2008-04-29
星期四夜晚7點幾泥到..呢度有焗飯,意粉,小食,飲品等供應,亦有minimum charge!蘆薈沙律-初初驚佢比ceasar salad我同埋portion好少.好彩,serve時見到個portion都好大份,蘆葦一粒粒,都有好多十粒,放左o係生菜上,沙律係罐頭雜果+粟米粒.都唔錯丫.好耐無食過用罐頭雜果整o既沙律la,隔糖水果part做得幾好,唔會覺得好甜!是日蛋糕-都聽得唔係好清楚個exact wording係咩.總之有個'百年'o係頭.應該係bailey's 同朱古力合製的cheese cake.味道就麻麻,唔係好食得出bailey's同朱古力味,得個甜品的甜字,個餅底係消化餅,ok啦..感覺上都唔係太heavy,個texture做得幾好.坐左4個鐘都仲可以坐..ok啦p.s.唔收service charge的!
星期四夜晚7點幾泥到..

坐左4個鐘都仲可以坐..ok啦
p.s.唔收service charge的!