睇完戲過黎食飯, 大約九點黎到, 唔洗等位今次係第一次黎, 因為見倒好多好評, 所以黎試下原來舖頭好細, 要坐面對面o既位, 枱同枱相隔勁近, 我諗有一吋位咁多! 其實同夾枱冇分別 !我地叫左二人餐, 將酸辣拉皮轉左做雞絲拉皮, 要另外加少少錢點左雞絲拉皮, 怪味雞, 香芒鳳尾蝦, 一個擔擔麵, 同一個魯肉飯, 包飲品同甜品雞絲拉皮好難會整得唔好食的一個餸, 只嫌醬汁唔夠多, 青瓜絲亦不夠! 怪味雞之前食過其他地方(荔枝角廚房仔) 的怪味雞, 比呢度更出色人地配上一隻凍雞, 味出色, 呢度普通, 唔覺有咩特別, 亦不覺得開胃香芒鳳尾蝦只係炸蝦配香芒醬, 但香芒醬酸甜, 醬汁好稀, 顏色好黃, 眼見覺得好酸.我寧願點沙律醬, 相信一定會更好食!擔擔都唔夠麻醬, 麵唔夠"淋", 湯底因為唔夠麻醬而好稀即使加左蔥粒, 都唔夠香口, 非常一般, 並不推介此食物!待應拎甜品俾隔離枱, 但原來人地已經有甜品, 待應將甜品放係我枱話唔想拎黎拎去, 叫我地食, 問題係我地岩岩先上菜!如此求其冇禮貌, 我好介意, 好似俾晒d 野我地食, 趕我地走咁.唔知係咪餐廳質數下降, 同之前的好評完全兩回事唔會再黎
睇完戲過黎食飯, 大約九點黎到, 唔洗等位
今次係第一次黎, 因為見倒好多好評, 所以黎試下
其實同夾枱冇分別 !

雞絲拉皮

怪味雞
之前食過其他地方(荔枝角廚房仔) 的怪味雞, 比呢度更出色

香芒鳳尾蝦
我寧願點沙律醬, 相信一定會更好食!

擔擔都唔夠麻醬, 麵唔夠"淋", 湯底因為唔夠麻醬而好稀
即使加左蔥粒, 都唔夠香口, 非常一般, 並不推介此食物!

話唔想拎黎拎去, 叫我地食, 問題係我地岩岩先上菜!

唔知係咪餐廳質數下降, 同之前的好評完全兩回事
唔會再黎幫襯, 因為坐得唔舒服, 枱與枱相隔太近, 待應冇禮貌, 同埋食物一般

雞絲粉皮
怪味雞