2014-04-06 2974 瀏覽
岩岩去到出面已經有十幾個人排緊隊,真係搞到我有D唔想食,不過朋友話去食下,又無理由走既,所以就唯有等喇,不過佢又真係好快就有位,十分鐘唔夠,就入去左去裹面。朋友絕對推介既係牛腩,所以就叫左個牛腩米粉,好快就有得食,可能因為出面仲有好多人排緊隊,湯底方面,夠哂清,平時食牛腩通常都好濃,我就鍾意依到夠清,個粉就差D,無咩味,不過勝左夠爽口,而且份量都算係多既,都唔錯既。黎到朋友推介既牛腩,真係唔錯唔錯,一碗就唔係太多牛腩,但件件都夠哂大件,半肥瘦,所以都會話太肥,但瘦個D位一點都唔硬,夠鬆化,肥個位又好香好香,果然係推介,價錢方面黎講,算高左少少,不過佢係值既,不過就迫左少少,同埋好有壓力咁食,因為覺得唔好意思,太多人排緊喇。