2022-08-12 205 views
홍콩 마라치킨 인기 맛집❤️中文在下面👇🏻사촌동생이랑 마라 치킨먹으로 간당❤️ 홍콩 사람을 진짜 샤부샤부를 너무 좋아한다😂😂😂시내에서 샤부샤부 의 전문점을 엄청 많다!!!이번에는 마라 치킨에 인기 맛집 갔다 왔어ㅎ 사실을 마시는 별로다ㅋ ㅋ ㅋ마라 치킨에 맛집을 많이 있어서 여기는 생각보다 그렇게 맛있지 안 났다ㅜㅜ 다음에 다른 맛집을 추천 해줄 께요ㅜ見咗好多次我個妹,今日終於到表妹啦!🤣🤣為咗就佢,今次去咗長沙灣食嘢,以前都有食過咪走雞,不過喺銅鑼灣,我諗都幾年前啦😂😂😂餐廳位於市區真係好方便,而且餐廳裝修都幾有諗頭👍🏻環境 - 好闊落,燈光光猛,比起一般雞煲店舒適❤️火焰麻辣雞煲 鍾意食麻辣既人一定要試,用咗三十幾種香料、辣椒乾、洋蔥、中芹和芫茜作配料,香辣味十足🤩雞件大舊多肉,肉質嫩滑,麻辣醬汁好夠味,雞煲味道好豐富👍🏻配料好建議係雞煲加薯仔,用麻辣汁煮到霖曬,好好食😍其實香港人真係一年四季都打邊爐,兩個人任食以外嘅好選擇❤️
홍콩 마라치킨 인기 맛집❤️中文在下面👇🏻

環境 - 好闊落,燈光光猛,比起一般雞煲店舒適❤️

火焰麻辣雞煲
雞件大舊多肉,肉質嫩滑,麻辣醬汁好夠味,雞煲味道好豐富👍🏻

配料
好建議係雞煲加薯仔,用麻辣汁煮到霖曬,好好食😍

其實香港人真係一年四季都打邊爐,兩個人任食以外嘅好選擇❤️