2013-06-18 461 瀏覽
原本父親節一家去食飯,食完一肚氣兼成身汗!上到去,未叫野食已經覺得好熱,之後落單個陣,問阿姐麻辣燙個湯之後係咪可以打邊爐,佢話係,咁我地就叫左:金菇肥牛麻辣燙,半隻樟茶鴨麻辣魚腩麻辣燙食到一半,我地加單叫了蓮藕片, 皇帝菜, 響鈴,但個火好弱,我地咪問職員,有無得加大d個火,佢地話你地叫麻辣燙唔可以打邊爐架喎!d 態度仲要好差,我地同佢講"頭先落單時問過話可以",個阿姐話"我點知邊個同你落單啊?!總之就唔可以打邊爐,只可以就咁煮牛肉!如果要打就加$30啦!" 我地當然唔肯啦,明明問過可以,現在又說要加錢,我地加單既時候又無職員同我地講,難道d 蓮藕片, 皇帝菜, 響鈴 我生吃嗎???我地最後都無加$30~! 就咁用個爐仔食完走人!(其實食物質素是OK的, 樟茶鴨可以一試!)***呢間態度差到爆!佢地誤導我們一句道歉都無,仲要逼我地加$30 換煲!~ 而且全部食物都份量很少!偏貴! (食了$650)以後不來了!
原本父親節一家去食飯,食完一肚氣兼成身汗!

上到去,未叫野食已經覺得好熱,

之後落單個陣,問阿姐麻辣燙個湯之後係咪可以打邊爐,佢話係,
咁我地就叫左:

金菇肥牛麻辣燙,
半隻樟茶鴨
麻辣魚腩

我地最後都無加$30~! 就咁用個爐仔食完走人!

(其實食物質素是OK的, 樟茶鴨可以一試!)

以後不來了!
金菇肥牛麻辣燙