🎀銅鑼灣。份量感滿滿All Day Brealfast🍳必食手工啤酒🍺🎀🪄店名* #TheMadhouseCWBTaproomKitchen #TheMadhouseTaproom🔮地址*銅鑼灣禮頓道29號華懋禮頓廣場地下2號舖 🔮🗾分店地區🗾 銅鑼灣,旺角💰價錢$566 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_銅鑼灣剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵睇左我甘耐都知我個人系比較大食 所以好少會出去試All Day Breakfast 今次系銅鑼灣穩左一間幾有外國風情既餐廳 以啤酒嘉年華為主題裝飾 將遊樂場場景裝修融入餐廳 就好似真係置身於國外甘 好chill~餐廳分開左室內及室外座位 見到大部分外國人都係坐室外曬太陽🤣餐廳裡面環境都幾寬敞 仲可以見到超大既水吧有齊唔同種類既酒 中可以坐系附近影相打卡 好有氣氛💕🍽️食物質素🍽️呢一間分店主要都係輕食為主 有各式各樣的美式All Day Breakfast 而且有中英文版本餐牌 唔怕睇唔明👀都會講曬入面有咩野食物 好清晰!價錢都算系性價比

🔮地址*銅鑼灣禮頓道29號華懋禮頓廣場地下2號舖 🔮
🗾分店地區🗾 銅鑼灣,旺角
💰價錢$566 已加一 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾
#pickyme_銅鑼灣

剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜
#pickyme_西餐
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️
呢一間分店主要都係輕食為主 有各式各樣的美式All Day Breakfast 而且有中英文版本餐牌 唔怕睇唔明👀都會講曬入面有咩野食物 好清晰!價錢都算系性價比好高~就算素食者都有選擇 另外甜品都有咸甜窩夫及吐司 仲要漢堡包及炸物小食!另外店鋪更系係香港首屈一指既手工啤酒專門店 主打獨家進口北歐手工啤酒

而家任何餐點加$198仲可以享受 “HAPPY 120“ 120分鐘暢飲放題,放任咁飲盡特選手工啤酒,紅白酒、意大利氣酒及非酒精飲品等等✨🫶🏻

👀評分💖💖💖💖💖
🪄GreenAllDay combocroissant $118
素食者可以選擇呢一款全素早餐 裡面包括有炒蛋白,素漢堡扒,大啡菇,牛油果半個,烤番茄,焗茄汁豆及額外加$10轉脆牛角包 呢一個價錢黎講真係好豐盛 而且賣相好吸引 特別素漢堡扒口感同肉漢堡差唔多 油膩感較低~啡菇質感好淋身 味道唔錯 牛角包超酥脆 值得加$10😍

🪄All Day combocroissant$118
如果好似我平時胃口大啲就可以揀呢款早餐 入面有兩隻蛋(可轉炒蛋或荷包蛋),兩條腸,兩塊煙肉,煙熏三文魚,烤番茄,焗茄汁豆,鮮選生果及額外加$10轉脆牛角包 炒蛋超滑超香😍腸及煙肉味道剛好不會過於咸及油膩 而生果都係好甜 細細粒好易入口😚

🪄Tap 19(Large)*2 $98/1
黎到當然要叫翻兩杯手工啤酒試下拉😎由於我地本身都好少飲酒 店員推介左呢款比我地 顏色系酒紅色 無咩酒精及苦澀味 酒精濃度只有3.9% 以水果調味 好適合少飲酒及人士~

🪄Happy Day Waffle $82
口痕既我地再叫多個甜窩夫 即焗即上 質感超脆卜卜😆而且份量都好大份 好食過出面甜品鋪!而且上面仲有一球雲尼拿雪糕 甜度剛好 食左好耐都唔會溶曬~

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️