2004-07-30 15 views
其實係呢度食晚餐已經係六月頭既事…我同男朋友黎,一入到去已經覺得個環境好舒服,waiters全部都好有禮貌,我仔細問menu內的items有乜材料,佢都妳細心咁答我,最後我地揀左兩個pasta,一個係lobster linguine,另一個係vegetarian linguine,前者白汁,後者紅汁,材料都豐富,份量睇起以唔多,但係食起黎就覺得好夠,略嫌汁較多,以會有少少”漏”。甜品方面,我地點左tiramisu同warm chocolate cake, tiramisu係比較軟身,唔似蛋糕那種,正合我意,但係無乜酒味, warm chocolate cake比較甜,好”朱古力”,外脆內軟,最好趁熱食,因為凍左差好遠。
其實係呢度食晚餐已經係六月頭既事…