🔅小食 🚹1-4人 🏠適合小家庭 🔅適合朋友——————🐻‍❄️ikea一直係「被傢俬耽誤嘅餐廳」,肉丸+紅莓醬超級好食😋!因為咁,餐廳亦長期爆滿,所以🐻🐻‍❄️今次就行到最後小食站先買嘢食~買左肉丸同熱狗餐,結果…🐻竟然無意中,將紅莓醬當作茄汁,搭黃芥末醬折啲將食熱狗🌭️到底係咪另類暗黑料理?結果係…🐻‍❄️又唔伏喎!(🐻:我覺得少伏…)紅莓醬嘅酸甜清新、加上黃芥末同腸仔嘅咸味,其實都做到少少中和作用;不過🐻‍❄️覺得紅莓醬同黃芥末唔係好夾,真係想試「清新」熱狗🌭️嘅,用紅莓醬+熱狗就夠🤣而🐻就堅持熱狗🌭️當然要係咸食,所以都係傳統茄汁+黃芥末咁食就最👌🏽P.S.話說🐻‍❄️都有成年無食過ikea🌭️…🌭️個份量係咪細左?
🔅小食 🚹1-4人 🏠適合小家庭 🔅適合朋友
——————

結果係…🐻‍❄️又唔伏喎!
(🐻:我覺得少伏…)

2023-10-01
$15 (Lunch)
  • 瑞典肉丸