2023-06-15 44 views
銅鑼灣耀華街有好多嘢食,百樂中心有好多唔錯嘅餐廳,成日都有好多人排隊🤗 今次試咗一間高質cafe,食物整得幾好,環境坐得好舒適,適合三五知己一齊黎🙌 佢最近仲做緊個promotion添🤩 加$28就可以有蛋糕放題🥳 今次黎試咗佢嘅套餐,非常豐富,叫一個主食+$48就可以有埋迷你櫻花濃蝦湯、甜品同埋飲品一杯,如果想要特色飲品就要另加$15🥳 🥣 迷你櫻花濃蝦湯聽到個名都覺得好特別🤩 味道都唔錯,入邊有啲櫻花蝦幾得意,好足料👍🍛 關西牛肉燒配牛肝菌意大利飯呢個超推介!意大利飯整得唔太鹹,牛肉燒用嘅汁啱啱好,配埋啲牛肉啱啱好🥩 🍝 椰香冬陰功海鮮意大利粉呢個冬陰功意大利粉都超推介🤗 佢會有少少辣不過非常開胃🤤 海鮮非常豐富🦐 🍰 抹茶芝士蛋糕佢總共有六款蛋糕俾你揀,我就揀咗抹茶芝士蛋糕😋 佢嘅蛋糕整得唔甜,味道啱啱好,食完好滿足😌🧁 焦糖果仁海棉蛋糕除咗芝士蛋糕之外都揀咗一個海棉蛋糕,呢個整得好鬆化,海綿蛋糕軟林林亦都整得唔甜,超級推介👍🍵 抹茶豆腐拿鐵飲品方面我就揀咗特飲😉 呢個我非常鍾意!平時抹茶拿鐵就飲得多啦,但加咗豆腐喺入邊真係好少cafe會有,好鍾意加咗豆腐嗰個口感,一定要試!🍹

🥣 迷你櫻花濃蝦湯

🍰 抹茶芝士蛋糕

🧁 焦糖果仁海棉蛋糕

🍵 抹茶豆腐拿鐵

🍹 柚子柑桔茶
如果想揀啲比較清甜嘅特飲可以試吓呢個,呢個比較適合而家夏天熱辣辣嘅天氣,飲完好清爽👍
迷你櫻花濃蝦湯
關西牛肉燒配牛肝菌意大利飯