2013-06-09 1756 瀏覽
之前見食評見呢間唔錯, 於是走去試下, 由於冇BOOK位, 只得返吧枱坐魚生:冇味, 有隻魚仲食到有D草青味咁, 應該係處理得唔好引致三文魚好大件, 但由於冇味, 食左幾件已好滯, 唔想再食豉油同wasabi都好淡味, 接受唔到wasabi冇味!!炸蝦天婦羅:都ok, 但外層較油燒粟米:幾甜, 但落左太多本身既味牛油, 影響左本身既味一口炸芝士:外層幾脆, 但入面既芝士唔係溶既, 擺左一段時間既感覺牛柳粒:算係唔錯, 肉質係稔稔地, 唔韌香芒壽司:都唔錯, 如果塊芒果d大就更好啦煮青口:係幾大隻既, 但完全冇味同熱度棒棒餃子:難食, 係炸既, 韭菜餡, 但食落入面粉粉地咁, 好奇怪火鍋:由於想食多d菜, 所以叫左個火鍋, 但竟然後來我地主要係食火鍋, 因為佢係禁多野食中最有味既,試左清湯同豬骨, 清湯好d, 豬骨似味精湯總括而言, 所有熟食基本上係冇熱度既, 冇咩味, 同好油試完一次係一定唔會再去, 平時d放題總有幾樣我會encore, 但呢度完全冇唯有可取同值得讚既係服務, 收碟好得快, 會主動執走枱面既垃圾, 問有冇漏單, 禮貌好好!
魚生:
冇味, 有隻魚仲食到有D草青味咁, 應該係處理得唔好引致
三文魚好大件, 但由於冇味, 食左幾件已好滯, 唔想再食
豉油同wasabi都好淡味, 接受唔到wasabi冇味!!
炸蝦天婦羅:都ok, 但外層較油
燒粟米:幾甜, 但落左太多本身既味牛油, 影響左本身既味
牛柳粒:算係唔錯, 肉質係稔稔地, 唔韌
香芒壽司:都唔錯, 如果塊芒果d大就更好啦
煮青口:係幾大隻既, 但完全冇味同熱度
總括而言, 所有熟食基本上係冇熱度既, 冇咩味, 同好油

2013-06-07