2016-05-31 176 views
九龍城除咗出名泰國菜之外,甜品都唔差架,難得嚟到九龍城,當然要試吓呢度嘅甜品啦~咁岩經過呢間叫Dessert Room,就入咗去試吓~呢間舖頭入面嘅牆身都畫上塗鴉,感覺時尚~講返食物,由於本人太鍾意食朱古力嘅關係,於是就叫左個朱古力冰島($47)同布朗尼新地($54)朱古力冰島上面除咗有朱古力,仲有曲奇金寶,迷你棉花糖,水晶珠同朱古力汁,賣相好吸引呀~除咗有棉花糖軟綿綿嘅感覺之外,又有曲奇脆脆哋嘅口感,好正呀!而布朗尼新地就由合桃朱古力布朗尼蛋糕,朱古力忌廉,朱古力沙冰,雲呢拿忌廉,朱古力雪糕,朱古力脆脆米同朱古力汁製成,好重朱古力味,啱曬我呢啲超愛朱古力嘅人~雖然我覺得$50幾蚊食一個甜品有啲貴,但食完感覺超滿足,已值回票價
呢間舖頭入面嘅牆身都畫上塗鴉,感覺時尚~

朱古力冰島
布朗尼新地