2024-01-07 158 views
喺Panash食到嘅脆薯法包真係一絕啊🍞!外皮香脆得嚟唔會太硬,啲薯蓉又濕潤又夠味,咬一啖真係口感層次分明,軟滑中帶點彈牙,簡直係下午茶嘅完美選擇。至於芝士波,呢個名我可能記唔住,但呢份濃郁嘅芝味我永遠記得住,稔滿嘅芝士一咬落去簡直芝味四溢,每一啖都喺幸福感爆棚!呢度嘅食品展示整齊得嚟,又乾淨,令人食得更加安心。雖然有時候麵包可能會乾少少,可能要啲運氣或者留意下出爐時間,但大部份時間都係新鮮熱辣辣嘅出爐品味。其他款式我未必食過,但見到啲subway式即叫即整嘅包,每次都勾起我想試嘅慾望,下次一定要試埋佢!老實講,雖然又調高咗價,但食佢哋啲包嘅體驗真係咁滿足!新鮮度、口感同味道我都係五星級推介,尤其啲芝士波,我覺得食過嘅朋友都係讚不絕口👍🧀。下一次,你要試下呢家店,有機會你都會愛上佢!🥖