2009-09-11 7 views
去睇戲之後, 去到加連威老道板前食壽司鍾意食壽司的我, 居然已經一個月無食, 自己都唔相信 好掛住劍魚腩, 火餡鰻魚, 三文魚子等等的香味啊~今次食, 包括最愛的劍魚腩, 魚立魚, 蟹子, 蟹羔, 三文魚子, 火餡鰻魚, 蟹棒, 吞拿魚腩, 烏貝, 仲有一杯三文魚子飯, 板前的壽司俾到我好新鮮的感覺, 味道係云云壽司店之中比較突出的一間! 三文魚子係咁多樣之中最好食的一種, 每一粒魚子都有好多魚脂, 我喜歡用筷子逐粒逐粒夾嚟食, 到剩下唔夠十粒先一啖食哂件壽司 哈! 好享受呀蟹羔壽司係另一個我覺得好食的壽司, 一半係羔, 一半係蟹肉, 軍艦的做法, 塊紫菜幾脆, good~兩個人食左二百六十, 唔算好貴, 水準不錯!
去睇戲之後, 去到加連威老道板前食壽司

鍾意食壽司的我, 居然已經一個月無食, 自己都唔相信
好掛住劍魚腩, 火餡鰻魚, 三文魚子等等的香味啊~

哈! 好享受呀

兩個人食左二百六十, 唔算好貴, 水準不錯!