2012-08-13 315 views
一入到餐廳感覺上好似去左地下監獄o甘, 雖然係地下JEI, 但都o吾駛o搞到燈光o甘, 突然面前出現左個好嚇鬼o既阿姑問你幾多位, 坐低左之後, 水都冇杯, 拿拿臨o羅左張紙出來, 入面寫左4個午餐, 問你食o羊, 點左午餐之後, 足足等左成10分鐘, 另外一個阿叔先施施然捧個餐出來,呢個牛猪雙扒飯表面睇好似冇o羊, 但係一咬落去, 塊牛扒硬到好似石頭o甘, 都吾知隔左幾多晚, 而塊猪扒則生OUT OUT, 仲有血水, 想食死人o羊, 耙左幾啖飯, 我都係怕怕, 兩塊o甘o既扒都係留番俾餐廳, 二話不說, 放低40大元走先, 下次一定o吾再光顧!!PS: 服務態度真係好MA MA.

PS: 服務態度真係好MA MA.
2012-08-13