土瓜灣全新總店咁大件事冇人講嘅!無人講就等我講喇😎✌🏻新店裝修超級有feel,懷舊復古風大排檔好有特色😙食物水準仍然保持高水平有鑊氣!而家土瓜灣分店仲有限定新菜式!🎊唔講唔得一定係佢哋嘅🐷豬油撈飯,呢個必嗌!已經唔多地方會做呢樣東西,總店仲特別推出一個復刻版,好夠噱頭🫶🏻!先加上青蔥同芫荽,然後倒上適量豉油同豬油,最後將佢哋撈埋一齊,超級香口!豉椒炒蜆絕對係鑊氣之選🔥炒蜆新鮮,無沙,醬汁調配得好正宗夠惹野,洋蔥爽口👍🏻 鳳尾蝦多士係限定新菜式,🍤蝦肉夠彈牙,炸粉無好heavy既感覺仲好香脆👅頭抽豉油皇銀牙炒麵都係好夠鑊氣!炒麵係我鍾意嘅乾身同條條分明🫢豉油味濃,好爽口入味😎涼瓜炒牛肉看似一道簡單嘅菜式,但成功令唔食苦瓜嘅我覺得好好食!醬汁包住牛肉同涼瓜嘅感覺好正👍🏻最後麻辣韭菜鴨血鍋都唔錯,麻辣味到位,鴨血無奇怪味,唯一挑剔嘅係可以再入味d😚總括嚟講,係一間同期望相符既高水準新派大排檔👅作為土瓜灣友嘅我,其實已經回訪咗好多次😎👍🏻👍🏻👍🏻| 豬油撈飯(復黑版) $25| 鑊氣豉椒炒蜆$99| 鳳尾蝦多士$82| 頭抽豉油王銀芽炒麵$77| 涼瓜炒牛肉$90| 麻辣韭菜鴨血鍋$99貼心嘅

| 豬油撈飯(復黑版) $25

| 鑊氣豉椒炒蜆$99