2017-04-19 3121 views
自問係個Snoopy迷,由佢開張到而家都有幫襯。今次真係最失望嘅一次。復活節假未放完,同囝囝黎探下Charlie老朋友,趁未算peak hour,12點幾上到黎,仲有大半個場係空嘅,照舊坐梳化睇住卡通等野食。餐湯,幾分鐘就到左。小食同飯,跟住都到喇。意粉,到埋。不知不覺咁就坐左20分鐘。但係口乾乾,原來個飲品未上。侍應經過,問下有冇漏單。冇喎!跟住隔離有一檯比我早到的,都開始追問佢地杯飲品。佢地一檯5個大人加一班小朋,飲品都係未到過。我個心當堂冷左一截。另一邊廂,有一檯老外,又係食完所有飯餐都未有飲品。結果,成個梳化區,都係食完所有食物未上飲品。最後?張單表示12:28落單,我係13:15上飲品。45分鐘等一個飲品,成餐飯搵杯飲品濕下個口都冇。PS 可能間cafe咁多年,真係開始舊,下午30度行入黎,坐左30分鐘我仲出緊汗,冷氣好弱。下次同囝囝去尖沙咀,可能要動動腦筋去邊度食了。
侍應經過,問下有冇漏單。冇喎!
結果,成個梳化區,都係食完所有食物未上飲品。
2017-04-19
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$90 (Lunch)