2016-11-30 1123 views
Sift-Cupcake Red-Velvet🍰又係嘢食篇,只因我比較為食的月巴女生😗!我隔離嗰個係女生比較肚餓所以食左幾口不知道大家對cupcake有冇興趣呢又可能1聽到cupcake而幾隻字就會旦開好似我男朋友咁 因為cupcake同甜而個字太有關係 所以1聽到都會覺得5好食 本人都不太愛食Cupcake的徐了Chocolate Chips Cupcake個殼 姐係個頂😂因為食到去入面覺得好粉 5想食就好似食蝦餃我永遠都只係食個皮舊蝦餃肉就俾左也麻食😂5知點解講講下就講咗第二啲嘢離開咗個正題 5好意思😂因為我詞語比較窮要解釋長啲先至明白到 好啦講返正題😙🍰因為自從有個客買咗sift的cupcake比我們食我就對佢非常有好感 太好食 又不是太甜但如果你覺得Red-Velvent甜 你可以食佢有一隻都係同Red-Velvent1樣樣 但面粉係不同的係你一啲對麵粉過敏嘅人食🤔5知也拒係咁講嗰隻就冇咁甜譚口味啲 如果你連佢依隻都覺得甜你就當我咩都冇講過😂😅但係如果你食到甜你可以食下其他 因為其他我都覺得比較甜 同學只係鍾情呢一隻味道😂Red-Velvent佢上面啲好似Cream既嘢係帶有芝
Sift-Cupcake Red-Velvet🍰
又係嘢食篇,只因我比較為食的月巴女生😗!
我隔離嗰個係女生比較肚餓所以食左幾口
係你一啲對麵粉過敏嘅人食🤔5知也拒係咁講
嗰隻就冇咁甜譚口味啲 如果你連佢依隻都覺得

Red-Velvent佢上面啲好似Cream既嘢係帶有
芝士嘅味道 下面就係Raspberry味既Cupcake
3個字🖖🏻好味道 同埋都只係$28元1個食咗佢咁耐都只係加左$3元 係銅鑼灣旺角求其買1個仲要
有款式都唔平 所以我覺得抵食到爆呢😳
去人哋屋企唔想買水果或者兩手空空可買sift