2017-07-19 135 views
踏入餐廳第一刻,被歐美色裝修吸引着,令我完全忘記咗自己喺荃灣呢一個人煙稠密嘅地方。頭盤沙律以黑醋汁配搭新鮮蔬菜,十分開胃。加上菠菜忌廉濃湯,唔會太膩,建議加少量黑椒調配。如果嫌頭盤沙律唔夠食,可以試吓點埋呢個蟹肉沙律。芝士雞全翼,芝士沒有跟你在客氣,完完全全佈滿成個鐵板,食落去,每一啖都有濃郁嘅芝士,令我不禁有一種幸福嘅感覺。朋友話食一食白汁就知西餐做得好唔好,咁呢間一定好!因為呢個香草忌廉蘑菇長通粉嘅白汁味道同忌廉口感都好到位, creamy 得黎唔會膩。重頭戲:慢煮德國鹹豬手,服務員講每一個步驟都十分講究,從腌製過程到烹調,一絲不苟。食落去皮脆肉嫩,完全唔會太乾,呢30分鐘好值得等。牛味濃郁,嫩滑多汁,口感豐富奶味香濃,完全唔會過甜,口感滑到似布甸

如果嫌頭盤沙律唔夠食,可以試吓點埋呢個蟹肉沙律。

牛味濃郁,嫩滑多汁,口感豐富

奶味香濃,完全唔會過甜,口感滑到似布甸