糖媽🧑🏻生日🎂繼續帶住佢走日系風格🇯🇵😎齊齊黎烚吓烚吓🥢 齊齊黎試下<但馬屋>呢間經常爆滿👩‍👧‍👦且性價比算不俗💰既Shabu Shabu 和牛🥩放題店入座時間分為6️⃣0️⃣分鐘 / 9️⃣0️⃣分鐘時間限制下, 食得有點趕😭個人建議選擇黑毛和牛🥩套餐(可向下試埋澳洲🇳🇿穀飼牛🥩、丹麥🇩🇰豚肉🐽) 5️⃣款湯底任選(我地試左千夜鍋&美肌鍋)仲可以任揀其他唔同既配料、哈根大師雪糕🍦同埋飲品) 糖媽🧑🏻推介羽衣金蘭👍🏻<日本產🇯🇵黑毛和牛🥩午市放題套餐60mins>黑毛和牛既雪花好靚好吸睛👀 切得幾薄身🔪 肉同油脂分佈幾平均🤤烚下烚下🥢之後肉質幾腍幾有牛味🐂 有好輕微入口會溶既口感👍🏻👍🏻👍🏻食完黑毛和牛🥩再試澳洲🇳🇿穀飼牛會被比下去🤦🏻‍♂️ 感覺有點似無咁肥既肥牛🙈我地試埋丹麥🇩🇰豚肉🐽。。繼續狂食黑毛和牛🥩吧🙈🙈🙈千夜鍋係日本🇯🇵常見既鏗魚湯底, 有鏗魚鮮味, 比較清淡美肌鍋相對會濃味d~ 骨膠原就多d💋1️⃣人1️⃣鍋唔使怕洗筷子🥢

入座時間分為6️⃣0️⃣分鐘 / 9️⃣0️⃣分鐘
時間限制下, 食得有點趕😭

個人建議選擇黑毛和牛🥩套餐
(可向下試埋澳洲🇳🇿穀飼牛🥩、丹麥🇩🇰豚肉🐽)

5️⃣款湯底任選(我地試左千夜鍋&美肌鍋)
仲可以任揀其他唔同既配料、哈根大師雪糕🍦同埋飲品)
糖媽🧑🏻推介羽衣金蘭👍🏻
Haagen-Dazs

<日本產🇯🇵黑毛和牛🥩午市放題套餐60mins>

澳洲產長期穀飼牛

我地試埋丹麥🇩🇰豚肉🐽。。繼續狂食黑毛和牛🥩吧🙈🙈🙈
丹麥皇冠豚肉

千夜鍋係日本🇯🇵常見既鏗魚湯底, 有鏗魚鮮味, 比較清淡
千夜鍋
美肌鍋

美肌鍋相對會濃味d~ 骨膠原就多d💋
1️⃣人1️⃣鍋唔使怕洗筷子🥢
2020-01-26
$208 (Lunch)
Celebration
Birthday