本來今日想去隔隔隔離嗰間食,不過太耐無嚟,原來經已結業,於是就嚟咗呢間醫肚啦!Order 咗一個麻辣雞、豬腸米線 (清湯底) $21 配凍檸茶 +$5麻辣雞係先上粉炸過的,全是用上雞胸肉,用咗好多鬆肉粉乸到D肉鬆過龍,少少似食緊魚柳咁!豬腸就係白烚的,好碎,仲好多好肥膏係入面,我就唔係幾啱食 lu !米線就太淋,無哂食米線嘅口感,無牙都食到!湯底反而唔錯,不過腐竹、韮菜就太少!另外Order 咗一個麻辣雞、豬腸米線 (酸辣湯底) $21 配凍檸茶 +$5酸辣湯底就酸而不辣!!其外Order 咗一個麻辣雞、豬腩肉米線 (酸辣湯底) $21 配凍檸茶 +$5豬腩肉厚厚的,夠哂入味,且淋!真的唔錯喔!還有Order 咗一個麻辣雞、牛腩米線 (酸辣湯底) $21 配凍檸茶 +$5牛腩切得薄薄的,似牛展的切工,味道也頗出色!因為大家都有叫麻辣雞的關係,所以上湯都變得略油,但唔夠辣的話,檯上有一樽麻辣醬可自行加辣!呢度啲麻辣醬幾OK架,食落就會慢慢感受到嗰種麻嘅感覺,真的不錯喔!
米線就太淋,
酸辣湯底就酸而不辣!!
豬腩肉厚厚的,夠哂入味,且淋!真的唔錯喔!

牛腩切得薄薄的,似牛展的切工,味道也頗出色!

2009-07-12