中文 | English
cl616
我是住在大圍的cl616。
食評會員 0次成為首位寫食評會員
cl616  等級1
顯示選項: 所有香港 澳門

2021-07-09
類別 : 台灣菜台式飲品粉麵/米線

晚飯時間限時1個鐘,但唔係入座前同你講,係差不多夠1個鐘時先同你講有限時.huffyhuffy

食物ok, 魯肉飯係好味既yummy,但鹽酥雞就普通.
台南擔仔米粉好細碗,亦無咩特別.
炸起司地瓜球,有輕微拉絲,都ok好味.
推介美食: 阿元魯肉飯

評分: 環境 3   服務 2   衛生 4

2021-01-28
類別 : 多國菜咖啡店日式西餐樓上cafe

環境很寬敞
頭盤磨菇湯好味,濃濃磨菇味👍🏻👍🏻.
食物如海膽蟹肉意粉,朋友話好味的.

但我個和牛漢堡,就麻麻
塊漢堡凍的,包亦完全無烘過upsetupset
最得係d炸薯條,甜蕃薯,熱食時好味.

2011-01-30
類別 : 台灣菜台式飲品粉麵/米線

剛巧放工經過, 見佢新開張做緊全店減$2 優惠, 於是便去試下.tongue

叫左個麵餐, $29 包一款餸仲有野飲(唔係一般咖啡/茶) 係珍珠奶茶之類既特飲 , 所以計落都好抵! lol

講番個麵: 烏龍麵~ 麵質適中, 豬腩肉好入味.
飲品叫左"熱檸檬蜜薑母茶"~剛巧感冒緊,飲完真係又由心暖返出來,又夠薑味,正!lol

值得再幫襯,可惜忘了影相。
用餐日期: 2011-01-23
是次消費: 每人約$29 (晚餐)

共有1 人投票

2010-12-18
類別 : 港式酒樓

見佢咁平, 就即管去試下, 點知........
未試過打邊爐等成粒鐘都無食物到, 一同D侍應講再無野來就走, 就來左碟支竹, 等左成粒鐘先來左一碟支竹. huffy
跟住再不停咁嗺, 就來多兩三碟野, 再細問下就話肥牛, 唐生菜, 油蜜菜...呢D都無哂, 唔係下麻, 9點左右就連呢D都無埋.
仲要我地係7點幾落單, 個幾鐘後先同我地講乜都無. 打邊爐連菜都無條, 真係火都來埋!!! huffy
我地即刻倒哂果幾碟野落去, 即刻食哂即刻走!!!!!
埋單時仲要好多無來既野都照收錢, 好彩我地有CHECK單.

另外坐我地後果兩圍食晚飯既, 我地7點幾到時佢地已經等緊上菜, 一直都聽到佢地係度嘈, 到我地9點幾走時, 都只係來左2-3碟野.

呢間野, 以後就萛免費任食, 我都唔會再來!
用餐日期: 2010-12-16
是次消費: 每人約$34 (晚餐)