2014-07-13 9177 瀏覽
第二次黎啦,第一次黎係因為朋友話呢間野多好評,所以黎試,今次黎,就係另一位朋友話多好評所以黎試,不過,咁多個好評都係值GE.炸芝士,炸粉薄薄又脆的口感,比芝士更出色,芝士未算很香濃,有點失望。凍蕃茄,那個汁好像有點柚子味,很清新的感覺。我們想試試可謂燒烏冬,就點了這個雞肉燒烏冬,原來即是炒烏冬,烏冬尚算煙靭滑身,醬汁都好味,但雞肉沒什麼雞味。泡菜豚肉石鍋飯,這個有點兒辣,不過幾惹味,豚肉不算HAI,炒飯粒粒分明,這個不錯。最多人推介的蟹肉玉子燒,蛋煎得滑滑的,蟹肉亦微甜,兩者很夾。到串燒啦,燒蕃薯很香,亦很林身,X春蛋就沒什麼味,和牛很香牛味,醃料亦很好味,牛舌都出色。羊架就太重孜然粉味啦,重到幾乎沒有羊味。飲品方面,我們交換試了幾個,鹽味荔枝太咸了,梅子燒酒太 淡了,柚子梳打沒什麼味,這裡的飲品完全唔吸引,有待改善,但如果唔飲特飲,茶要收錢。整體都不錯,價錢亦合理,環境都很好,我們叫侍應拿MENU,未開口佢已經估到,我讚左佢好聰明

凍蕃茄,那個汁好像有點柚子味,很清新的感覺。

到串燒啦,燒蕃薯很香,亦很林身,X春蛋就沒什麼味,

和牛很香牛味,醃料亦很好味,牛舌都出色。
羊架就太重孜然粉味啦,重到幾乎沒有羊味。

2014-07-08