2023-11-09 908 views
呢間Mango tree係位於九龍站Elements. 我一直都幾鍾意Mango tree嘅食物。但今次嘅體驗,令我下次都未必會再去呢間餐廳。未講係咩事之前,讚一讚D食物先😉今次我叫左個下午茶tea set. 食物整體上都好好味👍特別係鮑魚配上泰式辣汁,好好味!仲有炭燒豬頸肉沙嗲,同埋其他所有泰式甜品都好味👍食物好味,但可惜餐廳的某一位男員工的服務態度真係好差。嗰日我去到餐廳後,在櫃枱嘅女員工有禮貌地帶我入去近窗嘅位置坐,當時有個男員工企喺度準備serve我哋。女員工問我哋會唔會覺得曬,可以坐隔離冇咁曬嗰張。我同朋友都覺得有D曬,我見好多枱冇人坐,當時好少客,我指住另一張枱,問佢哋我可唔可以坐嗰邊,點知嗰位男員工即刻黑面,面有難色,好勉強咁話。。好,可以。😰佢嗰一刻黑面嘅表情真係好明顯,完全表露無遺。我同我朋友都O哂咀😧真係好誇張!好似要受佢氣咁😥。我冇諗過一間泰菜高級食府嘅員工服務態度會係咁。我覺得如果我係坐低咗食緊野,無端端話𨍭枱,你黑我面都可以話係情有可原。但嗰陣我係未坐低的。🙈餐廳員工嘅服務態度真係好緊要。因為一位員工嘅服務態度差,就會影響左食客唔想再嚟光顧。希望嗰位男員工嘅服
呢間Mango tree係位於九龍站Elements.
未講係咩事之前,讚一讚D食物先😉
今次我叫左個下午茶tea set. 食物整體上都好好味👍
特別係鮑魚配上泰式辣汁,好好味!
仲有炭燒豬頸肉沙嗲,同埋其他所有泰式甜品都好味👍
食物好味,但可惜餐廳的某一位男員工的服務態度真係好差。
希望嗰位男員工嘅服務態度會有所改善。
Coconut  Tresure
Butterfly  Pea  Cooler
$250 (Tea)
Coconut  Tresure
Butterfly  Pea  Cooler