新鮮美味。🥩🦐🔥 特色推薦:五花肉:外層焦脆,內裡肥而不膩,入口即化,是店裡的招牌之一。牛舌:切得薄薄的一片,輕輕一烤,兩面金黃,味道鮮美,口感細膩。羊肉串:選用上等羊肉,配以秘製香料,外焦裡嫩,香氣四溢。海鮮:新鮮的海鮮,加上獨家的醃製料,烤出大海的味道-🎉 小貼士:週末的時候人特別多,建議提前預約。此外,如果是三兩好友一起,可以嘗試點不同的食材,這樣既能品嚐更多的美味,又能享受分享的樂趣。👫👭總之,三人行燒烤店是一個讓人一次又一次想要回訪的地方,無論是美食的吸引,還是溫馨的氛圍,都讓人難以忘懷。- 🍽️:三人行燒烤專門店 (旺角)📍:旺角通菜街85號地舖🚇:旺角D2

🍗 美味揭秘:

🔥 特色推薦:
羊肉串:選用上等羊肉,配以秘製香料,外焦裡嫩,香氣四溢。
海鮮:新鮮的海鮮,加上獨家的醃製料,烤出大海的味道

🎉 小貼士:

🍽️:三人行燒烤專門店 (旺角)
📍:旺角通菜街85號地舖
🚇:旺角D2
2024-05-02 0 瀏覽
前兩日行過旺角女人街,發現左一間性價比好高嘅燒烤店食物唔貴,質素又夠高佢哋而家三週年,有個感恩活動—-幸運大轉盤!消費滿$300就可以玩,頭奬可以免費食霸王餐、二奬有$100現金卷、三獎贈送小食,仲設幸運奬中奬機率非常高8分之6嘅機會,因為8格只係2格唔中餐廳環境唔算好大,但係燈光光猛又乾淨,坐得好舒服,坐低我就即刻點餐,驚等得耐唔夠時間食煙肉蘆筍卷煙肉燒到岩岩好,唔會過份乾身金菇肥牛卷推介👍燒到juicy多汁,仲有新鮮蕃茄醬汁調味,食落又開胃又清新,減少油膩感😋燒日本芝士年糕外層香脆,肉層煙靭,咸甜可口🤤雞中翼燒到外皮香脆,肉質又夠嫩滑,而且調味香口雞軟骨必點,粒粒焦脆香口,軟骨位又有口感😋燒雞腎又係燒到岩岩好,而且又唔會靭安格斯牛肋肉牛肉味夠濃,唔會燒到柴口☺️燒菠蘿解膩一流👍又夠甜燒饅頭焦脆外層,入面夠鬆軟,點埋煉奶一流🤤津路烏龍茶
前兩日行過旺角女人街,發現左一間性價比好高嘅燒烤店
食物唔貴,質素又夠高
中奬機率非常高8分之6嘅機會,因為8格只係2格唔中

