和好友在銅鑼灣shopping ,炎炎夏日好容易就攰,找到一間樓上嘅Cafe 當然 tea time ☕️差差電。Cafe帶點工業風,面積唔算大,淺灰色主調俾人簡潔舒服感覺。更提供蛋糕放題,很受女生歡迎。餐牌上嘅主菜、意粉或意大利飯都可以加$48升級套餐,包括紅蝦餐湯,甜品和飲品😋👍🏻咁豐富,梗係要升級!紅蝦湯味道濃郁,好強烈嘅蝦殼味~俾到我飲龍蝦湯嘅感覺!飲品可以揀凍檸茶、凍檸水或凍咖啡,令加$15𨍭特飲:抹茶豆腐latte底部有豆腐,口感滑溜,又有latte風味,抹茶濃郁,配搭美味有驚喜!😋❣️關西牛肉燒配牛肝菌意大利飯意大利飯軟硬適中,很creamy,加上芳香樸鼻嘅牛肝菌,味道好吸引。這些關西牛肉肉味也相當濃郁,醬汁帶點香甜,而且份量比意大利飯更多~!椰香冬陰功海鮮意大利粉意粉做得好吃,好有彈性!以冬陰功炒香意粉實在出色,滿有泰國風味。海鮮有蝦仁、蜆、貝柱和青口,豐富美味。😋跟餐嘅凍檸茶同樣賣相精美~跟餐嘅甜品原來都係任食蛋糕款式之一。 日式芝士蛋糕🍰Basic款式最受歡迎,芝士味道香濃也不會太黏。奶茶海綿蛋糕🍰奶茶味道又幾突出,蛋糕質感鬆軟,夾着忌廉甜美可口。本月優惠每位加一蚊,可

更提供蛋糕放題,很受女生歡迎。

咁豐富,梗係要升級!

紅蝦湯味道濃郁,好強烈嘅蝦殼味~俾到我飲龍蝦湯嘅感覺!

抹茶豆腐latte
椰香冬陰功海鮮意大利粉

跟餐嘅凍檸茶同樣賣相精美~

跟餐嘅甜品原來都係任食蛋糕款式之一。
日式芝士蛋糕🍰
Basic款式最受歡迎,芝士味道香濃也不會太黏。
奶茶海綿蛋糕🍰
奶茶味道又幾突出,蛋糕質感鬆軟,夾着忌廉甜美可口。
本月優惠每位加一蚊,可享兩隻慢煮磯煑鮑魚。鮑魚質感柔軟,浸得仲好入味,也不是太細隻,非常滿足!😋😋👍🏻
Type of Meal
Tea