2019-01-03 1931 views
同同事之前食過, 覺得幾好食而且又好快送到, 所以決定再食. 但今次真係好傷心. 明白天氣凍, 會多左人叫外賣, 唔介意等下, 但我地都1點半先叫外賣, 相信唔會太忙, 但都等左個幾鐘D野食先送到黎. 問題係, 打去問既時候, 對方過等多5-10分鐘, 結果等多半個鐘多D先送到, 期間同事們只能不停咁食零食充飢.好喇, D野食終於黎到, 發現6個餐入面, 有3個係送錯左, 打去問點解. 點知對方一句唔好意思都冇, 淨係話今日生意太好, 咩都賣曬, 所以有咩送咩, 你叫D同事自己傾掂去喇. 當下心諗, 你咁都得? 生意好係好事, 但你D衰賣曬, 係米都應該要話俾個客知等佢自己揀返? 覺得麻煩, 寧願你幫個客揀都冇問題, 咁都至少通知返個客呀. 又唔通知, 送外賣個同事都冇講到, 咁如果個客有食物敏感, 食左你幫佢點既餐, 你地係米會負全責先? 就算個客冇食物敏感, 都有義務同個客講聲. 或者個客打黎問, 都講聲唔好意思, 而唔係叫個客自己傾掂數. 食物係唔差, 但服務態度唔得, 真係要改一改.

食物係唔差, 但服務態度唔得, 真係要改一改.
Waiting Time
65 Minutes (Delivery)
$50 (Lunch)