2014-03-12 1790 瀏覽
成日食 但我對沙嗲王既印象都幾好。今日同一位關係親密既老師食飯 太耐無傾心事 2個女仔又吾知食咩好 上泥踫踫運氣 點知又真系吾洗排隊 所以就9衝左去食喇。今次幸好編得卡位 更加可以比我地暢所慾言 甘就可以慢慢食慢慢傾。$12既沙律算吾錯 沙律菜、粟米、車厘茄、調咪料、仲有芝麻醬 食落幾fresh 吾會梅 叫泥扮下健康都好!食過好多次既餃子 但系我太中意芝士 所以都系叫左泥食 雖然餃子就細粒左d 但系芝士味都ok既 吾好expect好濃。甘耐以泥我都無食過呢個聖子架 對於我泥講都辣辣地 我就麻麻 但系如果您地中意食都可以叫泥試下 幾有大排檔風味 而且食落好香好夠味 唯一不足之處就系份量太少喇 得好料架炸!睇落好重口味 食落都系啖啖沙嗲汁 呢個汁系當湯食 配飯既汁就會再結身再濃d。我覺得牛肉份量同食飯差吾多 而且食落去真系啖啖都系沙嗲味 吾似出面可能個湯仍然系好淡好無味 只系表表上有少少沙嗲味 呢度既湯底會比起平時食麵既湯底厚身少少 但系每條麵都可以掛上滿滿既湯汁 實在吾錯!芒果特飲有得配吾同既材料 我地今次叫左紅豆同果凍 我就覺得呢2種最好飲喇。叫左食物加飲品系半價架!
成日食 但我對沙嗲王既印象都幾好。

叫左食物加飲品系半價架!