煙肉蘆筍卷
煙肉燒到岩岩好,唔會過份乾身

金菇肥牛卷

燒日本芝士年糕
外層香脆,肉層煙靭,咸甜可口🤤

雞中翼
燒到外皮香脆,肉質又夠嫩滑,而且調味香口

雞軟骨
必點,粒粒焦脆香口,軟骨位又有口感😋

燒雞腎
又係燒到岩岩好,而且又唔會靭

安格斯牛肋肉
牛肉味夠濃,唔會燒到柴口☺️

燒菠蘿
解膩一流👍又夠甜

燒饅頭
焦脆外層,入面夠鬆軟,點埋煉奶一流🤤

津路烏龍茶

2024-04-22
下午茶
  • 燒饅頭
  • 燒雞軟骨
  • 芝士年糕
  • 金菇肥牛卷
旺角通菜街有好多好好食嘅餐廳 不過礙於中間有好多攤擋 所以成日都遮住咗兩邊嘅餐廳其實如果大家有認真啲搵嘅話可以搵得到好多更值得去試嘅餐廳小編今次呢就搵咗呢間食串燒嘅舖頭佢哋啲嘢食真係都幾多選擇而且其實啲價錢都幾合理 唔係好貴.🐷燒玉子
小編成日都覺得玉子燒係一樣好神奇嘅嘢 明明只係好普通嘅雞蛋 點解用玉子燒嘅煮法可以整得特別好食? 呢間舖頭嘅玉子燒都唔例外 口感都幾唔錯 每一件都有咁上下份量 而且蛋香味好重.🐷豬頸肉串
講到豬頸肉串 呢度做得真係軟滑又多汁 炭香味十足 仲可以配上佢哋嘅特製醬汁 真心唔錯.🐷雞中翼雞中翼外皮烤得啱啱好 金黃又脆 肉質鮮嫩多汁.🐷燒饅頭第一次見到咁colorful燒小饅頭 上面有好多 朱古力彩針 而且個饅頭係外脆內軟 點落去啲煉奶度都唔錯喎.🐷燒雞胸軟骨
小編好鍾意食雞胸軟骨 所以一嚟梗係打孖上! 雞胸軟骨口感好豐富 軟骨部份爽口 雞肉部份肉質鮮嫩.🐷羊肉串羊肉串份量算係幾多 而且仲要淡淡都係肉 好多串燒店比嘅份量都冇咁多.🐷鹽燒白鱔呢個真係好surprise 因為面頭燒到魚皮香脆 魚肉亦都係爽口彈牙 .🐷炸豆腐雖然小編無肉不歡 但係食串燒真係唔可以唔食菜
其實如果大家有認真啲搵嘅話可以搵得到好多更值得去試嘅餐廳
🐷燒雞胸軟骨
🐷羊肉串
🐷鹽燒白鱔
🐷炸豆腐
雖然小編無肉不歡 但係食串燒真係唔可以唔食菜 因為好多蔬菜類其實都可以燒得好出色
呢度嘅炸豆腐真係整得幾靚仔 咬落去啖啖都好香
外面就炸到脆脆地 不過比調味料掩蓋左味道 裡面仍舊保留到豆腐嘅味道
🐷翠玉瓜
翠玉瓜真係食串燒嘅必叫!! 因為小編覺得翠玉瓜好爽口好鍾意食 !
🐷生菜包豬肉
勁大份生菜包豬肉只係40幾蚊 新鮮爽口嘅生菜包住熱辣辣嘅豬肉 夾埋一齊嚟食真係好爽~
🐷牛油燒原條粟米
粟米燒得好香 食到超香嘅牛油香味 甜甜鹹鹹嘅味道好夾
🐷黑松露雜菇墨西哥薄餅
唔止串燒咁簡單 連墨西哥薄餅都做得好正 黑松露味算濃 雜菇又鮮又爽口 薄餅底脆得嚟唔硬 而且係食到拉絲架~
三人行燒烤專門店
📍旺角通菜街85號地舖
#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#麵包#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #旺角 #旺角好去處 #旺角美食
2024-04-20 38 瀏覽
燒烤想食得高質,呢間幾好食,😍店員服務熱情,而且菜式選擇多,💰加上價格合理,算是旺角性價比高的燒烤店。頂級安格斯牛小排,🐮prime angus steak short rib $128,仲可以自己選擇熟度,👍細節位加分。外層是淺啡色,🥩帶有濃郁的牛味,中間更保持微微的粉紅色,牛肉食起來口感不柴,🥢嫩之余,都好香。底下都有蘆筍點綴,💕味道香脆清爽。黑松露炒什菌,分量頗多,🍄而且菇食落新鮮多汁。

黑松露炒什菌,分量頗多,🍄而且菇食落新鮮多汁。
2024-04-17 35 瀏覽
秘製豬排骨,🐷豬排骨份量挺多的,再配上秘制的醬汁,讓整塊肋排的口感變得鮮嫩多汁,🍖可以拿著吃,每一塊個頭都挺大的,吃起來肉厚,真的好爽。🍟配上薯格以及沙律,🍅酸甜的車釐茄,可以清新解膩。低溫燒乳鴿,🐤乳鴿的熟度掌握得剛剛好,是完整一隻,所以可以和friend share一齊食,乳鴿的胸肉帶有淺淺的粉色,香甜多汁。芝士雞肉薄餅,🧀好重芝士,妥妥的拉絲感覺,雞肉和芝士好夾,🍕薄餅也好香脆。

