朋友,如果你諗緊食咩,我就話你知我喺尖東嘅餐廳食咗啲咩好嘢。首先,嗰碗泰式青咖喱雞🥥真係勁!咖哩香濃得黎又冇過火辣,仲有即熟嘅茄子同豆角吸滿咗香料味,夾飯一流!再嚟,個炭燒墨魚柳🦑簡直一絕!美味到我忍唔住食咗好幾塊,而且炭燒嘅味道夾埋墨魚嘅鮮甜,真係好食到停唔到口。至於串燒拼盤嘅牛舌同鰻魚,一講起我又想返去食多次!碟咖哩蟹肉配嘅蒜蓉包簡直係夢幻組合,濃濃嘅蒜味配上thick嘅咖哩醬,蟹肉又多又juicy,完全係大滿足。而且,係尖東呢個熱鬧嘅地方,即興去嘅我都能夠搵到個位受到靚靚嘅服務。食物嘅水準高過我預期,連飲品都好正,特別係果杯Lychee Mojito🍸,仲要價錢合理!下次帶埋屋企人再嚟,推介佢地都嚟試吓!