2018-06-28 874 views
係yahoo用$116就可以購買放題5:30-7:30pm section, 所以就決定試吓!不過去到仲要每人再加$78,如果想要海鮮拼盤for燒烤就每人加多$38!計計埋埋其實都唔算特別平。呢度位置都幾闊落,五點半去到其實冇乜人不過啲侍應好似成日喺度發夢咁,我同屋企人去都屋企左係度等佢哋過嚟俾我哋等左差唔多成5分鐘,等到屋企人都有少少燥,但其實佢哋有冇咩做只不過企左喺度。你哋海鮮拼盤每人$38就可以加,每人at least會有一隻鮑魚, 再加兩款時令海產,今次食咗家有扇貝同埋大沙白。全部成個手掌咁大,鮑魚都唔細隻,我覺得可以加黎試下。呢個係厚切m7和牛,第一次漏單,再叫先到,但燒完之後其實好韌,一d都唔似和牛,仲有睇唔出佢既厚切。。。。刺身值得一讚就係佢有好大隻牡丹蝦,不過魚類都係比較薄同埋細塊,仲要每人每次淨係可以叫2片!所有嘢食都係!無論你寫幾多都係,好唔夠喉!甜品值得一讚係有心太軟,幾高質!一定要試下其他都一般。不過買既時候就話有磯燒龍蝦同美國石蠔,真係有d嬲,有種比人呃既感覺!
計計埋埋其實都唔算特別平。

甜品值得一讚係有心太軟,幾高質!一定要試下其他都一般。