2024-05-06 122 views
今日媽咪生日,我哋就選擇咗銅鑼灣嘅呢間西餐廳iza'bis來慶祝。一走進店,舒適嘅環境就吸引到我哋,真係俾人一種享受嘅感覺!🤩大師海鮮桶$988海鮮味濃嘅大師海鮮桶有活加拿大龍蝦,活青口,活蜆,扇貝,大蝦,魷魚,松葉蟹腳,新薯,甜粟米,所有海鮮幾乎你想得到嘅都有,啲新鮮海鮮一食落口就係海鮮爽口彈牙,如果你係愛食海鮮嘅人咪更加應該一試。新英倫式周打蜆湯湯鮮香誘人,周打蜆湯個湯頭鮮味,有沖口嘅感覺,輕輕一啖已經覺得風味超群。意大利雜菜湯再嚟就係雜菜湯,多款蔬菜煮得味美麗滿,飲一口已經令人心情倍增。其實,iza'bis嘅食物質量好高,每一款菜式都經過謹慎嘅烹調,令人大滿足。🥰👩‍🍳媽咪好滿意,話下次生日都要黎呢度慶祝。見到佢咁開心,我都真係覺得超值!呢間餐廳絕對適合一家大細嚟慶祝,我會再嚟嘅!🎈🎉
大師海鮮桶$988
新英倫式周打蜆湯