2024-03-07 81 views
對於Lifetastic呢個品牌一啲都唔陌生對佢最深刻嘅印象係一磚磚多層次嘅草莓西瓜蛋糕原來Lifestatic除咗蛋糕 仲有做西餐嘅Lifetastic Bistro 正餐食物質素有水準之餘 蛋糕款式多種類 用餐環境舒服 適合同朋友黎食飯一聚🍴炭燒澳洲穀飼黑安格斯封門柳👉🏻炭燒至medium rare-medium程度嘅封門柳 肉質軟腍 牛味香濃 👉🏻有時食薯菜 食到菜係白烚嘅會嬲 但呢到嘅薯菜都好食 菜類都有烤香過 薯蓉細滑嘅口感和牛油香食得出佢係邪惡嘅 🍴明太子軟殼蟹意粉👉🏻意粉口感creamy得黎有咬口 係我喜歡嘅意粉口感👉🏻炸軟殼蛋有2大舊 剛剛好適合2人分享🍴三重朱古力慕絲蛋糕👉🏻鍾意食朱古力嘅朋友黎到一定要食呢款蛋糕 佢嘅朱古力味好香濃 甜度適中 中間仲有些軟心感 而且外觀都報置得好靚 🍴雜果千層蛋糕👉🏻色彩繽紛嘅果味蛋糕 紅紅綠綠咁見到都覺得開心 中層鋪滿咗士多啤梨、提子和芒果 係一款清新香甜嘅蛋糕.
對於Lifetastic呢個品牌一啲都唔陌生
對佢最深刻嘅印象係一磚磚多層次嘅草莓西瓜蛋糕