2024-04-12 55 瀏覽
今日同朋友嚟旺角星際睇相機,睇完行到女人街開始肚餓,見到有間串燒店叫三人行咁得意,就入去睇。估唔到一開門就見到一個櫥窗裝滿各種動漫Figure!嘩,個個都係我嘅心頭好!有火影、數碼暴龍、咒術!我哋行入去坐低,估唔到隔離又係一排龍珠Figure,睇嚟老闆同我一樣,都係一個性情中人!串燒平均十幾蚊一串,個價錢都相當平民!❤️❤️❤️特別推薦:芝士雞肉墨西哥薄餅 $44墨西哥薄餅皮又薄又脆,芝士餡料好足,一啖咬落去,芝士爆漿出嚟,同埋應該加咗啲紅椒,少少辣,整體更加惹味!❤️❤️❤️ 燒饅頭饅頭燒得好好,咬落去好脆,外脆內軟,好有空氣感🥰❤️❤️串燒由左至右排列:安格斯牛肋串、豬頸肉串、西班牙黑毛豬肋串、五花腩、雞胸軟骨 2串❤️❤️串燒由左至右排列:香草羊架、牛柳串、雞中翼2隻、金菇肥牛卷整體上,肉質好嫩滑,火候控制得好好,冇太多其他調味料去搶味,只係簡單地保留食材嘅原汁原味❤️❤️❤️煙肉燒蠔燒蠔和煙肉嘅配搭組合比較少見,特登試一試,不過兩個味道擺一齊,煙肉有少少搶咗味,但整體味道唔錯,食得出個蠔係好新鮮!總結:成間店舖嘅布設都好有心思,食食吓飯抬頭望周圍都係動漫人物陪住食飯,就算一個人嚟,都唔使驚悶!

估唔到一開門就見到一個櫥窗裝滿各種動漫Figure!

嘩,個個都係我嘅心頭好!
有火影、數碼暴龍、咒術!

串燒平均十幾蚊一串,個價錢都相當平民!

❤️❤️❤️特別推薦:芝士雞肉墨西哥薄餅 $44

❤️❤️❤️ 燒饅頭

饅頭燒得好好,咬落去好脆,外脆內軟,好有空氣感🥰

❤️❤️串燒

• 燒饅頭
  • 金菇肥牛卷
  • 芝士雞肉墨西哥薄餅
2024-04-04 58 瀏覽
卡邦尼意粉$82份量足食落爆驚喜,想像不到在串燒店中既意粉係甘正又好creamy,醬汁係完美甘掛係意粉上!芝士雞肉薄餅$44芝士非常足料可以完美甘拉絲,食落帶點微辣好正又惹味香草羊架48非常肥美又不會太羶好正呀~蒜蓉燒原條茄子$38好大條,茄子上佈滿蒜蓉哦~豬頸肉串$20肥美不會鞋口金菇肥牛卷$22非常juice 重牛味燒饅頭$18表面撒左砂糖非常脆口香甜,外脆內軟~韭菜$14蒜芯$14兩款都燒得剛好,食落好香口~朱古力香蕉$18好貼心甘已經分切好,香蕉夠晒熟,朱古力醬又不會太甜熱情果梳打$26竹蔗茅根$14🍴三人行燒烤專門店👣旺角通菜街85號地舖

卡邦尼意粉$82

芝士雞肉薄餅$44
芝士非常足料可以完美甘拉絲,食落帶點微辣好正又惹味

芝士雞肉薄餅

香草羊架48非常肥美又不會太羶好正呀~

蒜蓉燒原條茄子$38好大條,茄子上佈滿蒜蓉哦~

蒜蓉燒原條茄子

豬頸肉串$20肥美不會鞋口

金菇肥牛卷$22非常juice 重牛味

燒饅頭$18
表面撒左砂糖非常脆口香甜,外脆內軟~

韭菜$14蒜芯$14
兩款都燒得剛好,食落好香口~

韭菜蒜芯

朱古力香蕉$18
好貼心甘已經分切好,香蕉夠晒熟,朱古力醬又不會太甜

朱古力香蕉

芝士雞肉薄餅
韭菜蒜芯
朱古力香蕉
2024-04-03 25 瀏覽
今晚同朋友係旺角波鞋街睇波鞋, 睇完就到附近旺角女人街試下呢間串燒店, 餐廳燈光好光猛, 入面有龍珠公仔和figure擺設, 似乎老闆好喜歡, 哈哈~串燒我地叫左:*金菇肥牛卷 ~ 食串燒都會點的, 肥牛包住金菇,燒得香唔乾*煙肉露筍巻 ~ 露筍夾埋煙肉, 都係絕配*燒日本甜心蕃薯 ~ 蕃薯仔好甜*鹽燒牛舌 ~ 香口*雞中翼 ~ 外皮燒到脆, 內裡JUICY*五花腩 ~香口惹味*鹽燒白鱔唔錯*煙肉燒蠔 ~ 煙肉搭配生蠔第一次食, 不過都係比較喜歡蒜蓉燒蠔 *蒜蓉燒原條茄子 ~ 好大條, 多汁好食*燒菠蘿*冬菇飲品:*熱情果梳打 ~ 清涼冰爽*竹蔗茅根

