食過呢間兩次 上一次係10月12月底週末黎 都得幾台客 雖然價錢唔係平 但食材係有心思同高質 唔明白點解咁少客 作為街坊好擔心佢會執笠 特登出返個post😅 燒馬友$168燒得好香好嫩 仲係好多汁 係個皮比較鹹叫咗火焰雞煲二人餐$398,本身佢有豬潤,但係我哋唔食,佢就幫我哋換咗其他野。湯底有馬蹄竹蔗、竹笙、蟲草花、萵筍、雲耳,我哋每樣都有食,啖湯好甜。雞肉都好滑煮到最後都仲係覺得好食,唔似之前食過其他地方啲雞好乾或者冇乜味。蝦同埋沙白都好新鮮,蝦肉好實淨,沙白好鮮甜。最後埋單756,飲咗椰青同埋檸樂冇飲酒,有啲小貴,不過材料都對得住個價錢,我會返黎食
食過呢間兩次 上一次係10月

燒馬友$168燒得好香好嫩 仲係好多汁 係個皮比較鹹