2022-06-21 738 views
朋友話去想試呢間,就車左我地幾個出去試店舖入面唔大,一眼望哂正宗呢沙~(我叫左參參底)湯底係惹味嘅,好食朋友嗌咗炸墨魚腐皮春卷叻沙,湯底其實都係一樣爭個餸咁就唔特別講。我哋仲嗌咗個咖央多士同埋半打沙嗲串燒佢個汁醬都係幾惹味,不過啲肉嘅質地就唔知係烹調嘅方式定係點樣影響,總之係六串嘢裏邊我都分唔到豬同埋雞如果咖央多士。。我哋幾個都覺得麻麻哋。。唔似一般嘅咖央多,佢入邊啲醬個樣勁似牛油果醬而且食唔到平時食到嘅斑蘭味同椰香,我呢個就係佢獨特之處而我哋唔識欣賞掛講完嘢食到講服務落單嗰時講到明一碗係用參參底,其他都係瀨粉底,職員第一次聽唔清楚然後寫紙去Mark低,之後我哋講多一次,佢亦都唔耐煩咁覆返我哋一次,點知都係落錯咗🤦🏻‍♀️都算。。。。食咩食到一半啲嘢飲都未到再嚟,飲晒嘢食晒麵連串燒都清晒,我哋仲以為個多士可能落漏單,正想講由得佢嘅時候,佢就送份多士黎,不過份多士凍哂😅,可能都係特色之一
朋友話去想試呢間,
就車左我地幾個出去試
店舖入面唔大,一眼望哂

正宗呢沙~(我叫左參參底)
湯底係惹味嘅,好食

朋友嗌咗炸墨魚腐皮春卷叻沙,
湯底其實都係一樣爭個餸咁就唔特別講。

我哋仲嗌咗個咖央多士同埋半打沙嗲串燒

講完嘢食到講服務
落單嗰時講到明一碗係用參參底,其他都係瀨粉底,
都算。。。。
食咩食到一半啲嘢飲都未到
正宗叻沙
沙嗲串燒(雞,豬)
正宗叻沙
沙嗲串燒(雞,豬)