2017-09-05 142 views
星期五放工,最岩就係約埋朋友飲下野!做得咁辛苦,當然要食好d!今次揀左中環呢間串燒店聚一聚!Yakult Dynamite呢杯由益力多整成嘅Cocktail岩哂我口味!益力多味都幾重,感覺健康!酒味不算太濃,岩哂女仔飲!黑松露溫泉玉子沙律食串燒前一定要點沙律食,會無咁油膩!不過最重要都係因為串燒製作需時,點個沙律食住先會開心啲!溫泉蛋撈埋菜食,蛋黃汁好香,菜又夠新鮮,連埋開胃伴汁,好食!明太子玉子燒玉子燒得好軟綿綿,中間有好多明太子,明太子嘅咸味令個玉子燒更加好食! 牛舌厚切呢到嘅牛舌真係無得輸!燒到勁香口,咬落彈牙,中間就軟腍,口感一流!點埋旁邊嘅honey mustard 醬,又係另一番風味。紐西蘭羊扒 粉嫩多汁嘅羊扒,大大件,肉質嫩滑,值得一試!鵝肝多士外脆內軟,肥美嘅鵝肝令人愛不釋手,下次要每人點一件先得!燒鰻魚燒汁惹味,勁滑勁香,咬落啖啖肉勁juicy,鐘意食鰻魚嘅一定要點!芝士年糕年糕燒至煙un,一咬芝士就流出,芝士香十足!
星期五放工,最岩就係約埋朋友飲下野!
做得咁辛苦,當然要食好d!今次揀左中環呢間串燒店聚一聚!

Yakult Dynamite

黑松露溫泉玉子沙律

明太子玉子燒

牛舌厚切

紐西蘭羊扒
粉嫩多汁嘅羊扒,大大件,肉質嫩滑,值得一試!

鵝肝多士
外脆內軟,肥美嘅鵝肝令人愛不釋手,下次要每人點一件先得!

燒鰻魚

芝士年糕
年糕燒至煙un,一咬芝士就流出,芝士香十足!