2010-12-01 21 瀏覽
好多年冇係呢度寫食評, 今次用一個新身份去寫. 點解突然想寫, 因為佢真係幾抵食.結婚週年紀念日, 我好想食海鮮, 所以見呢間咁多, 所以簡左佢. 地方係舊, 但都算企理, 而且廁所闊落又ok乾淨, 服務都唔似之前話咁差wor, 阿叔加水又快, 又同你換骨碟, 又提我地要趁熱食蠔先, 又有禮貌, 只係有少少覺得佢地想你快d食完交枱, 食物方面: 3隻中瀨尿蝦 ($28x3), 4隻鮑魚 ($22x4), 4隻扇貝 ($16x4), 蟶子一份 ($78), 焗蠔一份 ($唔記得), 芥蘭一碟($唔記得), 楊州炒飯一碟($唔記得), 2枝可樂(好似$6 or $8一枝), 連加一, 五百五十幾蚊, 真係去其他地方真係冇咁平wor.最緊要d料真係新鮮, 蟶子有鮮甜味, 鮑魚又冇蒸過龍, 蠔好香口又唔會"un", overall真係幾好, 只係我個人口味想蟶子辣少少.

結婚週年紀念日, 我好想食海鮮, 所以見呢間咁多
, 所以簡左佢.

食物方面: 3隻中瀨尿蝦 ($28x3), 4隻鮑魚 ($22x4), 4隻扇貝 ($16x4), 蟶子一份 [4隻] ($78), 焗蠔一份[5隻] ($唔記得), 芥蘭一碟($唔記得), 楊州炒飯一碟($唔記得), 2枝可樂(好似$6 or $8一枝), 連加一, 五百五十幾蚊, 真係去其他地方真係冇咁平wor.

2010-11-29
紀念日