串燒我地叫左:

*煙肉露筍巻 ~ 露筍夾埋煙肉, 都係絕配

*燒日本甜心蕃薯 ~ 蕃薯仔好甜

*鹽燒牛舌 ~ 香口

*雞中翼 ~ 外皮燒到脆, 內裡JUICY

*五花腩 ~香口惹味

*鹽燒白鱔唔錯

*蒜蓉燒原條茄子 ~ 好大條, 多汁好食
*燒菠蘿

*冬菇

飲品:
*熱情果梳打 ~ 清涼冰爽

*竹蔗茅根
2024-04-02
2024-01-27 293 瀏覽
去過之後宵夜都會成為首選,出品一直keep住水準,而且服務依然熱情😍🦢香煎鵝肝多士超大件鵝肝鋪喺脆脆既多士上面,火候控制得幾好,唔會令鵝肝過於過熟失去嫩滑嘅口感🤤🍄金菇肥牛卷每次必點!帶有烤痕嘅肥牛包裹juicy嘅金菇,結合一齊簡直百食不厭🤩🥩頂級安格斯牛小排已經切好一片片,直接入口就得😍要咗五成熟,香而唔膩,無論搭配旁邊嘅芥末醬仲系單食都滿口牛味,下面墊著嘅蘆筍也很爽口哦😉🦪生蠔三兄弟(蒜蓉/煙肉/白汁芝士)每只生蠔都好肥美🤤蒜蓉就標配啦,今次試試另外兩款,煙味肉同生蠔嘅搭配有d新奇,白汁芝士上嚟就即刻系最正嘅😆因為我哋女仔鍾意分著食,唔使主動開口,留意到就即刻提供只鉗👍🏻而且食完放喺旁邊嘅空碟清理迅速,唔會打擾到用餐🥰整體性價比真係超高,好啱朋友聚會宵夜傾偈😏

🦢香煎鵝肝多士

🍄金菇肥牛卷

🥩頂級安格斯牛小排

🦪生蠔三兄弟(蒜蓉/煙肉/白汁芝士)

2023-12-04 343 瀏覽
-{旺角通菜街串燒店🍢}🍢串燒排行榜🍢推介: 羊肉串 ($21) 有少少羊羶味加啲肥膏🥳豬頸肉串 ($20) 勁多汁 外皮香脆又夠厚😚煙肉露筍巻 ($20) 好特別!煙肉重咸香味入面又爽口😁烤茄子 ($38) 好食!又上次咁貴😇雞軟骨 ($16) 有啲肥肉同軟骨好balance~encore左🥰蟹蓋多士 ($78) 好抵食!算幾多蟹肉😍普通~煙肉燒蠔 ($32)燒日本芝士年糕 ($12) 烤菠蘿 ($16)牛柳串 ($18) 太韌 但味道ok 安格斯牛肋串較好食!👖褲評: 7.8/10性價比唔錯 價錢唔錯 亦冇乜食到好伏嘅野食😚冇收切餅費架!性價比: 7.5/10服務: 8/10環境: 7/10🚩 三人行燒烤專門店 🚩地址: 旺角通菜街85號地舖
{旺角通菜街串燒店🍢}
煙肉露筍巻 ($20) 好特別!煙肉重咸香味入面又爽口😁
烤茄子 ($38) 好食!又上次咁貴😇
蟹蓋多士 ($78) 好抵食!算幾多蟹肉😍

普通~
煙肉燒蠔 ($32)
燒日本芝士年糕 ($12)
烤菠蘿 ($16)
牛柳串 ($18) 太韌 但味道ok 安格斯牛肋串較好食!

👖褲評: 7.8/10

性價比唔錯 價錢唔錯 亦冇乜食到好伏嘅野食😚冇收切餅費架!

