𝗧𝗮𝗻𝗴𝗼 𝗔𝗿𝗴𝗲𝗻𝘁𝗶𝗻𝗶𝗮𝗻 𝗦𝘁𝗲𝗮𝗸 𝗛𝗼𝘂𝘀𝗲 🥩𝗧𝗵𝗿𝗼𝘄 𝗯𝗮𝗰𝗸 𝘁𝗼 𝗹𝗮𝘀𝘁 𝗗𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝗮𝗴𝗮𝗶𝗻🤣!𝗔 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗹𝘆 𝗻𝗶𝗰𝗲 𝗯𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵 𝗶𝗻 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗹 ☺️ 𝗧𝗮𝗻𝗴𝗼大家應該都唔陌生,喺一間阿根廷扒房。前排發現到原來佢嘅𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗹𝘂𝗻𝗰𝗵都幾扺食,𝗛𝗸$𝟭𝟳𝟴有𝗔𝗽𝗽𝗲𝘁𝗶𝘀𝗲𝗿 + 𝗠𝗮𝗶𝗻 + 𝗦𝗶𝗱𝗲 + 𝗦𝗼𝗳𝘁 𝗗𝗿𝗶𝗻𝗸。如果想加一杯紅白酒,都只係𝗛𝗸$𝟱𝟬,以中環價格嚟講,真係幾平靚正🥰當日鄰近聖誕🎄,有平日𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗺𝗲𝗻𝘂同𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝗺𝗮𝘀 𝗺𝗲𝗻𝘂揀。分別唔算好大,𝗔𝗽𝗽𝗲𝘁𝗶𝘀𝗲𝗿我會推介佢哋嘅𝗕𝗲𝗲𝗳 𝗧𝗲𝗻𝗱𝗲𝗿𝗹𝗼𝗶𝗻 𝗧𝗮𝗿𝘁𝗮𝗿𝗲🥗。𝗠𝗮𝗶𝗻 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲 我哋加錢嗌咗𝗥𝗶𝗯𝗲𝘆𝗲 𝗦𝘁𝗲𝗮𝗸🥩同 𝗚𝗿𝗶𝗹𝗹𝗲𝗱 𝗔𝗿𝗴𝗲𝗻𝘁𝗶𝗻𝗶𝗮𝗻 𝗧-𝗯𝗼𝗻𝗲🥩☺️ 兩個都好好食😋 夠份量又重肉味🤩🤩 唯獨是自己唔係好易識欣賞啲醬汁😛😛 不過知道係阿根廷扒房嘅特色🤣🤣 都係加啲海鹽食比較適合我😛😛❣️另外,𝗧𝗮𝗻𝗴𝗼嘅𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗹𝘂𝗻𝗰𝗵係無限時嘅,食到三點幾四點都冇問題👍🏻 中環分店有幾張望到街景嘅高

另外,𝗧𝗮𝗻𝗴𝗼嘅𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗹𝘂𝗻𝗰𝗵係無限時嘅,食到三點幾四點都冇問題👍🏻 中環分店有幾張望到街景嘅高枱🤩,我哋一去到就已經坐滿晒。如果訂座,我會建議𝗿𝗲𝗾𝘂𝗲𝘀𝘁果排枱🤣🤣 感覺有氣氛啲❣️

提一提大家𝗧𝗮𝗻𝗴𝗼中環分店同圓方分店個Lunch Menu係唔一樣㗎❗️有興趣去佢哋官網睇吓先☺️
  • Ribeye