2010-12-17 25 views
第一次聽到Jenny Bakery係係舊時公司的同事口中得知, 因為我本身好鍾意熊仔, 尤其係Teddy Bear, 而且又鍾意食零食... 話說有一天禁岩雜誌介紹幾間曲奇餅店, 其中一間就係Jenny Bakery, 第一眼已經好喜歡佢個包裝, 印有熊公仔的鐵罐 ^^ 書上話佢會不定期更換熊公仔個圖, 超喜歡... 跟住有一日, 我同同事去左銅鑼灣搵呢一間店, 買左一罐4MIX試下, d曲奇好鬆好重牛油味味道很好, 好好味~ ^o^ 之後我仲試埋8MIX, 我發現8MIX更好食, 因為入面有粒粒, 有"趙"口... 現在我都不定期想食佢地嘰曲奇, 當然其中一個原因係因為佢個罐
TakeAway
$95 (Other)
  • 8mix