性價比: 7.5/10
服務: 8/10
環境: 7/10

🚩 三人行燒烤專門店 🚩
地址: 旺角通菜街85號地舖
随便找的一家,有在给我惊喜到欸芝士鸡肉薄饼:大力推荐!必须都给我去吃,薄饼超脆!还超级拉丝!就现在吃pizza一样!烧鸡脾:鸡肉超嫩超多汁!好大一个,调味非常足!炸豆腐:外面焦脆,里面空气感很足,重点是他们的调味真的很入味。点太多了反正都好吃!就金针菇肥牛这个不太喜欢,金针菇太水了肥牛太干,调味都被金针菇的水给盖过去了。
随便找的一家,有在给我惊喜到欸

烧鸡脾:鸡肉超嫩超多汁!好大一个,调味非常足!

• 芝士鸡肉墨西哥薄饼
2023-11-09 199 瀏覽
每次食串燒都鐘意去旺角女人街呢間CP值好高 人均$150食物種類好多我每次黎都特別鐘意點雞肉芝士薄餅 ⭐️⭐️⭐️⭐️芝士好多 有拉絲效果 但每次食完都好飽豬腩肉生菜包 ⭐️⭐️⭐️腩肉配翻生菜 唔會有肥膩感 包多幾件食都仲得!燒雞泡魚乾 ⭐️⭐️⭐️⭐️燒得好脆配埋mayonnaise 一流蟹膏多士 ⭐️⭐️⭐️肉眼可見咁多既蟹膏 同多士一齊食好夾
每次食串燒都鐘意去旺角女人街呢間
CP值好高 人均$150
食物種類好多
我每次黎都特別鐘意點
雞肉芝士薄餅 ⭐️⭐️⭐️⭐️
芝士好多 有拉絲效果 但每次食完都好飽

豬腩肉生菜包 ⭐️⭐️⭐️
腩肉配翻生菜 唔會有肥膩感 包多幾件食都仲得!

燒雞泡魚乾 ⭐️⭐️⭐️⭐️
燒得好脆配埋mayonnaise 一流

蟹膏多士 ⭐️⭐️⭐️
肉眼可見咁多既蟹膏 同多士一齊食好夾

2023-10-07 218 瀏覽
今次第二次返來吃,水準都係一樣咁好💕最喜歡他的蒜蓉生蠔,師傅燒得非常之好,juicy 新鮮又入味。個人覺得除咗佢啲肉串好味之外,海鮮都非常之好。今次叫咗上次太飽食唔到的茄子,叫佢小辣勁好味🌺 餐廳小哥服務態度一如既往的好,食得好happy。我食過的每一樣嘢都好好味,bbq得有水準, 下次我第三次返嚟要試吓佢個芝士龍蝦,仲要再食一次田螺,我覺得呢間食物質素好,環境乾淨通風系統好,而且飲品仲好豐富,後面有成個雪櫃今次我叫咗杯冰凍烏龍茶配上BBQ解消滯一流,下次第三次仲會再返嚟。
今次第二次返來吃,水準都係一樣咁好💕

• 蒜蓉燒蠔
2023-09-27 110 瀏覽
🕰️入座時間:平日晚6:35-7:40小店裝修簡潔、坐圓櫈,適合個人和二三人聚會;欣賞提供紙巾😌雞泡魚乾 ($42) 不會太乾、小辣;每片大小剛好、有咬口蔬菜~主要以孜然粉、蒜頭調味,超香口~露荀 ($20) 嫩口秋葵 ($16) 潤而不油膩娃娃菜 ($16) 小小胡椒粒羊 🐑以「超多」孜然調味😌香草羊架 ($48) 羊肉串 ($21)多春魚(3條) ($22) 挺脆口的、加了七味粉 (小辣)飲品:道地支裝低糖蜂蜜綠茶 (500ml) ($14)餐牌
🕰️入座時間:平日晚6:35-7:40

小店裝修簡潔、坐圓櫈,適合個人和二三人聚會;欣賞提供紙巾😌

雞泡魚乾 ($42) 不會太乾、小辣;每片大小剛好、有咬口
雞泡魚乾

蔬菜~主要以孜然粉、蒜頭調味,超香口~
露荀 ($20) 嫩口
秋葵 ($16) 潤而不油膩
娃娃菜 ($16) 小小胡椒粒
蔬菜

羊 🐑
以「超多」孜然調味😌
香草羊架 ($48) 羊肉串 ($21)
多春魚(3條) ($22) 挺脆口的、加了七味粉 (小辣)

飲品:道地支裝低糖蜂蜜綠茶 (500ml) ($14)

餐牌
2023-09-19